Fókusz - Süle László

Szilveszter gazda 10 milliós kárt szenvedett

Az életet néha olyan események írják át, amelyek ellen semmit sem tehetünk. Jól tudjuk, a víz az úr. A Szombat Esti Láz utolsó napjaiban már tisztában volt vele Szilveszter gazda is: bármi is lesz a verseny vége, ő nem lesz maradéktalanul boldog.


SZILVESZTER GAZDA: „Megszakad a szívem”

MOLNÁR ANDI: Küzdelem az IFÁ-val

A Fókusz stábja eredetileg úgy indult neki Tiszajenőnek, hogy Andi végre behajtja a „tartozást” párján, azaz kipróbálja a gazda IFÁ-ját. Andi jól indult, és néhány progresszív sasszéval egészen 17 kilométer per órás sebességre gyorsult.

A mondás szerint minden kezdet nehéz: ezúttal azonban a vége volt az. A gazda persze segített, így Andi befejezhette a mért körét. De most már menjünk tovább: Szilveszter a vetést is megmutatta volna Andinak, de az árvíz közbeszólt.

Nemcsak Szilveszter problémája ez: Csongrád és Hajdú-Bihar megyében továbbra is másodfokú árvízvédelmi készültség van, a Középső-Tiszán pedig még mindig több mint 20 ezer hektárnyi terület van víz alatt. Szilveszter bízik abban, hogy egyszer újra magas gátat építenek majd birtoka köré.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Kölyökklub
Benne: . Dóra, a felfedező - Feliratozva is látható...
Lego Hero Factory
Gonosz agyak támadják meg a bolygót, megszállják az ...
Ízes élet - Mautner Zsófival
Háziasszony: Mautner Zsófia Az Ízes élet nem egy ...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter