Fogd a pénzt és fuss!

A „Fogd a pénzt és Fuss” egy délutáni kvíz show, amely a talk show és a kvízműsor elemeit ötvözi.

A műsorban 4 játékos mérkőzik meg egymással a másfél millió forintos nyeremény reményében. Az első fordulóban a játékosok maximum hat kérdést kapnak, amely során meg kell tippelniük, hogy a magyarok hány százaléka gondol vagy tesz bizonyos dolgokat. Aki a legtávolabb tippel a helyes választól, elveszít egy hibalehetőséget. Egy játékosnak összesen két hibalehetőség áll rendelkezésére, így a forduló végén már csak ketten maradnak játékban.

A műsor második része a Párbajkör, ahol a bent maradt két játékos küzd egymással a döntőbejutásért. Ebben a fordulóban a játékosoknak kétszer 45mp áll a rendelkezésükre, hogy a feltett villámkérdésekre a lehető leggyorsabban és persze helyesen válaszoljanak. Aki több helyes választ ad, az mehet a Fináléba.

A Fináléban három kérdésre kell tudni a helyes választ, ha ez sikerül, a játékos összesen 500.000,- forintot gyűjthet össze. Ha hibátlanul válaszolt, a negyedik, „Jackpot” kérdés helyes megválaszolásával másfél millió forintot vihet haza. Ha bármelyik kérdésnél hibázik, akkor az addig összegyűjtött pénzt nyerheti meg a negyedik kérdés helyes megválaszolásával. A tét: mindent vagy semmit!, mert ha az utolsó kérdésre rosszul válaszol, üres kézzel megy haza.

A Fináléba jutott játékos a harmadik körben segítségül hívhatja kiesett játékostársait, amennyiben a feltett kérdésekre nem tudja a választ, vagy bizonytalan. Játékostársaival meg kell alkudjon, hogy a lehetséges nyeremény hány százalékáért fogad el illetve kér segítséget. Ezután a finalistának be kell jelölnie azt a választ, ami társa szerint a jó válasz. Ha rossz választ jelölnek meg, mindketten elveszítik a kérdésért megnyerhető összeget, illetve döntősünk a Jackpot lehetőségét.

A mindent eldöntő kérdésnél a Fináléba jutott játékos már nem kérhet segítséget, egyedül kell megválaszolnia a feltett kérdést. Segítségül kap négy válaszlehetőséget, abból kell megpróbálnia kiválasztania a megfelelőt. Ha sikerül, akkor megnyerte az addig összegyűjtött összeget vagy a Jackpotot és teljesülhet a szlogen, miszerint Fogd a pénzt és Fuss!

Castle
Amikor megölnek egy óvadéki kezest, Beckett és Castl...
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi tö...
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrisse...
Éjjel-Nappal Budapest
Ma történik: Lali összefut Ritával, és megtudja től...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter
haláli
fcg dgdfdfg | 2009-06-02 05:40:35