Üzenj valamit a műsor nézőinek!
Kép feltöltés
  
Celine Caledon

Celine Caledon Üzeni Nézzetek egy kis The Voice hangokat a tv2-tőn ti szerencsétlenek! Pál Dénes https://www.youtube.com/watch?v=5XKoRXFYzSU https://www.youtube.com/watch?v=GpkEIpXKMIM

Celine Caledon Celine Caledon És még akadna mit belinkelnem nektek tv2 igazi hangok vannak
1 hete
csajszik9999

csajszik9999 Üzeni kik lesznek a 2014es mentorok?

Dith Dith Erre én is kíváncsi lennék!
2 napja
Wayer.Forever.25

Wayer.Forever.25 Üzeni Az lehet,hogy Danics Dóra nyerte meg a 2013-as X-faktor nyereményeit,de a ByTheWay sokkal többet nyert!Több,mint 54.000 rajongót! Ők az igazi győztesek!

nagyreka1 nagyreka1 hol van 70000 rajongója??
1 hete
csajszik9999 csajszik9999 a dórinak pedig 70000 rajongja van
1 hete
stiblojani

stiblojani Üzeni mujság nagyon régen voltam ezen az oldalon várom x faktort 2015 majd beszélünk csiri veled mi uj ság van

niki458

niki458 Üzeni By the way a legjobb

csajszik9999

csajszik9999 Üzeni Alföldi a DÓRINAK drukkolt!!!!!!!!!!!44

voicefaktor voicefaktor Tévedésben vagy.Amikor Krasznai Tünde kiesett,Alföldi azt nyilatkozta,hogy nem neki kellett volna mennie,hanem Dancsinak.
1 hónapja
jenna_94

jenna_94 Üzeni az előbbi nem saját gondolat, egy rajongói oldalon találtam, de teljes mértékben egyetértek vele!

Wayer.Forever.25 Wayer.Forever.25 ..ezért van a ByTheWay-nek kövel 4-szer több rajongója :P És ráadásul alig van szabad napjuk,hiszen van,hogy egy nap 3 különböző városba is mennek koncertezni vagy találkozni a rajongóikkal... Dóra meg megy egy héten kb. kétszer-háromszor... :P
2 hete
voicefaktor voicefaktor Annyira szeretik az emberek,hogy 1-2x meghívják pár helyre,a ByTheWay-t elhalmozzák fellépésekkel :D
1 hónapja
csajszik9999 csajszik9999 én nm értek egyet.Különben is a Dórit sokkal jobban szeretik az emberek
1 hónapja
jenna_94

jenna_94 Üzeni 2013-as X-faktorban a ByTheWay nyert, Danics Dóra pedig megkapta a nyereményeket!

s.bella98

s.bella98 Üzeni Én azon röhögtem a 2013-as X faktor fináléjában amikor a "kedves" Dóra megnyerte hogy senki se hozzá ment oda Krasznai kivételével hanem mindenki a ByTheWay-hez szaladt...és úgy gondoltam, hogy megnézem a többi 3 évet h ott kihez mentek oda a kiesett versenyzők!! Meglepő módon a nyerteshez! Úgy látszik ez az évad mindenben kivétel volt úgyhogy ennyit a "győztesről"!!

s.bella98 s.bella98 Dóra nem jó, erőltetetten énekel és ez már nem szép! Ha Janicsák Veca ebben az évadban lett volna vagy Antal Timi, na a Dórika a közelükbe nem mehetett volna...
3 napja
s.bella98 s.bella98 ja akkor nem szóltam...:)))
3 napja
voicefaktor voicefaktor Ott a pont,s.bella!Bár Danicsra a győztes szót nem használnám.Egyébként először Tünde is a srácokhoz ment oda.
1 hónapja
csajszik9999 csajszik9999 A btw t mindenki megsajnálta,mert olyan bénák voltak,hogy nem tudtak nyerni!
1 hónapja
jenna_94 jenna_94 és a Tünde is először a ByTheWay-hez ment! :))
1 hónapja
zorro....

zorro.... Üzeni hajrá Kudlik Júlia...te vagy a nyerőőő....

voicefaktor voicefaktor ő ki?
1 hónapja
csajszik9999

csajszik9999 Üzeni Danics Dóra a legjobb!!!!!!!!!!!!!

taxi21

taxi21 Üzeni míg a tv2 tönkre ment az rtl azt sem tudja mivel mentse meg magát..megint rágörcsöl az X faktorra..nyilván fel sem fogták hogy mekkora bukás volt az elmúlt év *nevetséges tehetségkutató műsoruk*egy ratyi szar volt az egész *legalább akkora mint a Való világnak nevezett szánalmasra sikeredett valóság showjuk..villanthatnának már valamit mert ha ez így marad mehetnek a tv2 után..

stiblojani stiblojani igaz taxi21
1 hónapja
katicadavid

katicadavid Üzeni uraim katicadavid vagyok Austriabol lenne egy ötletem en rendeznek eggy versenyt mint Mega X az Xfaktor es Csillagszületik nyertesivel lassuk ki lessz a mega X

taxi21 taxi21 fasza ötlet..hurrá
1 hónapja
Tomkranich77

Tomkranich77 Üzeni Sziasztok! hu de reg jartam erre:o mindenki jol van?:) pussz,pats, kinek mi!:D

jenna_94

jenna_94 Üzeni Gratulálok, sikerült megérteni a lényeget. Nem a fellépések számán volt a hangsúly, hanem, hogy kinek számítanak a rajongóik, és kinek önmaga. De ha már felhoztad, statisztika bizonyítja, hogy a fiúk többet koncerteznek. De mindenki menjen a saját kedvencét megnézni, és pont.

fkati1122 fkati1122 It's oké. Nyugalom, lazíts, mély levegő.
2 hónapja
Rafitó Rafitó És egyébként igen, sikerült megértenem a lényeget. A lényeg az, hogy rosszindulatú, primitív emberek azok akik a műsor után 2 hónappal is itt pörögnek meg fikázódnak mert nem a kedvencei nyertek, vagy éppen olyan nyert akivel nem szimpatizálnak de igazából Dóri sokkal jobb ember nálatok. Személyesen tapasztaltam, abszolút sztárallűröktől mentes, mindenkivel úgy beszélget mintha régi ismerős lenne, nem érezteti, hogy ő egy sztár lenne. Engem csak a hozzád hasonló rosszindulatú emberek tudnak kiborítani (ugyanakkor szórakoztatónak is tartom ezt a fajta erőlködést), mert emlékeztet minden nap arra, hogy milyen rosszindulatú az emberek többsége ebben az országban. Csak azért mert frusztráltak vagytok és nem viszitek semmire az életben, ezért olyanokat kellleszólni akik sokkal különbek nálatok, és ha egyszer elmerengenél ezeken a dolgokon egy 10 percet rájönnél, hogy így van. De nem teszed mert gyűlölködni könnyebb. Felőlem csinálhatod, de ettől semmi nem lesz szebb a kis életedben,az itteni fikázásoddal nem tudsz ártani Dórinak.
2 hónapja
Rafitó Rafitó "kinek számítanak a rajongóik, és kinek önmaga". Ezt mi alapján írod? Veled ellentétben én ott voltam amikor a rajongóival beszélgetett és fotózkodott Dóri, én is beszéltem vele, nagyon klassz csaj.
2 hónapja
Rafitó

Rafitó Üzeni Ma speciál Dóri koncerten voltam telt ház mellett. Attól, hogy ő nem fotózgat a telefonjával a fellépésein mint a nyálgépek, attól még vannak fellépései.

8 további hozzászólás
csajszik9999 csajszik9999 Én egyet értek veled Rafitó
1 hónapja
fkati1122 fkati1122 Rafito köszönöm,ENNYI, kérlek ne sértegess tovább.
2 hónapja
Rafitó Rafitó Ha boldog vagy akkor még inkább érthetetlen, hogy ide járkálsz leszólni a nálad jobb embereket csak azért mert nem tudtál elég SMS-t küldeni a kedvenckédre. Úgyhogy vagy hazudsz, vagy frusztrált gyűlölködő vagy.
2 hónapja
fkati1122 fkati1122 Rafito köszönöm neked, hogy felvilágosítottál, igaz én egyszerű családból származom nem a felső 10ezer gyereke, de ettől még boldog vagyok.
2 hónapja
Rafitó Rafitó A nagyikád az 1 ember. Nálunk a családból mindenki Tündének drukkolt, faterommal ketten voltunk aki Dórinak. BTW-nek senki. Az érettebb gondolkodású rétegnek az jött be ahogyan a 2 lány énekelt, ez baromira látszott is a szavazásoknál mert az fix, hogy a fiatalok mind a BTW-re tolták az SMS-t. Ők azok akik kijárnak koncertekre, ott ugrálnak meg sikongatnak, de 1 éve múlva már másnak a koncertjeire fognak járni, jön az új X faktor, itt a következő Való Világ, mindig lesznek új kedvenceik és a régiek feledésbe merülnek. Akik Dórira szavaztak azok viszont mindig kitartanak mellette, a facebook-on van egy ezer fős Fan Club-unk is, zártkörű, több tagot már nem is veszünk be, de jó kis társaság és én vagyok ott az egyik legfiatalabb. És mi az X faktor alatt is együtt voltunk ás toltuk az SMS-t. Azok a generációk szavaztak a lányokra akik az igényesebb zenét és éneklést szeretik, és 80:20 % arányban Dórára vagy Tündére szavaztak. Ezek az emberek az országban nem nagyon fognak megjelenni koncerteken, meg sikongatni. Csak, hogy értsd miért így alakult a végeredmény. Ezeknek az embereknek Dóri életre szóló örömöt szerzett, míg a BTW-s drukkereknek mindig lesznek új kedvenceik.
2 hónapja
jenna_94

jenna_94 Üzeni Lenne egy észrevételem... míg a fiúk -ByTheWay- olyan képeket tesznek fel a koncertjeikről, ahol rajongók vannak tömött sorokban a háttérben.. addig a "győtes" Danics kb 5 ruhában fotózta le magát, amivel fellépni ment. hát itt a különbség. köszöntem a lehetőséget.

csajszik9999 csajszik9999 Nm tom,hogy ki vagy te jenna94,de a btw qrva szaaar
1 hónapja
mucika55

mucika55 Üzeni Még mindig mentorkodik, kedves tőle: #a3" target="_blank">http://www.nlcafe.hu/sztarok/20140129/szikora-robi-byetheway-mdc-rtl-klub-x-faktor/#a3

voicefaktor

voicefaktor Üzeni Előre leszögezem,hogy nem vagyok Bytheway rajongó.De! Dórikának hány fellépse volt eddig? (volt neki kb.3) És a fiúknak hány fellépélse volt? (több,minr 20)Most derül ki,hogy nem feltétlenül az az igazi nyertes,aki megnyeri és hogy hosszú távon az élet igazságot tesz.Lehet,hogy Dórika megnyerte,de mire megy vele? Már most nem igazán kíváncsiak rá,1-2 év múlva meg már a nevére sem fognak emlékezni.Azt a pénzt meg a kocsit pedig megkapják majd a fiúk is,de még a dupláját is.És mégegyszer mondom NEM VAGYOK BYTHEWAY RAJONGÓ,de teljes szívemből örülök,hogy felkapottabbak,mint az a rossz ripacs.Ja,és nem érdekes,hogy Dórika valami RTL-es pasassal jár?

Korábbi bejegyzések
* Az oldalon beküldött hozzászólások csak és kizárólag a felhasználók személyes véleményét tükrözik és nem hozhatóak kapcsolatba az RTL-lel.