Rudolf ihlette meg Kylie csapatát

2009-10-19 09:20:00
Rudolf megelőzte Kylie pályázatát, a győzelem után pedig már az Evenescence-re hajt.

A Cool Live műsorában Kinter Oszkár és Zimány Linda Pap Rudolffal beszélgettek, aki fiatal, mindössze tizenkilenc éves kora ellenére máris egy kivételes karrier előtt áll. Vendégünk amatőr rajzfilmkészítőként tevékenykedik, és rögtön az első próbálkozását elsöprő siker koronázta.

- Akartam csinálni egy rövid animációt, de szinkronizálni nem tudok, ezért úgy döntöttem, egy már meglévő hangsávhoz, Kylie Minogue Speakerphone című dalához készítem el a képsorokat.

A munka végeztével az ifjú tehetség elküldte az énekesnő menedzsmentjének az alkotást, akik rövid idővel később klipkészítő pályázatot írtak ki, amit végül Rudof nyert meg.

- Személyesen ő választotta ki az én művemet!

A kész klipet már most nagy népszerűség övezi, hiszen egy alkalommal már, számos sztárvendég jelenlétében levetítették azt Kylie hollywoodi koncertjén, és arról is folynak a tárgyalások, hogy a jövőben a zenetévék műsorára kerüljön.

Rudolf elmondta, rendkívüli öröm számára a siker, még akkor is, ha anyagi haszna nem származik belőle, hiszen referenciának, ajánlólevélnek tökéletesen felhasználható. Ami a terveit illeti, máris új klipeken töri az fejét: hazai előadóknak szeretne készíteni videót manga stílusban, és feltett szándéka, hogy a nemrégiben újjászületet Evenescence együttesnek is alkot valami ütőset.

Még több Cool itt!

KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter