Pingvin- és fókales a Csendes-óceánon, látogatás a világ leghíresebb bányájában, Copiapóban, ahol nemrég 33 bányász rekedt. Átkelés az Andokon, a misztikus Nazca vonalaknál és az elképesztő méretű teherautók. Exkluzív útinapló egy kicsit másképp.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László duó után az ugyancsak az autósok között érdekelt Sebestyén Sándor, Bognár József kettős és a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió, valamint a Darázsi Zsolt, Vörös Ferenc, Szalai Norbert kamionos hármas is célba ért a Dél-Amerikában rendezett Dakar-rali szombati, utolsó szakaszán.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős után a Sebestyén Sándor, Bognár József duó és a Pócsik László, Farkas Nándor, Szaller Zoltán trió is teljesítette a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali keddi, 10. szakaszát.
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az 53. helyen ért célba a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hétfői, 9. szakaszán, és így összetettben a 26. helyen áll.
Meghalt egy francia motoros a Dakar-ralin. A huszonöt éves versenyző élete első sivatagi raliján egy rendőrautóval ütközött. Csütörtökön egy taxi két utasa vesztette életét, amikor a verseny egyik kísérőautójába rohantak.
Komoly problémákkal küzdött csütörtökön a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős, amely végül a 72. időt érte el a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali hatodik szakaszán, s jelenleg az összetettben a 30.
1/7