Profil: Dr. Frankee30

RTL Most Profil: Dr. Frankee30

Profil kép

Dr. Frankee30

Hozzászólások

 • Jujooo! Én kérek elnézést, nem nézem a Jóbarátokat, de ezek szerint az Így jártam anyátokkal producerei igen :D Nyilván egy amerikai sorozat fogja egy magyar szappanopera történetét lekopírozni :D Mondjuk ez a Benji-féle játék is irgalmatlan brutál lehet, ha már madarakat kell elkapni - ha jól vettem ki az előző epizódokból - biztos valami nagy hely és RAM igényű játékról lehet szó. Azon gondolkodom, mi lehet a neve. Például Chicken War 2014, vagy Bird Stealing, Chicken Craft, Chicken Raider 14, Henhouse Hunter, Henhouse Phantom. További ötleteket várok :D (Hozzászólásom ezen részét még az epizód elején írtam, nem vártam meg, hogy kimondják a valódi nevet, de ezt már a poén kedvéért is bennehagyom - a Szerk.). Timike lovagol - lassan már nem lovon teszi ezt (hú ez elég alpári és közönséges megnyilvánulás! :D) Meg telefonon csetel a házi feladatról. Lassan már iskolába sem kell majd járni, mindenki fellép fércbúkra, a tanárnéni lájkolja azokat, akik fent vannak, akik nem elérhetők, azokat hiányzóknak tekintik, a tanárnéni által megosztott tananyagot a diákok lájkolják, majd e-mailen elküldik a házit, vagy épp a témazárót. :D A tanárnéni a jól sikerült dolgozatokat megosztja, az elégtelen osztályzatúakat törli. A bukott tanulókkal törli a kapcsolatot :D Nem beszélve arról, hogy Timike eddig is önző volt, de már követelőzik is, hogy nem kérheti vissza a ruhákat, amiket ZsóFikától kapott és a többi. Elkényeztetett kis fruska. Borzalmas gyerek lehet! Vili bá meg a harmonika. Mekkora lehet Nórikáék főzőfülkéje? A válaszfal és a fürdőszoba között van, kb 1 négyzetméter. :D

  Barátok közt 14-08-14 7045-7046. rész
 • Már az Így jártam anyátokkal-ból is nyalnak. Ted és Robin kötöttek egy egyezséget, ha x éves korukig nem találják meg az Igazit, egymással házasodnak össze. Úgy tűnik, saját ötlet már rég nincs a BK-ban.

  Barátok közt 14-08-12 7041-7042. rész
 • Kicsit Szabi menjen ki Ukrajnába. Ez jó! Már tudni lehet hogy fog kiszállni a sorozatból. Az oroszbarát szakadárok foglyul ejtik, vagy besorozzák az ukrán hadseregbe, és elesik a háborúban. Ennek is Aliz lesz az oka :D Hanna: "Interjút akartam készíteni." Ez így lenne helyes: Interjút szerettem volna készíteni. Az írók sajnos nem ismerik az alapvető szabályokat.

  Barátok közt 14-08-08 7037-7038. rész
 • Ez a szomorú emberek! Áram nélkül nincs élet manapság. Pedig régen, nagyapáink, dédapáink idejében csak gyertya volt, annak fényénél töltötték el az estéket. Ha nem lennének okostelefonok, sokan meghalnának fércbúk nélkül (mivel villamos energia nélkül a számítógép se működik). Bár ki tudja. Most, hogy áramszünet volt, lehet, hogy a Mátyás téren is 9 hónap múlva jön a baby boom :D Az ikrek honnan jöttek? A Holdról? Nem látják, hogy nem látnak semmit? :D Hanna Rózsa Gyurizza Rózsa Györgyöt. Talán meg kellene adni a tiszteletet. Főleg ha Hannácskáról van szó. Ez a Benji gyerek titkol valamit. Egyetlen szereplő sincs, akinek ne lennének, vagy ne lettek volna sötét titkai. Azért nem megy rendezvényre, nehogy felismerje valaki, netán lefotózzák, és az alapján ismerje fel valaki. Nyilván bujkál. Ádi és az őszinteségi roham. Megpiszkálta az alvó oroszlán bajszát :D Nem tudom miért hiszi azt, hogy keményebb a maffiánál :D Még a végén a halakkal alszik :D Ez a Peti! Nehezen rábeszéli a Hannát, hogy őt vigye az estre, pedig nem őt akarta vinni, erre azt gondolja, hogy randiznak. Lúzer!

  Barátok közt 14-08-07 7035-7036. rész
 • Krisztián ebben az állapotában simán elmehetett volna átvenni a kitüntetését, de ez a háttérzene... Laci és Gizi söröcskézése már az idegeimre megy! Micsoda nyelvújítás... Laci milyen előbbi zárásról beszél? Novák Non-Stop mióta zár be? Mióta szokás alvilági üzleteket az udvaron megbeszélni, ahol bárki kijöhet az ajtón, vagy hallgatózhat? Kicsi Szabi nem hisz még a levélnek se? Helyette inkább bocsánatot kérhetne Alizkától. Bözsi mama úgyis elmondja Vilmosnak, hogy nem Gézától van Magdika, úgyse bírja ki!

  Barátok közt 14-08-06 7033-7034. rész
 • Vazul fogja leleplezni Athosz barátunkat :D Kér pénzt Mikitől is, aztán kiderülnek a turpisságok. Kíváncsi leszek Julcsa fejszerkezetére, amikor megtudja, hogy a drága hősszerelme ilyen rafinált módon próbálta bevarrni az Acatrazba fivérét :D Szabinak továbbra sincs szerencséje a nőkkel. Kérdés csupán az, hogy ha Bambi ennyire szerelmes Andrejbe, és féltékeny volt már arra, hogy egy irodában volt Alizzal, akkor tulajdonképpen az esküvőig ágyba se bújt kicsi Szabival? Hogy lehet így összeházasodni? Oké, hogy létezik olyan, hogy szex kizárólag a házasság után, de ez már a múlt század, vagy bizonyos vallási közösségekben létezik, ja meg a Mátyás téren. Majd elfelejtettem :D Azt már meg se említem, hogy minden egyes nagyobb esemény a Rózsában zajlik, a béna lány és legénybúcsúkról talán jobb egyetlen szót se ejteni. Bartha és a maffia. Nyerő párosítás. Balta beszólása az álmoskönyvvel kapcsolatban, fenomenális! :D

  Barátok közt 14-08-01 7027-7028. rész
 • Kedves Satol! Sosem volt veled bajom, most sincs, csupán egy pár nappal korábbi hozzászólásodban, amiben leírtad, hogy sokáig nem voltál gép előtt és most tudtál reagálni az én kommentemre, azt hittem, Vándor az más néven, mivel vele is egy ilyen miatt kaptunk össze a napokban. De látom, nem Vándor vagy, néha már azt se tudom ki kivel van. Nincs bajom veled, és mással sincs, egészen addig, míg valaki újfent be nem szól valamit.

  Barátok közt 14-07-31 7025-7026. rész
 • Kedves Satol / Vándor(?)! Nekem nem célom, hogy hadban álljak bárkivel, sem veled, sem mással. A békülés részemről meg lenne, de tartok tőle, hogy az eddigi tendencia folytatódik, és most nem piszkálni akarlak, csak az eddigiek alapján leírod a véleményed a sorozatról, majd a végén jönnek a hozzászólók, akiknek beszólsz, minősítesz, holott egyikünk sem ismeri a másikat. Én sem téged, de Te sem engem. Nyilván én is írtam olyasmit, amit nem kellett volna, ezért elnézést kérek, de adott helyzetben annyira felhúztál, hogy muszáj volt. Én belátom a hibáim, de sok esetben Te ezt nem teszed. Nekem ez a véleményem továbbra is, neked más, de mint mondtam, nem kívánom ezt folytatni, hogy elmérgesedjen a helyzet, a moderátorok ezt egyébként sem fogják nézni. Ha lehet, egyezzünk ki döntetlenben, és a továbbiakban kérlek szépen próbáld meg a többiek véleményét is elfogadni, ahogy a többiek is próbálják a tiédet. Szép napot mindenkinek!

  Barátok közt 14-07-29 7021-7022. rész
 • Enikő: "Eltűntek az ikrek!" Zsolt: "És most hol vannak?" Ha tudni lehet hol vannak, nem tűntek volna el :D Krisztián mint Terminátor belépett és ártalmatlanná tette a Gonoszt :D Mi lehet Krisztián sérülése? Lehet, hogy egy repesz levágta a himbilimbit, és Encinek választania kell, hogy marad-e mellette, vagy sem :D

  Barátok közt 14-07-28 7019-7020. rész
 • Köszönöm azoknak, akik mellémálltak, és vállalva Vándor, Satol vagy akárki haragját, egyetértettek velem! Kedves Satol, Vándor, vagy mindkettő egyben, akárki is légy! Köszönöm a rögtönzött nyelvtanórát, de sosem volt rá szükségem, ugyanis magyar nyelv és irodalomból, történelemből, jeles tanuló voltam, általános és középiskolában egyaránt. Nem tartozik a tárgyhoz, de neked leírom. Nem mintha elhinnéd - nem mintha számítana, hogy mit hiszel -, de ez neked valószínű újat mond. Sebaj. Nem nézek utána semminek, nincs rá szükség. Úgy gondolom, mindketten vagyunk annyira felnőttek - még ha gondolkodásban eltérünk egymástól - hogy elejét vegyük a másik megalázásának, vagy saját magunk lejáratásának. Talán egyetértesz velem abban, hogy semmi értelme annak, hogy kioktassuk a másikat. Nem tudom, mennyire tűnt fel, de pont én voltam, aki sokáig békét próbált teremteni, mikor elharapóztak az indulatok, és másról sem lehetett olvasni, mint hogy ezen meg azon a nicknéven futó hozzászóló ez meg az, és egymást próbálták meggyőzni az igazukról. Természetes, hogy vannak nézetkülönbségek, ez bárhol, bármelyik közösségen belül előfordul. De minden közösségnek megvan a maga Vándora, aki más, mint a többi. Különc, de mindenképp egyedi gondolkodású. Ezzel alapvetően semmi baj nem lenne. Egészen addig, míg ez a bizonyos illető a többit nem kezdi el bántani, míg meg nem próbál kitűnni a többi közül. Talán élvezi, hogy állandó jelleggel róla van szó, hogy a többség őt állítja pellengérre, minden esetre ez az egy ember nagyon sok másikat bánt meg, legtöbbször ok nélkül. Bár ha belegondolok, okkal, vagy ok nélkül sem kellene a másikat bántani csak azért, mert más a véleménye. Nem ismételném magam, előző hozzászólásomban benne van minden. Ugyanakkor a moderátorok sem fogják sokáig nézni vitánkat, ami meddő vita lenne, mivel egyikünk sem tudja meggyőzni a másikat - miért is kellene bármiről meggyőzni egymást(?) -, így csak javasolni tudom, fogadd el, hogy vannak más vélemények is, és próbáld meg humánusabban intézni a dolgaid. Ha elmondod - leírod - a gondolataid, nem feltétlenül kell azt szó szerint tenned, fogalmazhatnál kevésbé bántóan, és talán hozzád is másként viszonyulnának. Ennyit tennék hozzá. Köszönöm!

  Barátok közt 14-07-25 7017-7018. rész
 • Tisztelt Moderátorok. Tudom, nem a témához kapcsolódik, de kérlek Titeket, rakjátok be a kommentek közé. Köszönöm! Kedves Vándor! Ha már a szegénységi bizonyítványnál járunk, nálad ez már akkor ki lett állítva, amikor először hozzászóltál a sorozathoz. Azt elfogadtam, és tiszteletben tartom, hogy vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, de fogalmam sincs miről beszélsz, amikor azt írod, alpári és közönséges stílusban szólok hozzá a témához. Ha ez neked alpári, hát nem tudom, egyáltalán tisztában vagy-e a szó jelentésével. De mindegy. Részemről nem állok le veled vitatkozni, mert egy dolgot megtanultam az életben. Sosem azt nézem, hogy mit mondtak - írtak -, hanem azt, hogy ki mondta - írta. Woody Allen szavait tudnám ismételni, szerintem tudod mire gondolok. Már ha olvastál valaha bármilyen könyvet is. Elég jó a reakcióidőd a Kis Herceggel kapcsolatban, de nem érdekel a véleményed. Nekem ez, neked más az értékrended. Hogy miért baj ez, hát nem tudom. Engem a történelem, a valós dolgok érdekelnek. De neked ezt hiába is mondanám. Nem mintha bármiben magyarázkodnom kellene, de tudod vannak emberek, akik munkával keresik a kenyerüket. Akik reggel elmennek dolgozni, és késő este érnek haza. A fennmaradó időt a családjukkal töltik, ezért valóban kevés idő jut olvasásra, de az intelligenciát nem abban mérik, hány könyvet olvas el valaki. Tudod sokan leírták már, és nem kívánom ismételni saját magamat sem, de neked egyetlen egy bajod van. Hogy nem vagy képes elfogadni más megosztott gondolatait. Csak az a jó, amit Te leírsz. Csak az lehet az igaz, amit Te leírsz. Csak az lehet a mérvadó, amit Te leírsz. Csak az elfogadható vélemény, amit Te leírsz. Hát nem így van. Másnak is vannak gondolatai, más is alkot véleményt, amit egy kulturált társadalomban a másik fél elfogad, még akkor is, ha nem egyezik a tiéddel. Én nem bántottalak, még akkor sem, ha néha viccelődök, vagy nem rosszindulatúan piszkállak. Viszont Te mindenkit elmondasz mindennek, ha kicsit is másként gondolkodik a témáról. Ez elég gáz, és ezzel Te állítasz ki saját magadról szegénységi bizonyítványt minden áldott nap. Nem is értem hogy bír téged bárki is elviselni a környezetedből. Vannak barátaid? Tudod egyáltalán mit jelent a barátság? Nem várok választ, mert úgyis tudom, hogy a sárga földig lehordasz, de ezzel is csak saját magadat fogod minősíteni, nem engem. Eddig nem bántottalak, de felveszem a kesztyűt kedves Vándor, mert már elegem van abból, hogy itt mindenki idióta, csak Te vagy az ész kedves Vándor. Nem veszed észre, hogy itt mindenki téged szapul? Talán nem véletlenül! Mint mikor valaki felmegy az autópályára a forgalommal szemben és nem érti, hogy a sok marha minek jön vele szembe? Nem veszed észre, hogy benned is van hiba, mint mindenkiben? Ami meg a sorozatot illeti, nem kárörvend senki, csak mint oly sokszor, oly régóta elmondtam már én is, ez egy sorozat. Amit emberek írnak, és pont azért nem marad együtt Julcsa és imádott Athoszod, mert ez egy fordulatokban gazdag sorozat, pont azért izgalmas, mert állandóan változnak a felállások. Összejönnek, elválnak. Mikiék újra összejönnek, és majd újra elválnak. Ez a sorozat, és leginkább a nézők érdeklődésének fenntartásának lényege. Kár, hogy ide bárkit felengednek, és nem lehet IP cím alapján egy életre kitiltani innen XY-nt. A közösség elleni izgatás fogalmát már réges régen kimerítetted kedves Vándor. Gondolkozz el egy kicsit, hogy mi az, amin változtatnod kellene. A hozzáállásodon, mások fikázásán, a lekezelő stílusodon. Bár aki alapjáraton beképzelt, az itt sem változik meg. Mikor váltod valóra mindenki álmát, és törlöd a nicked és nem jössz vissza soha? Ha ezt az egyet megkapnánk az élettől, itt mindenki boldog és elégedett lenne. Most pedig tessék fikázni, már alig várom, hogy eme roppant alpári üzenetre vajon mennyire alpári stílusban válaszolsz. Állítsd ki a szegénységi bizonyítványt. Vajon kibírod-e, hogy nem reagálsz? Szerintem nem, de a többiektől is várom a tippeket.

  Barátok közt 14-07-24 7015-7016. rész
 • XXI. század a technológia ma már nem új. Olyan vívmányai vannak a tudománynak, mint például az okostelefon, amit már minden ötévesnél megtalálhatunk, de minimum egy olyan "mezei" telefon, amin van fényképező funkció. Nos ez az, ami nyilván Alizkának nincs, mert előkaphatta volna, és már kész is a fénykép, bizonyítandó Kicsi Szabinak, hogy vetkőzős csaj csak egy újabb pénzösszeget akar lehúzni róla, vagy netán állampolgárságot szerezni. Alizka viszont ott rontotta el az egészet, hogy keveri a trutyit állandó jelleggel, emiatt már azt sem hiszik el neki, amit kérdez. Pont most mondana igazat, és lám, nem hiszik el - bár Szabi gyerek kérdően nézett a végén, de nála is van egy kis probléma az emeleten. Mindegy ki, csak legyen már valaki, aki hozzámegy feleségül.Görcsösen keresi az Igazit, emiatt mindenkiben a potenciális feleséget látja, végre valaki szóba áll vele, erre megkéri a kezét. Szánalom! Kedves Vándor! Ez már a vég kezdete. Ez az, amit már hónapok óta ismételgetek, amit néhány epizóddal ezelőtti kommentedben már Te magad is előrevetítettél. Juli és Athosz külön fognak válni. Nyilván Vazul túl nagy falat volt Attilának, aki azt gondolta, keményebb mint az orosz maffia, keleten minden terrorista összerezzen nevének hallatán. Hát tévedett. Menni fog a levél a rendőrségnek, kiderülnek a turpisságok, és ha Athosz valamilyen módon megússza a börtönt - amit csak akkor kétlek, ha a szereplő nem kívánja elhagyni a sorozatot -, akkor is egyenes út vezet a váláshoz, mert Juliska nem fog kitartani mellette, pláne, hogy hazudott - hazudik - neki. Ez ám az általad is oly sokszor emlegetett őszinte szerelem! Amikor a felek hazudnak egymásnak, félrevezetik a másikat, és most teljesen mindegy, hogy csak Attila hazudik, és Julcsa nem, a lényeg, hogy Attila nem őszinte. Ez minden, csak nem szerelem. Amit trolololl1 írt, nagyon is igaz. Ez csak egy kicsinyes - ám elég professzionális módon kitervelt és végrehajtott - bosszú. Nem a családjáért, hanem Miklós elleni hadjárat, amiből úgysem jön ki győztesen, főleg úgy, hogy Nóráék is nyomon vannak. Csak Nóra el ne mondja Athosznak, hogy nyomra bukkantak! Csak ismételni tudom magam, hogy mindenki gondol mindenre, de arra nem, hogy Mikivel csak a magánnyomozó tartózkodott a parkolóházban. Még ha Vazul nyilván be is volt avatva, kizárt, hogy a nyomozó ne látott volna valamit. A felvételek eltüntetésében játszhatott közre. Miki már megint a tűzzel játszik, talán szó szerint is. Biztosítást kötni tűzkárra, majd leég a biztosított terület, a biztosítónak is gyanús lesz. Ezt a biztosítási csalás dolgot igazán mellőzhetnék már. A kisboltos álrablással már ellőtték ezen patronokat. Unalmas, ha megint eljátsszák ugyanezt.

  Barátok közt 14-07-22 7011-7012. rész
 • "Igaz, hogy Vándor az egyetlen fórumozó, aki (szinte) kizárólag nagyon hosszú hozzászólásokat írj, de nem ő az egyetlen fórumozó, aki ír nagyon hosszú hozzászólásokat, (...)" Ezt szépen megfogalmaztad! Igazi magyarsággal :D Szerinted Vándor az egyetlen(!) fórumozó, aki kizárólag nagyon hosszú hozzászólásokat ír, de nem ő az egyetlen(!) fórumozó, aki nagyon hosszú hozzászólásokat ír. :D Akkor most mi van? :D

  Barátok közt 14-07-14 6999-7000. rész
 • Nincs hulla, nincs gyilkosság. Ilyen egyszerű. Milyen alapon tartóztatnak le valakit gyilkosság vádjával, mikor még azt sem tudják, hogy az "áldozat" egyáltalán meghalt-e, vagy csak sérüléssel kórházba került, netán valahol elbújva ápolja valaki. Mikor a múlt részben Miki felkelt és nyitva volt az ajtó, valaki ellopta a kocsikulcsot, becsempészte a számlát a késről. Kérdés az, hogy ezt Attila, vagy Bartha tette, esetleg mindkettő. Mekkora trógerság már Hannától, hogy egy vacsoránál dobja ki Pétert, majd két perc sem telik el, Peti szeme láttára csőrözik ezzel a macho hibryd olasz csődörpalántával. Undorító! Ahogy elnézem, Krisztiánt is dobozban hozzák haza!

  Barátok közt 14-07-04 6997-6998. rész
 • Tyler, vagy Aonochan, MissCherry vagy épp milyen néven futsz :D Kiállok az mellett, akinek úgy érzem igaza van. Köszönöm szavaid, jólestek, és nem szeretném az igazságosztó szerepét játszani, csupán elegem van már ebből a "háborúskodásból". Azt már-már megszoktam, hogy Vándor a maga romantikus természetével és Athosz imádatával a végletekig elmegy, kilométeres szinonimákat egymásra pakol, mindennél jobban szeretné újra és újra látni Athosz pucér felső testét. Mindez még elmegy, bár utóbbi számomra már unalmas, mert nem hajlandó megérteni, hogy ez egy kereskedelmi csatornán, főműsoridőben futó széria, ahol nem fognak sem pucér felsőtesteket, sem más, intimebb testrészeket mutogatni. Még ezt is rá lehetne hagyni - persze nehezen -, de azt már egyre kevésbé tolerálom, hogy a rögeszméivel nyaggassa a net népét. Nem kívánom folytatni, remélem magába száll és legalább elgondolkodik. Senki sem tökéletes, én sem, de ennek az egésznek semmi értelme. Újra és újra sorolja azt, amit eltalál, szítva a feszültséget, és lássuk be, nem ide tartozik. Nem a sorozatról szól ez már nagyon rég. És nagyon utálom, amikor csak úgy félmondatban odaszúr, hogy lássuk, övé az utolsó szó. Hogy forrjon a levegő. Mint egy rossz gyerek, aki visszabeszél a szüleinek. Vándor! Én nem tartalak rossz embernek, csak jó lenne, ha befejeznéd Tyler szapulását. A magam részéről befejeztem, és remélem, nem részesülök a kioktatásból, és egyéb beszólásból, mert próbálom e vitát kulturált formában lezárni. Mindenki olyan, amilyen. Nem vagyunk egyformák, de ettől szép az élet. Fogadjátok el egymást, vagy ha úgy jobb, ne vegyetek egymásról tudomást. De ha beszóltok a másiknak, ez nem fog menni. És ez mindenkire vonatkozik, rám is. Legyen már végre béke, és beszélgessünk arról, amiről kellene. A Barátok köztről... Minden jót!

  Barátok közt 14-06-26 6985-6986. rész
 • Vándor ne oktass ki engem! Nem ismersz, ahogy én sem téged, viszont azt már mindenki leszűrte ezen az oldalon, hogy nálad valami nagyon nincs rendben. Ilyen marhaságokat, mint a herceged, nem olvasok. Miért tennék - miért kellene tenni - különbséget két férfi meztelen felsőteste között? Tudod egészséges férfiként nem teszek különbséget az általad imádott Domokos László felsőteste és egy ismeretlen férfi felsőteste között. Engem a NŐK érdekelnek. Inkább két dekoratív hölgy felsőteste között teszek különbséget, ahogy sok férfitársam is hasonlóan érez. És hogy ehhez hogy jön a kis herceged, hát nem tudom, de nem is érdekel, nem kell megmagyarázni(!), nem tartozik a sorozathoz! Semmi köze a kettőnek egymáshoz. De meg se próbállak érteni. Egyre inkább úgy érzem, hogy direkt kötözködsz másokkal, provokálsz és imádod, ha szíthatod a feszültséget. Ha láttad már Athoszt félmeztelenül, örülj neki, és oszd be magadnak egy életre. Miért nem rögzítetted valamilyen formában? DVD, még létezik VHS is, és áruld már el, milyen pár az olyan, ahol a nő "(természetesen) takaróba bugyolálva szeretkez"-ik? Az igazi szerelmeseket visszatartja, kordában tartja, az, ha egymástól elválasztja őket a ruha, takaró stb.(Persze a diszkó wc-jében nincs idő ilyesmire - a Szerk.) Miért van ez így? Ja mert ez egy kereskedelmi csatornán, főműsoridőben futó sorozat? Ébredj már fel, és hagyd végre békén Tylert! Nem mindegy kicsoda? Nem mindegy, hogy ő volt, Aonochan vagy ki? És ha ő volt? Ez már rögeszme nálad. Elképzellek, ahogy egy gumiszobában bezárva, kényszerzubbonyban, tépett hajjal, idegesen mormolod: Aonochan, Aonochan, Aonochan! De már számtalanszor leírta, hogy nem ő volt. Tök mindegy, hogy elhiszed, vagy sem, foglalkozz a sorozattal! Tyler te meg hagyd már rá, akárhogy próbálod meggyőzni, látod, hogy nem lehet. Vannak, akiket nem lehet. Csak mennek a maguk feje után és amit elhatároztak, az úgy is van. Ne törődj vele. Tudod milyen, nyugtázd le, hogy okos enged, a többit tegyétek hozzá. Kezd már ez a vita szánalmassá válni. Nőjetek már fel végre! Vándor! Annak viszont örülök, hogy jó egészségnek örvendsz. Tudok különbséget tenni a pornó és két szerelmes együttléte között. Nem kell megmagyarázni, 33 évesen, többévnyi párkapcsolat(ok) után, van némi sejtésem, de ez se tartozik a tárgyhoz. NE OKTASS KI! Ha mellőznéd a rögeszméidet (Athosz pucér felsőtestének mérhetetlen mutogatása), Tyler = Aonchan témával, talán senki se cs.szegetne állandóan. Sokan örülnének, ha abbahagynátok. Fárasztó, unalmas, és ez már a józan ész határán rég túlvan. SunMoon! Ne bíztasd az embereket, mert még a végén ugyanúgy pénzt gyűjtenek, mint anno Isaura felszabadítására. (Persze ha valaki mégis támogatná, megadom a bankszámla számom :D) Alízka nem tudja mibe vágta a fejszéjét. Majd Zsolti fiú jól ellátja a baját. Persze ha mégse, és nőnek a keblei, netán akkor sem fog rákattanni senki, majd megint rinyálni fog, hogy ő nem kell senkinek! Hozzáteszem rég rossz, ha valaki csak a külsejével tud párt találni, és/vagy megtartani azt.

  Barátok közt 14-06-23 6979-6980. rész
 • Nem voltam katona, de milyen honvédség az olyan, ahol a katonák állandó jelleggel otthon vannak és nem a laktanyában? "Kiképzésre" is otthonról mennek, se éjszakai riadó, se hadgyakorlat - bár otthonról is lehet menni hadgyakorlatra -, csak ez is a szokásos életszerű dolgok egyike. Krisztián: "Hazajövök!". Hát igen. A többség hazajön. Csak az nem mindegy, milyen formában. Két lábon, vagy koporsóban. Aliz Tours. Atya világ! Mi jöhet még? Vili bá' Cargo? Novák Transport? Bözsi Mama Restaurant?

  Barátok közt 14-06-20 6977-6978. rész
 • Vándornak ez az Attila-féle félmeztelenkedés megy az agyára :D Pornó oldalt milliót találsz kedves a neten, nézd azt, ha fél, vagy teljesen pucér pasikat akarsz látni. Ezt is milliószor leírtam, de kivételesen most szexjelenetet Julcsával nem kértél. Garantálom, hogy itt egyiket se fogod megkapni, hiába irkálod minden második nap le az ágyjelenetet meg Athosz satnya felső testének mutogatását. Na de mindegy. Ahogy korábban írtam, sosem fogsz megváltozni, csak néha valami történik, és megússzuk a kommentjeid néhány sorban. Amúgy jól vagy? Nincs semmi bajod? Nem vagy lázas, nem émelyegsz, nincs ugye semmi bajod, nem vagy beteg hogy ennyivel elintézted az egészet? Nem használsz kilométeres szinonimaszótárt minden szóra, ez se mindennapos. Kezdek aggódni érted!

  Barátok közt 14-06-18 6973-6974. rész
 • Vándor! Miért cseszegeted állandóan Tylert meg a többit? Nincs más, amivel foglalkozhatnál? Ezen túráztatod magad már hónapok óta, hogy ezen meg azon a nicknéven futó egyén egy és ugyanaz. Nem mindegy? Nem unod még? Borzalmasan fárasztó vagy! Kattanj már le a témáról! Sz.rj rá jó magasról és foglalkozz a sorozattal. Javasolnám ugyanezt a többieknek is. Ne b.sztassátok már egymást! Mindenki olyan, amilyen. Vándor sem fog megváltozni, löki ugyanazt a sódert epizódról epizódra. Hagyjátok rá. Én is azt teszem. Lapozzátok át a kommentjét, olvassa az, aki kíváncsi rá. Ennyi. Mit kell mindig azzal foglalkozni hogy ki mit írt, ki kicsoda és a többi?

  Barátok közt 14-06-13 6967-6968. rész
 • Krisztián: "Vissza kell mennem. Ez a kötelességem. Engem erre képeztek ki." Ezt a süket dumát! Minő kötelességtudat. Tipikus csajozós duma.

  Barátok közt 14-06-12 6965-6966. rész
 1. előző
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. ..
 6. 14