VIDEÓK

11 hónapja keresi öt éves kisfiát

A büntetett előéletű apa egyszer csak eltűnt Bandikával. Eszter, az édesanya 11 hónapja semmit nem tud a kisfiáról. Vajon mit tehet ebben...

Megérte-e 452 milliárdot ölni a 4-es metróba?

Négyes metró: gyönyörű, ultramodern, és tele furcsasággal. Állomástúra a föld alatt, és az út két állomás között: sétálva gyorsabb volt,...

Nem tűrik meg a terápiás kutyákat a házban – de miért?

A két gyönyörű labradornak gazdájukkal együtt menniük kéne a társasházból. Miért épp a két nyugodt, különlegesen kiképzett terápiás kutya...

A Házon kívül két riportját is díjazták!

A Házon kívül korábbi kolléganőjének, Hégető Honorkának emléket állító televíziós pályázaton Serdült Szilviával vehette át a díjat Boros...

Újra meglátogattuk a megkéselt kislányokat

Hónapok után kerülhettek csak anyjukhoz a megkéselt gyerekek. Hogyan dolgozzák fel, hogy a saját apjuk támadt rájuk?

Megszólal az édesanya, akinek molesztálták a gyerekeit

Az anya azért állt kamera elé, hogy elmesélje, hogy maradhatott mindez ilyen sokáig titokban, és ő mit tehet most a gyerekeiért.

A képviselősködés után vissza a civil életbe

Mi lesz azokkal, akik nem jutnak majd be a kisebb parlamentbe? És vajon kinek mennyire érte meg a négy év országgyűlési munka?
Hétköznapi életveszély, mert a kocsiban is mindenki nyomkodja. Magunkon kísérleteztünk: mit nézünk, mit látunk, mire figyelünk, amikor mobilozunk? | 200 ember, akikről megfeledkezett a világ. Ahol már semmi sincs: lakótelep a puszta közepén.
160 milliós állami támogatásból 1516 szavazat. Mire költötték az államtól kapott támogatást a nemrég létrejött kispárok? És mi köze mindehhez Zuschlag Jánosnak?
Elmentünk a Frank-családhoz, ahol most született meg a 15. gyerek. Mennyiből élnek? Hogy férnek el? Mennyit kell főzni rájuk? És elviselik-e egymást?
A büntetett előéletű apa egyszer csak eltűnt Bandikával. Eszter, az édesanya 11 hónapja semmit nem tud a kisfiáról. Vajon mit tehet ebben a helyzetben?
Négyes metró: gyönyörű, ultramodern, és tele furcsasággal. Állomástúra a föld alatt, és az út két állomás között: sétálva gyorsabb volt, mint metróra szállva.
Április 6-án Moskovics Judit elindult a stábjával, hogy megnézze, mennyire más ez a választás, mint az eddigiek.
London, Bécs, Egyesült Államok és Székelyföld. Magyar szavazók szerte a világban. Van, aki rengeteget utazik azért, hogy voksolhasson, és van, akinek ez egyszerűbb.
Az anyja nem akarta Ramónát, aki végül mégis megtalálta a boldogságot az új családjával. De az anya újra feltűnt, és véget vetne a lánya jó életének.
Megmutatjuk, hogyan él, aki idegennek érzi magát a bulizók, az öltönyösök és a turisták között.
A két gyönyörű labradornak gazdájukkal együtt menniük kéne a társasházból. Miért épp a két nyugodt, különlegesen kiképzett terápiás kutya zavarja a lakókat?
Százmilliók fura kis pártoknak és fura jelölteknek. Se honlap, se program, se plakát, de akkor mire megy el a rengeteg pénz?
1/11
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
A Házon kívül legközelebb április 23-án 23:25-kor jelentkezik. Tartsanak velünk!
FRISS HÍREK

PARÁDÉ: Cirkuszosok vonultak át a fővároson

A Hősök terén a cirkusz hazai sztárjai parádéztak, a Cirkuszok Világnapján. A Fővárosi Nagycirkusz már hetedik éve rendezi meg saját...

Nem a kapitány vezette a kompot

Feltehetően nem a kapitány vezette azt a koreai komphajót, ami szerdán borult fel csaknem 500 emberrel a fedélzetén.

9 éves gyerek lőtte fejbe a vadkacsát

A rendőrség most találta meg a fiút. Nevelőapja azt mondta, véletlen baleset történt. A tőkés réce azóta is a nyílvesszővel a fejében él.