Fókusz - Süle László

Valósághősök pikáns és forró tettei

Fenekem a címlapon – ennél jobban nem is lehetne jellemezni az immár ötödik szériájának vége felé közeledő valóság show-t. Könnyebb lenne felsorolni, hogy kik nem vették komolyan a főcímzene üzenetét, és ez egyáltalán nem csak a lányokra igaz.

A sort két olyan hölgy nyitotta, akikre már szinte senki sem emlékszik. Ádám Hajnalka és Moringer Nikolett ezzel nagyjából el is lőtték az összes puskaporukat, róluk azóta semmit sem hallani.

Ha szó szerint vesszük, akkor az előbbi két lány feneke szerepelt először a magyar címlapokon. Később aztán más domborulatok is ott kötöttek ki.

Nórikáról és Györgyiről később egy festőművész készített képet, az amúgy szégyenlős játékosok neki pőrén álltak modellt.

Pintér Zoltán, alias Oki testére ugyan senki nem volt kíváncsi, mégis megmutatta azt.

A Való Világ második szérijában Anikó és Sziszi személyében a nőiesség megtestesítői költöztek a Villába, akik évekig fenn is tudták tartani az érdeklődést.

A VV történelem első éveinek pikantériája, hogy akkor még maga az egyik műsorvezető, Czifra Nóci is megmutatta, mije van.

A Való világ 3-ba minden addiginál több bevállalós lakó költözött. Talán érdemes Pandorával, más néven Németh Judittal kezdeni, aki a Villalét előtt felnőttfilmekben szerepelt. Később még volt egy halovány színészi próbálkozása, aztán formás testével végleg eltűnt a süllyesztőben.

Ugyanebből a szériából a fiúk is büszkék voltak konditermi eredményeikre. Frenki, Tommyboy, Leo és Csaba is nekivetkőzött egy magazin kedvéért.

A VV negyedik szériájának exhibiconista szereplői voltak. Szandika már a közelmúlt, és olyan élénken él bennünk, hogy munkásságát nem is kell most részletesen felidézni. Már bent megörökítették Gigit és Anikót, Évát és Szandikát, kint meg mindegyiket, külön-külön.

Aztán érkezett Rácz Ildikó alias Gigi, aki a balatoni fiúsirályoknak okozott nagyon kellemes perceket.

VV Zsuzsi hamar kidobálta magát a játékból, de búcsúzóul azért még készíttetett magáról egy két kockát, csak az emlékek megőrzése kedvéért.

Az ötödik szériában ismét szép számmal szerepeltek csinos lányok Veronikától Veráig, Kingától Seherezádéig. Még ki se jöttek, de már őket is láttuk címlapon, így valószínűleg a következő hónapokban is fogjuk még néhányszor.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Elfelejtve
Az éjszaka közepén egy férfi holtteste zuhan egy aut...
Gyilkos elmék
Két egyetemista holttestét találják meg egy autóbale...
Az éden titkai
38. Melitta felpofozza Evát, amikor meglátja a férj...
Reflektor
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élne...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter