Mária-jelenések

netbulvar.hu
2008-03-13 13:37:00
Jézus szülőanyja időnként meglátogat minket, hogy információkat hozzon a jövőről.

A Szűz Anyát az angyalok királynőjének tartják, így nem csoda, hogy többen vélték látni őt itt a földön. Mária megjelenésének szemtanúi egytől-egyig arról számolnak be, hogy egy fényes fehér nőalakkal találkoztak, aki beszélt is hozzájuk. Rendszerint gyerekeknek mutatja meg magát, és úgy mutatkozik be, hogy "Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás".

Az egyház minden alkalommal kivizsgálja a Mária-jelenéseket, melyekről többnyire kiderül, hogy mindössze a hívők hallucinációi voltak, nagyon ritkán ismerik el az esemény hitelességét. Bár azt laikusoknak nagyon nehéz elképzelni, miként tudnak utólag górcső alá venni egy néhány pillanatig tartó jelenést, és megállapítani, hogy valóban ő volt-e az.

Mária gyakran csak az égre vetítve jelenik meg az éjszaka kellős közepén, és megesik, hogy szavak is felbukkanak árnya mellett. Megfigyelték, hogy gyakran ad jelet csaták, háborúk végkimeneteléről. A jelenséget tapasztalták már Amerikában, Franciaországban, Írországban, Wales-ben és Bosznia-Hercegovinában is.

A jelenések helyszíne gyakran válik zarándokhellyé, ahová a gyógyulni vágyók gyakran ellátogatnak. Néhányuk valóban megtapasztalja a csodával határos felépülést, az egyház ezek közül közel hatvanat ismert el csodának. A Vatikán rendszerint tudomást szerez az eseményekről, melyek által a kiválasztott gyermekek gyakran titkok birtokába jutnak, és ezek az információk nem is kerülnek ki a pápa otthonának falai közül.

Álomfejtő cikksorozatunk elindult a Mágiamánián! Ha szeretnéd tudni, hogy mit jelentenek rejtélyes álmaid, írd meg nekünk részletesen(!), és szakértőnk megfejti üzenetét! A minél pontosabb értelmezéshez írd meg életkorod, hogy mikor álmodtad a megoldásra váró történetet, és hogy akkor épp mi történt veled mindennapjaidban. E-maileket a magiamania@rtlklub.hu címre várunk!

KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter
Isten a Bibliát adta az emberiségnek, melyben minden megtalálható ami az üdvösségre kell! Nem jelenésekre van szükségünk, hanem új életre Krisztusban, mint, ahogy mondta Jézus Nikodémusnak! Újjá kell születnetek! Lélektől!
2008-09-10 17:58:21
A Mária jelenések, nem Istentől valók. Vessük csak össze a szentírással! Megtévesztésre szolgál az emberek felé. Vigyázzatok és olvassátok el a Jelenések könyvét! Jézusra figyeljetek! Ő az Igében található! Ő az Út, az Igazság és az Élet!
2008-09-10 17:51:35