RTL Klub.hu

Heti hetes

Ismét poénhegyeket ígér a Heti Hetes az RTL Klubon.

A megszokott díszlet, a megszokott jó hangulat csakúgy a műsor sajátja, mint megszokott szereplői. Természetesen idén is lesznek új arcok a műsorban, de a talk-show lényege mit sem változik, valamennyi résztvevő saját magát adja, szerepek nincsenek vagy ha mégis, az csak a véletlen műve.

A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik komolyan. Mert a műsor valóban egy görbe tükör, ami egy kicsit torzít, de megnevettet.

A műsor készítői és szereplői szívesen látják önöket a stúdióban is. Jegyrendelés a 788-5401-es telefonszámon. 

Minden héten jön a sztárcsapat, no meg a politika, a botrány, a Duna-parti dumaparti.

Hetente tizenöt-húsz hírt beszélnek meg a szereplők, ki-ki saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politika területén elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet.

A talkshow lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve. A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik túl komolyan.

12 éven aluliak számára a műsor megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

Fejlövés
Jimmy Bobo (Sylvester Stallone), a hírhedt bérgyilko...
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal. A klasszikus h...
Visszajáró pénz
Ben (Sean Biggerstaff) egy fájdalmas szakítás óta ál...
Castle
13. Felbukkan az a rendőrnyomozó, aki valaha Becket...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter
Tisztelt musorvezeto felhaboritonak tartom azt a viselkedest,hogy Pataki Attilat igy kifiguraztak ,holott ok soha nem tapasztaltak amit o es en is es meg sokan masok ,ha nem velem tortent volna meg en sem hinnem ezert nem kell kigunyolni masokat! Sokan birnak ember folotti erokkel en ezt tudom mert megtapasztaltam es megvetem azokat az embereket akik ilyet gondolnak ez olyan mint isten kivalasztani azokat akik orokke fognak elni hihetetlen de ez igy van ok nem ide tartoznak ok csak egy selejt gyartmany!!!!!
Név | 2014-03-15 23:02:54
Kedves Jáksó Úr! Az édesapámtól hallottam ezt a viccet, és sajnos újra aktuálisnak érzem: Az 50-es években megkérdezik Khon bácsit, szerinte lesz e a közeljövőben Európában háború? Rövid töprengés után a válasz - Hogy háború lesz e nem tudom, de olyan békeharc lesz, hogy attól koldulunk!
Salax | 2014-01-19 20:17:47
ez a csatorna csak ahhoz ért, hogy szétverje azt a keveset is ami még nézhető.Ha már elengedték a Hernádit,legalább méltó helyettesről gondoskodtak volna.Nem ezt a fejkendős celebet. Ki a fransz kiváncsi rá. Inkább a többieket sem nézem. Nem igaz,hogy nem kérhetnék fel bármely oda való humoristát, vagy Kéri Lászlót.
Viola | 2012-10-27 16:51:27
A műsor elfáradt stopp,abbahagyni stopp,ennyi pénzért ilyen gyenge poénokat, pénzpazarlás stopp,már nem is szoktam végighnézni mert ugyis elaludnék rajta stop,hülyeség az egész stopp
véllemény | 2012-02-19 15:53:55
Kedves Heti Hetes! Önök (Maguk, Ti)borzasztóan negatívan látják(tok) a mai Magyarország Forradalmát. Pedig vannak itt nagyon pozitív jelenségek. Most kaptam a hírt, hogy 2012-ben a Magyar Nemzeti Söralátéten rendezik a müncheni sörfesztivált. Képzeljék (tek) mennyi ADÓ folyik majd be (le) Üdvözlettel egy POZITÍV néző.
Név | 2011-11-21 10:25:09
Kedves Heti Hetes! Önök (Maguk, Ti)borzasztóan negatívan látják(tok) a mai Magyarország Forradalmát. Pedig vannak itt nagyon pozitív jelenségek. Most kaptam a hírt, hogy 2012-ben a Magyar Nemzeti Söralátéten rendezik a müncheni sörfesztivált. Képzeljék (tek) mennyi ADÓ folyik majd be (le) Üdvözlettel egy POZITÍV néző.
Név | 2011-11-21 09:40:36
Kedves Heti Hetes! Önök (Maguk, Ti)borzasztóan negatívan látják(tok) a mai Magyarország Forradalmát. Pedig vannak itt nagyon pozitív jelenségek. Most kaptam a hírt, hogy 2012-ben a Magyar Nemzeti Söralátéten rendezik a müncheni sörfesztivált. Képzeljék (tek) mennyi ADÓ folyik majd be (le) Üdvözlettel egy POZITÍV néző.
Név | 2011-11-21 09:20:46
Jelentkeznék szívesen a felhívásra, hogy a Heti Hetesben ülhessek és annyit beszéljek, mint Havas Henrik! Ja és a gázsit is szeretném, ha megközelítené az övét. A mai adásban lehengerlően bőbeszédű volt!
Zsóka Rozim | 2011-10-16 22:51:06
Lázadó gondolatok… Tizenhat százalék viszi a „keveset.” Nagy fizetés nem termel adót eleget. A gazdag nagy pénzre kevés adót fizet, vérét szívja annak, aki dolgozni szeret. Miniszter Úr hebeg- habog: mert vagytok – éltek, hát adózzatok! Ne lógassátok orrotok a „serblibe!” Pénzetek élni kevés, halni „biz” lesz mibe. A holnaptól nem kell félnetek, benne úgy sincs mit remélnetek. Éljetek csak a múltnak, mának, Rátok „rózsás napok” jövőben sem várnak! Lázadj föl Szent földem népe, míg nyomorban élsz, nem lesz Béke. Tedd a dolgod, hogyha mered. Semmit nem ér, ha szemed földre szeged. Birkatürelmed sutba dobhatnád végre, békét hinthetnél e sok sebből vérző vidékre. A nép asztalán lenne végre friss sütemény, szívébe visszatérne: Hit, Szeretet, Remény.
Név | 2011-10-08 17:22:50
Sajnos,... ez a "nagy helyzet"Lázadó gondolatok… Tizenhat százalék viszi a „keveset.” Nagy fizetés nem termel adót eleget. A gazdag nagy pénzre kevés adót fizet, vérét szívja annak, aki dolgozni szeret. Miniszter Úr hebeg- habog: mert vagytok – éltek, hát adózzatok! Ne lógassátok orrotok a „serblibe!” Pénzetek élni kevés, halni „biz” lesz mibe. A holnaptól nem kell félnetek, benne úgy sincs mit remélnetek. Éljetek csak a múltnak, mának, Rátok „rózsás napok” jövőben sem várnak! Lázadj föl Szent földem népe, míg nyomorban élsz, nem lesz Béke. Tedd a dolgod, hogyha mered. Semmit nem ér, ha szemed földre szeged. Birkatürelmed sutba dobhatnád végre, békét hinthetnél e sok sebből vérző vidékre. A nép asztalán lenne végre friss sütemény, szívébe visszatérne: Hit, Szeretet, Remény. Kópis Eta (verselgető)
Név | 2011-10-08 08:46:45
A végtörlesztésről. Aki zsebből ki tudja fizetni rögzített árfolyamon a deviza hitelét, annak miért nem kell kifizetnie azt a különbözetet is, amennyivel kevesebbet fizetett az elmúlt évek alatt, mintha anno forint hitelt vett volna fel?
Név | 2011-10-02 23:26:13
Sziasztok! Mint munkaadó elszörnyülködve hallgattam valamelyik nap az egyik barátom édesapját(41 éves magyar apa kiegyensúlyozott családi légkör és egyebek...) miszerint megszűnt a munkahelye álláskeresésbe fogott. Nem járt szerencsével. Gondolt egyet elmegy a munkanélküliek hivatalába mert tájékozódott a honlapjukon , hogy van kiírva iskola.... ..ha tanulsz pénzt kapsz.. akció. Gondolta ilyen keretek között megszerzi az "E" kat. jogosítványt. Amiért kapna 6 hónapig havi huszonpár ezer forintot. Ezt elutasították mert "nincs rá keret" címszóval. Át ment a másik ablakhoz elmondta , hogy álláskereső és segítsenek... mire az ügyintéző: ezt a nyomtatványt írja alá segít neki kitölteni.Kb.: 3 "x" és mi lett ?? kap 9 hónapig havi 40ezer forintot! ???????????? ő sem érti!!!!!!! nincs rá keret? tanulni? jogsí ami 120 ezer az sok de kilenc hónapig 40 ezer az nem sok. és nek kell tenni érte semmit. Elszomorító....!!! Z. Gábor Nyíregyháza
Név | 2011-09-25 23:41:53
4) Jáksó Laci: elég az önirónia túlzásba viteléből! Ne alázd magad folyton! Úgy szeretünk, ahogy vagy. (Barátnő meg majd csak akad.) 5) Steve: egy nagyon rendes, jól nevelt gyerek, hiába akar rossz fiúnak látszani, és túltenni András hangzatos állapotú hazatántorgásain. És bírom, ahogy kezeli ezt a Hortobágy-dolgot:) 6) Hajós András: nagy szerelem. Imádom ezt a jóképű, egyéni humorral megáldott zenészt (igenis: zenészt), ha dalra fakad az adásban, külön öröm. 7) Már ezerszer meg akartam írni, hogy Teddynek jót tett az unoka (vagy más történések), de ki van virulva, és a legutóbbi adásban viselt kockás ing nagyon jól állt neki. (Szeretem még, ha farmer inget visel, jól kiemeli a szeme színét.) Nagy tudású, szerény, derék ember. Szeretem.
fa éva | 2011-09-23 12:12:34
Én is a hazacsalogatós témához szolnék hozzá pár szót. Igaz 23 évesen nem sokat értek a politikához, de azt, én is tudom, hogy most nem jó :) Ezért is költöztünk 1,5 éve ki Kanadába.Engem csak azzal tudnának hazacsalogatni, ha azt hallanám, hogy Ardold schwarzeneggert választották meg.Róla nem hallottam rosszat a kormányzása ideje alatt.Nem vicc,értesíteni kellene, lehet elvállalná Magyarország kormányzását.Ugy értesültem,pályázik az EU elnökségre.Egy ilyen kis országgal, mint a milyenk, könnyebben elbánna.Mért ne,ma már minden lehetséges és megoldható. (Csalamádé helyett! :D ) Üdvözlettel Reni (egy heti hetes függő)
Kedves Hetesek! | 2011-04-23 00:33:39
Kedves Heti Hetesek !! Mély megdöbbenéssel és elkeseredetten olvastam az interneten a vásárhelyi polgármesternek, egyben a FIDESZ frakcióvezetőjének nyilatkozatát, a saját városában megtartott közgyűlésen, ahol a szegénységről is szó volt. Idézem a polgármester úr (nem véletlenül és tudatlanul irtam kisbetükkel a titulusát !!! "Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér.Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként" - fejtette ki Lázár János. És ez az ember ott ül a Parlamentben és még csak nem is szégyelli magát. Én szégyellem helyette is, annak a több millió embernek a nevében, akik Magyarországon élnek. Sajnos a nevem nem merem aláirni, mert félek a megtorlástól.
Név | 2011-03-20 10:31:47
david katica vagyok badenböl evek ota nezem a müsort nagyon jo de kerdezzek mar meg a Hajos urtol ha hires müveszek asztal tarsak illedelmesen köszöntik a nezöket ö miert mimmeli, apron mozgassa a szajat vajon akkor Anyaz minket?mar regota fulladozom ha latom es mit mondjak direkt figyelem üdv es maradok tisztelettel k
jo estet | 2011-03-07 00:29:39
Szeretném ha-és amennyiben a gyerekek után szavazati jogot kapnak a szülők, abban az esetbe felelősséggel tartoznak gyermekeik tetteiért is.Amit én úgy tartanák reálisnak,hogy:Szavazni szavazhatnak !Amennyiben olyan bűncselekvényt követel a csemete, (betörés,rablás,nemi erőszak,halállal végződő testi sértés)A szülő köteles helyette helyt állni,ha börtönbe kell vonulni akkor azt letölteni,ha csak anyagi vonzata van az ügynek akkor azt kifizetni.
K Jázmin | 2011-02-18 11:00:03
Munkanélküliek himnusza Hacsak bele gondolok, majdhogy szét nem robbanok. Hasam korog – jövőm nincsen, csak bánatom, kínkeservem. Biztonságot, munkát kérek, nem örvendek a segélynek, miből máról-holnapra alig élek. Tegye zsebre kérem szépen, aki rákényszerít engem! Meglátnám Ő mit kezdene, ha a helyzetünkben lenne? Nem kapna csak alamizsnát, mivel töltené a napját? Én nem vagyok egymagam, kinek gondja, baja van. Nincs munkája – becsülete, gyomra helyett – Hócipője” van tele. Legyen vége az ámításnak ! Becsületet munkának, munkásnak! Szebb jövőnk csak akkor lesz, ha mindez b ekövetkezett. Hit…, remény…, és Szeretet kötelesség nélkül mivé lesz? Jogunk van még. Óh.., mihez? Talán épp a semmihez? Fogytán erőnk és türelmünk. Forr az agyunk, forr a vérünk. Megélhetést, munkát kérünk!
KÓSA LAJOS | 2011-01-23 15:55:56
jakso Laciiiii szupeeer! es az egesz heti hetes is szupis csak mar reg nem neztem...:D de jok!!!!:D
et | 2011-01-21 23:44:40
Felhívnám a figyelmet a 2011.01.16.-ai adásban említett magyar kutyafajtákra! Ugyanis nem 7db hanem 8db magyar fajta van! A felsorolásból kimaradt az Erdélyi kopó!Üdv; L
Kedves Heti Hetes! | 2011-01-16 22:31:59
Mit szólnak a köztársasági elnök újévi köszöntőjéhez, ami az interneten is megjelent? Engem felháborít a sorozatos dúrva helyesírási hiba. Még a himnusz szövegében is ilyen szarvashibákat!? Szégyen és gyalázat. Szabó Magda nyugdíjas
T. Heti Hetes! | 2011-01-02 23:07:30
Kérjük, hogy a Nagy Krisztát soha többé ne hívják meg a műsorba, mert csak rontja az eddig megszokott színvonalat.
T. Heti Hetes | 2011-01-02 22:58:45
Könyörgök, honnan vették a január 2.-i adásba ezt a lehetetlen nőt, butasága megcsúfolja a nőinemet?! Szegény Hernádi művésznő!!! Till Jánosné
Név | 2011-01-02 22:55:17
Az Izrael által fölbujtott cápák esete engem egy ősrégi városi legendára emlékeztetett: az egyszeri diák szerint Zrínyi Miklóst egy, a bécsi kamarilla által tragikusan felbőszített vadkan ölte meg.
Csősz István | 2010-12-13 11:12:06
T.H.h.Miért nem veszik észre,hogy majdnem fél éve VÁLASZTÁS volt! És ennek az országnak döntő többsége még ennél is többet akar! Kíváncsi lennék a NAGYÁGYÚK egyéni véleményére,úgy 4-szemközt! A betoborzott"macskajancsik"/lsd:hajós,hajdust/véleményére nem vagyok kíváncsi/mondjon le!/-de azért mindíg nézem a mű sort,mert szeretem a beszólásokat!A HUMOR az I-ső!
Név | 2010-12-12 22:50:41
tisztelt heti-hetes nagyon szeretem az önök müsorát személy szerint mindekit ,de legfőképpen Hajdú stevet mivel főlvállalja kissebb hazáját a hortobágyot ami szinte az én hazám kert lábánál van,ez pedig Földes.soksikert továbbra is egy rajongójuk
Név | 2010-11-29 16:31:42
kedves heti hets szereplői sok sikert kivánok őrűlők bajor imi vissza tért kőzétek hernádi jucit csokoltatom titeket űdvőzőllek gálvőlgyi hajos farkasházi mind egyűtt arany csapat vagytok hajos andrásnak boldog névnapot kivánok maradjatok egészségesek mins remélem sokáig kátunk benneteket kőszőntőm műsor szerkesztőit is akik műsoton fáradoznak tisztelettel egger gábor szombathelyről sziasttok
egger gábor | 2010-11-26 14:54:17
Kedves Hernádi Judit és anyanyelvi ügyekben tanácstalan társai, a nov. 21-i adásban elhangzott az angolból átvett lájkolás, amit önök közül sem mindenki értett, és eggyel több kifejezés, amelyik kiszorít egy szép magyar szót, azt, hogy "tetszésnyilvánítás"! Ugye, hogy most eszükbe jutott? Bizony, nem ártana időnként a leckét megtanulni, és a számítástechnikában jártasakat is megtanítani az anyanyelvük használatára és kihasználására. Valamikor a futball szakszókincse is angol volt. Az akkoriak voltak olyan bátrak, és magyarították (Szepesi György pl.) Ma a szöglet nem corner stb. Ezt Farkasházy jobban tudja, mint én, aki nem vagyok oda a labdarúgásért, mondhatni nem érdekel a sportból csak Overdose. Javasolnám, merjenek anyanyelvükön szépen, szabatosan és helyesen beszélni, és másokat is erre ösztökélni. (Milyen szép ez a kifejezés is!) Talán kevesebb lesz a mellébeszélés és több a megértés. Sok sikert ehhez, hűséges nézőjük Kuti Márta újságíró Erdélyből, Marosvásárhelyről
Név | 2010-11-22 10:47:07
Bocs,de a heti hetesben is csak egy nő van.Különben is akkor lenne itt rend ha csak az szavazhatna aki befizet az államkasszába.
Név | 2010-11-21 22:36:23
Nem értem. Marad mindenki a heti hetesben? nem? senki nem köszönt el végleg, csak akad más dolguk is. - azt hiszem.. :( a legfontosabb hét: 1.HAJÓS 2. FARKASHÁZY 3. GÁLVÖLGYI 4. HERNÁDI 5. BAJOR 6. STEVE ÉS A SZÜKSÉGES "rossz" :P:P JÁKSÓ :))
revaildiko | 2010-11-20 21:07:52
Üdv. Nagyon szeretem a Heti Hetest. A legjobb csapat a héten. :) HAJÓS és FARKASHÁZY A KEDVENCEM, bár Gálvölgyi és Hernádi sem semmi. :) Teddy 2 lábon járó LEXIKON:) remélem hamarosan eljutok a nézők táborába, és vágások nélkül élvezhetem a poénokat. :) addig is minden jót. Üdv. Ildikó
revaildiko | 2010-11-20 21:04:36
Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehetne bögrét kapni.
barbi | 2010-11-13 22:55:40
Hála a Szerkesztőnek!Végre nem tették a műsorba Hajdu Istvánt,bocs Steve-t.Semmi humora,csak a többiek poénjait folytatja,mosolyog a képünkbe,közben a Hajóshoz beszél,angolokkal példálózgat.Borzalom.Re-mélem többször kimarad!!!Nagyon utálom az elfogott leveleket is!Nem idevaló!Igaz,hogy megdolgozik vele.Üdvözletem!
Temesiné | 2010-11-07 23:54:46
Kár, hogy ilyen késői időpontban van az adás, de legalább megismételnék pl. du valamikor. Különben imádom őket. Gratulálok a műsorhoz.Üdv egy néző.
Név | 2010-11-07 17:58:24
. Egyetlen napra szóló törvény? Ez azért már túlzás! Idézet a 2010.évi C. törvény a nyugdíjpénztár-választás szabadságáról 4. Záró rendelkezések 15§ E törvény kihirdetését követő napon lép hatályba, és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti Nem értem, ez a takarékosság ? Egy napra tervezett és kiadott törvény. mk.
Név | 2010-11-05 17:39:03
Nagyon sajnálom, ha frissítés gyanánt humortalan alakokat tesznek a műsorba. Idáig, ha valaki nem ért rá éppen nagyon jó beugrók voltak. ( Kern, Váncsa, Kéri) Ilyen Vinkler félék nem tudom mit keresnek egy ilyen műsorban? (persze nem is úgy hívják, ez már "művésznév") És bizony ez nem csak az én véleményem.
Gyuris Tibor | 2010-11-01 17:32:24
Hová lehet beküldeni a bögréért folyó "verseny" fényképeit???
Név | 2010-10-23 12:20:22
kihagytátok.Ők azok akik miatt nézők sokasága ül be a műsor elé.Lehet ez az újítás tönkreteszi az egészet!GÁLVÖLGYIT akarom!:)
Sajnálom,hogy a nagy ágyúkat | 2010-10-21 12:47:25
barta,gábor,vagyok,imádom,a,heti,hetes,musorát,bajor,imrének,jo,egéséget,kivánok,hajos,andrás,köszönyön,udvözletel,gábor
barta gábor | 2010-10-18 16:23:34
Ez a Musor elasta magat!!Sajat kivegzeset irta ala azzal hogy lecserelete a nepszeru jopofa tagokat.Az ujaknak is teret kell adni eggyet ertek,de nem itt!Az RTL egyik legjobb esti musorabol csinaltak csonkat...atkene ezt gondolni fiuk.
Lorand Erdelybol | 2010-10-14 08:05:50
Kedves Főszerkesztő. Megírná-e nekünk, hogy hányan nézték a műsorukat október 3-án, és hányan okt. 10-én. Nagyon kíváncsiak lennénk. Ha nem ül vissza a régi gárda, jobb, ha megszüntetik a műsort. Erzsébet
Név | 2010-10-11 15:30:17
A főszerkesztő elmehet a ......be, mert ha ez lesz a felállás a jövőben, akkor én a családommal eggyüt nem igen fogom nézni ezt a "műsort"
egér | 2010-10-11 13:54:48
Szeretném tudni a tegnap esti, és a multheti adás nézettségi mutatóját Géza
Név | 2010-10-11 09:37:09
Ki az a szerencsétlen főszerkesztő, aki lecserélte azokat a népszerű embereket, akik miatt néztük a Hete Hetest. Bajor, Gálvölgyi,Farkas- házi. Ha esze van Hernádinak, Ő is kilép addig amíg a nagyok nem jönnek vissza. Vinkler, Vadon. Kik ezek. Vinklert a cirkuszba kéne mutogatni, mint egy majmot. Na mindegy. Nem nézzük a Heti Hetest. Laci
Kolacic | 2010-10-10 12:41:34
Tisztelt Heti Hetes.Csaladommal a kezdetek ota nezuk onoket,nem szivesen hagytam vagy hagyok ki egyetlen adast sem.Taglalhatnam miert szeretjuk onoket ,de a lenyeg hogy humorral minden konyebben elviselheto az eletben.Jomagam is humorral orvosolom a problemakat, gondjainkat.Es foleg de nem utolso sorban,A NAGY BETUS IGAZSAG is konyebben kimondhato ,es elfogadhato....Vancsa Istvan urat kulon udvozlom,egyeni latasmodja,szemleltetese,humora ugymond mindenki szamara megertendo eszmefutatas.....Maradok tisztelettel hu nezojuk Farkas Bela es Csaladja
FARKAS BELA | 2010-10-07 22:41:59
A Heti Hetest indulása óta nézem és "elfogadható"-nak tartom a tartalmat és a szereplőket is 1 "darab" kivételével.Ez az emberke a maga dicséretével, a nagyméltóságú valakikel való találkozásaival, néha a pacikkal, vagy felesége bécsi kávéztatásával dicsekszik, valamint nem mindég pontos lexikális tudásával villog.Ez az egy ember az, aki a teljes adásidő nagyobbik részét elveri, mert beszélhetnékje van.Jobban tenné, ha kedvenc lapjának kihordója lenne és néha megtanulna viselkedni is.Undorító volt, ahogyan nekiment Gálvölgyi Jánosnak.Azt hittem, hogy üvöltözés közben megfullad, mert a fikázás miatt levegőt sem vett, pedig az maga az élet.Véleményem szerint az általa mutogatott 2-3 centi szöveg Gálvölgyi szájából többet ér, mint őurasága összes eddigi szövegelése.A műsor szétverése helyett menjen ki a pacik közé szóvivőnek.
DDDdddDD | 2010-10-06 12:52:59
Sokszor már alig várom a vasárnapot,hogy láthassam a Heti Hetest.Mióta Hajdu Steve a csapat állandó tagja azóta viszolygok.Lehet, hogy jó színész de humora az nulla.Mást sem csinál,csak szerelmeskedik a kamerával és előveszi a báj mosolyát.Sokkal jobban járna a Klub,ha fogpaszta reklámot készítene vele.
Pipacs | 2010-10-04 19:27:03
Én úgy érzem ma Magyarországon a Heti Hetes nyújtja számomra a "polgári értékrendet". Remélem még sokáig nézhetem a műsort. Sok sikert. A Bajor művész urat sajnálom, bár tényleg szüksége van már a pihenésre. Hajrá Váncsa István, szuper volt, mint mindig!
nika | 2010-10-04 08:59:14
Várom a nyugdjasoknak szánt kérdőívét a MINISZTERNAK,ha jól emlékszem a két héttel korábbi adásban volt téma,vagy hiába várom??? BP
Név | 2010-09-29 14:23:44
Tisztelt Farkasházy Tivadar! Az Ön által keresett válasz a alábbi címen található: http://www.nemzetisport.hu/migralt_cikkek/20080805/a_bois_de_boulogne_tisztasan_megszuletett_a_magyar_atletika_elso_aranya/ Üdvözlettel:
Név | 2010-09-20 00:13:19
Valaki a cégemnél Karg Ferenc nevében műsor kritikát küldött a Heti Hetesnek.Semmilyen formában semmilyen kritikát nem kívánok nyilvánosság elé vinni.Kérem mindkét levelet töröljék. Karg Ferenc
Karg Ferenc | 2010-09-12 21:58:59
Üdvözlöm Önöket! Nagyon tetszik a műsoruk. Csak így tovább.Az utolsó adásban kérdés volt ,hogy ki kapja az emlék érmet (röhej,ilyen gazdagok vagyunk????). Nekem volna egy ajánlatom. ORBÁN VIKTOR. miért???????? a választások napján meg igérte,hogy a nap is másképp fog sütni. Végre csinált valamit csak az a baj ,hogy árvíz, eső, forgószél.... itt lett minden NAGYOT ALAKÍTOTT. TEHÁT JÁR NEKI AZ ÉREM.a 100 NAP ALATT CSAK KÁRT CSINÁLTAK.NAGY VOLT Üdvözlettel Zsóka
Név | 2010-09-07 16:36:02
Karg Ferenc Egy humort szerető politikai gondolkodásban"középen" álló néző kritikája a Heti Hetes műsorról. Az a szerkesztői technika,hogy a baloldal nyilvánosságra került ügyeit el bagatelizáljuk a jobboldalt lejárassuk poén hegyek formájában eddig mosolyfakasztó erőlködésnek tűnt,sajnos az utóbbi időkben már izzadság szaga is van.A műsor láttán nyilvánvaló,hogy a megrendelő a műsor szerkesztő a kiválasztott előadók azon a filozófián nőttek fel aminek az egyik tétele "a lét határozza meg a tudatot".
Név | 2010-09-06 08:46:15
Kedves Heti hetes! Ami engem nagyon dühít az hogy a televíziókban a műsorvezetők,riportalanyok,különböző szóvivők,képviselők,"sztárok" a magyar nyelvet gyalázzák! Minden ok nélkül/ AAA,ÖÖÖ,EEE /szóvégződéseket,kötőszavakat használnak. Megkérném nagy tisztelettel Gálvölgyi János művészurat, mint a szép magyar beszéd egyik jeles képviselőjét,hogy elrettentő példaként egy közismert verset pl:Petőfi:Anyám tyúkja mondja el a fent említett módon.Segítségét előre is köszönöm! Egy igazi rajongója Bőr József
Joci52 | 2010-08-29 17:19:50
JO VOLNA MASOKAT IS LEULTETNI AZ ASZTALHOZ MERT TUL OKOSAK NEM BISZTOS HOGY AMI RÉGEN JONAK HITEK AZOK HELYETT NINCS JOBB CSAK NEM KAPHATNAK LEHETŐSÉGET?
peti | 2010-06-22 14:34:28
Tisztelt heti hetes, slovakiaban lakom es soha sem szerettem a musort addig amig nem lattam a y..tube-on egy oszealitast arrol hogyan kel a musorvezetot a sirba tenni...kegyetlenul tetszet es azota is megnezem rendszeresen...a galvolgyi muvesz ur az dut, ojan poenokat amit o szimplan bevag hat arra is kulon foiskola kell, egy szo mind szaz nagyon jok vagytok es tovabra is figyelemmel fogom kovetni a musort es remelem hogy a csapat (galvolgyi,hernadi,bajor,jakso,teddy,hajos,)igy marad, biztosan eszre vettetek hogy csak hatott irtam ki, hetedik az mindegy ki lesz...sok jot kivanok mindanyiotoknak es megneznem szivesen a gavolgyi muvesz ur kosuth lajos diját szemelyesen is mert anyit van emlegetve a musorban...sziasztok
ing. jozsef V. | 2010-06-17 22:23:47
Tisztelt Heti Hetes Párt! A magyar politikai elit, ragaszkodik a hagyományokhoz. Nézzük meg Magyarország történelmét. Látható, hogy magyar emberek dolgosak, szorgalmasak, de dönteni, választani nem tudnak. Mindig a rossz oldalra állunk. Így én elrendelném, hogy szavazók mindig arra szavazzanak, akit nem szeretnének megszavazni. Talán ez lenne a feltámadásunk lényege? Legyen a választó polgároknak joga a szavazás és a savazás! Akit megválasztanak képviselőnek és nem teszi a dolgát azt savaztassák meg! Üdv: Dugica
Dugica | 2010-06-14 16:33:40
@Boldizsár!! Tisztelt Boldizsár az előző kormányt kellen feljelenteni hogy ilyen helyzetben adta át az Országot!!Nem azt kell büntetni aki megmondja hogy baj van,hanem a baj okozóját!!!! tisztelettel Krisztián!
Név | 2010-06-08 15:38:20
miért nincs ma hetihetes hanem helyette valami C kategóriás ócska film???
Zoltaán | 2010-06-06 21:58:26
Tisztelt Heti Hetes! Mondandómat nem tudom és nem is akarom humorosan megfogalmazni. A fidesz államcsőd kampányáról van szó. Azt hiszem, honfitársaim többsége ért egyet velem, amikor azt várom el a közélet mérvadó szereplőitől - köztük a parlamenti képviselőktől -, hogy ne csak szavakban ítéljék el Kósa, Szíjjártó és a többiek tevékenységét. Elvárom, hogy rémhír terjesztésért és igen nagy értékű károkozásért tegyék meg a büntetőjogi feljelentést! Vizsgálják ki, hogy a fidesznek és vezérkarának milyen anyagi előnye származott a forint tönkretételéből! A fidesz mindig nagy hangon a devizahitelesek megsegítéséről beszélt. Köszönöm az ilyen segítséget - nem kérek belőle! A forint a választás óta majdnem 30%-ot gyengült a dollárhoz képest - jórészt o.v. és csapata nyilatkozatai következtében. Követelem a magyar államtól, a fidesztől és a közvetlen károkozó személyektől, hogy kártalanítson minden magyar állampolgárt, minden devizahitelest, akinek károkat okoztak.
Boldizsár | 2010-06-06 20:20:45
Miért kell a T.Farkasházy úrnak állandóan szinte egyfolytában végig "beszélni"az egész műsort? Véleményem szerint ugyan,bámulatos,és tiszteletre méltó a művelsége,és tájékozottsága,de ennek ellenére nem biztos,hogy mindíg az ő mondanivalójára,és töténeteire kíváncsi a hallgatóság. A felolvasott hírek taralmához egyáltalán nem kacsolódó történetek folyamatos mesélgetése helyett,inkább időt kellene hagynia arra,hogy a műsorvezető úr minél több hírt fel tudjon olvasni egy műsor alatt,amire a többi, nem kevésbé tisztelt művész tud mondani rövid,tömőr,sőt poénos hozzászólást. Tistelettel! Petya!
Petya | 2010-05-30 23:00:14
Sziasztok, hozza szeretnek szolni a magyar-szlovak problemahoz, felvideki magyar vagyok es oszinten szolva meglepett, hogy kerhetjuk a magyar-szlovak kettos allampolgarsagot. Ha jol emlekszem a multban volt mar lehetosege szavaznia a magyaroknak rolunk, felvidekiekrol, es anno negativ valaszt kaptunk. Furcsa erzes most, hogy hirtelen ajandekkent kellene tekinteni erre az uj lehetosegre. Mi itt elunk es bizony utobbi par evben eleg kellemetlen a helyzet, nem jo az idozites most sem. A magyarorszagi magyarok sose fogjak megerteni milyen erzes, ha se a felvideken se magyarorszagon nem vagy igazan otthon. Hol a hazad tehat?ott szlovak itt magyar, valojaban viszont csak egy ember a sok kozul...Sajnos mindig mi viseljuk a kovetkezmenyeket es ez nagyon szomoru, foleg az EU-ban es a 21.szazadban.
Reka | 2010-05-30 22:22:59
igaza van tedi-nek szeged meg hasonlok ezelott 500-600 evel seholsem volt de erdely igen (Székely szarta a magyart)!!!!!!!!
bato | 2010-05-30 22:20:12
Miért kell regisztrálni, ha nem lehet bejutni általa és megnézni akár melyik adást is? Csak időrabló bosszankodás! Vagy valaki jót mulat rajtunk?
raczne.edit | 2010-05-29 21:56:23
Valahogy csak be kellene fagyasztani a Dunát az Országház előtt arra a 2-3 órára, hogy úgy ünnepelhessünk, mint a legutolsó igazságosnál...
Reffes | 2010-05-28 13:04:30
A héten történt bankrablás és morfin eset után lehet, hogy inkább kevesebb rendőrre lenne szükség a bűnözés visszaszorítására!
Reffes | 2010-05-28 12:49:10
Tisztelt Jáksó úr! Küldenék be egy számomra talánynak tűnő képet, hátha valaki megoldja, de nem tudom hol tehetem meg. Üdv Jenőpapa
Jenőpapa | 2010-05-26 23:11:45
Pedig, ha megkérdezné...! Persze jönne egy hiteltelen blabla és kész! Ez van, ezt kell nem szeretni.
yoyi | 2010-05-26 18:01:13
kedves rogers! tudtommal a magyar nemzetről sincs auditált adat... ez már csak így megy...
maya | 2010-05-26 16:27:26
kKedves Jáksó úr! Kérem vegye föl a kérdései közé, hogy 1. Mi a véleménye Farkasházy úrnak az újabb 5 milliós Hócipő állami támogatásról a leköszönő Hillertől; 2. Hány példányban fogy a Hócipő és miért nincs az eladásról auditált adat? Persze ez csak vicc, nyilván nem kérdezi meg.
rogers | 2010-05-26 11:47:13
Kedves Heti Hetes! Ez már valami szörnyű! Önök ennyire MSZP pártiak? Nem látják a fától az erdőt? Tudom onnan kaptak egy halom elismerést, de nem kéne egy kicsit pártatlanabbnak lenni. Ez így túl egyoldalú. Mindkét részről követnek el hibákat ezt látniuk kellene. Az emberek nagy többsége ezt felismerte, Önök sajnos nem. Sok nézőt veszítenek evvel. ÜDV. yoyi
yoyi | 2010-05-24 13:20:37
érdekes, hogy Zalatnay esetében csak gúnyolódni tudott a heti hetes, Stohl esetében mintha kettős mérce esete forogna fönn... ha meghalt volna az az öregember, aki jelenleg élete végéig nyomorékká vált... (hiszen hetven fölött a combnyaktörés kettébe töri az életet is), akkor is ugyanígy azt képzelik kedves Hernádi Judit és többiek, hogy a díjat éppen akkor kell megadni neki? meg lehet adni máskor, de nem most! MERT AKI DíJAT KAP, ERKÖLCSI ELISMERÉSBEN IS RÉSZESÜL! egyébiránt mindenki ugyanígy jár, eltanácsolják a melótól, a közember is ezt kapja, ha ilyesmit követ el. Farkas Pétertől speciel elvették az olimpiai-járadékot, holott azt nem a marihuána-termesztésért kapta, hanem az országot magasba emelő, dicsőséget hozó olimpiai győzelméért. micsoda képmutatás az kedves Heti Hetes, amikor nem ilyen egységesen álltak ki a Zalatnay esetében, aki ugyancsak letett egysmást az asztalra szemben Sthollal, aki nagyon súlyos sérüléseket okozott. íZLÉSTELEN.
maya | 2010-05-23 23:11:43
:D Szánalmas ,milyen emberek írnak hozzászólást,kritikát!:D kis önkritikát kéne gyakorolni, megtanulni magyarul utána lehet kommentálni a dolgokat....Szerintem:)
Rush | 2010-05-22 12:50:53
Tisztelt Uram! Az inda oldala némi anomália után elindult, csupán csak annyi problémánk van, hogy az otthoni gépek lefagynak az indától, ill. nem értem a kiírás azon részét, hogy szavazzunk, de a nézettség szerint kerül a zsűri elé a legtöbbet hallgatott 5, és a zsűri ezen kívül bárkit jutalmazhat. Ez így őrület, nem érthető és akkor mire az egyik, vagy a másik. A legnagyobb gond, hogy ma reggel 1825 szavazaton álltunk, meghallgattam 6x VÉGIG!, otthon nem ugrott a számláló egyet sem, és az iskolában 1826-on állt a számláló. A kollégák rendesen válaszolgattak is a kezdeti értetlenségemre, de erre van válasz? Tisztelettel: Farkas Márta
Hajós Andrásnak Farkas Márta | 2010-05-20 07:49:14
hogyan lehet a hetihetesnek képet küldeni mert nekem van 1-2 vicces!
Nagy Károly József Pista Karesz | 2010-05-19 14:24:54
Tisztelt hetihetes nagyon régota nézem a müsorukat és nagyon tetszik, most azért irok önöknek hogy Gálvögyi müvészurat szeretném megkérni arra hogy Bajór müvészúrat ne szekálja anyit köszönöm jó egészséget kivánok mindenkinek és kéz csokom Hernádi müvésznönek.
Béla | 2010-05-17 17:59:04
imátkozzunk hogy a músor még sokáig maradjon.
éva | 2010-05-17 12:34:41
Ha Hernádi nem szepelne, a Heti Hetes tipikus rádiómüsornak való.
Nagy Árpád | 2010-05-16 23:52:14
ja! nem gondoltam komolyan hogy amit az előbb irtam megjelenik ott.
ts | 2010-05-16 23:03:53
Hajós Andrásnak! Iskolánk diákjaival beneveztünk a Hangfoglaló hétfő" című versenybe. A Neked írom a dal videóit május 17-ig kell feltölteni és a szavazás csak ezután indul. Itt a részlet a versenykiírásból: Szavazás: 2010. május 17. és június 7. között lehet a videókra szavazatokat leadni. A szavazat leadásához csupán végig kell nézni a kívánt videót. Ma, május 16-án vannak versenyzők, akiknek 66 szavazatnál is több van. Komolytalannak tarok egy ilyen versenyt, ahol messze nem tartják be a saját kiírásukat a szervezők. Az más kérdés, hogy a feltöltéssel több iskola is kínlódott. Nem velem kitolás ez, hanem a gyerekekkel, akiket belebolondítottunk egy jónak tűnő dologba! A két legismertebb név a Presszer és a Hajós, pedig egy olyan dologhoz adta magát, ami méltatlan hozzájuk a rengeteg felmerülő probléma miatt. Sajnálom a keserűségemet, remélem ez jövőre nem fordul elő. Ha tud valamit tenni ez ügyben, megköszönöm. Tisztelettel egy elkenődött énektanár. A műsor úgy jó, ahogy van.
Farkas Márta | 2010-05-16 10:32:18
Nem tudom hogyan mérik a műsor nézettségét, de nekem szellemileg nagyon behatároltnak és csökkenőnek tűnik a közönség. Ám ez magánvélemény. A műsor rendkívül bornírt és gyakran visszataszító. Azt a kuncogó "okosságot" felejtsék el miszerint: szidja, tehát nézi. Igen, néha odakapcsol az ember a régi jobb adások miatt, amikor még a trágárság sem volt ennyire mindenperces. de gyorsan jön a hányinger. Üdv.
bakos | 2010-05-15 12:43:43
BAJOR,HERNÁDI,KERI,VÁNCSA ÉRTELMES. TŐBBÍT LE CSERÉLNI MINÉL HAMARABB MERT A MÜSOR ÉRDEKÉBE
ESZTIKE | 2010-05-11 23:05:58
HAJOST MÁR ÍDEJE LENNE LECSERÉLNI.MI AZAMIT FELTUD MUTATNI EDDIGI ÉLETÉBE.BAJOR,HERNÁDI MÁR ELISMERT EMBER.
eszter | 2010-05-11 23:01:12
Farkasházy egy demagóg... vagy GPS??????
Tivi | 2010-05-09 23:15:30
mi van ha minden autós áttér a tömegközlekedésre? ki fizeti a dugódíjat?
tomi pocok | 2010-05-09 22:27:40
Azért nem esett szó az MSZP ígéretéről, mert a műsort előbb forgatták, mint ahogy a beszéd volt... okoska. Biztos, hogy a következő részben lesz róla szó.
Manna | 2010-05-07 20:09:52
Kérem, engedjék, hogy a Hajós meséljen még a gyermekkoráról :))
Edgar | 2010-05-04 19:20:59
Megvan! Megvan kire hasonlít Steve! No nem a színészi teljesítmény hanem úgy ...... Szóval ha nem lenne olyan fényes fogsora akkor tiszta Gobbi Hilda! Szeretlek benneteket, Borisz
Borisz | 2010-05-03 19:36:29
hhhhhhha
Név | 2010-05-03 17:20:44
Tisztelt Farkasházi Úr ! Hogy említette Sólyom Lászlót, valamint a méltatlan kifejezést,nekem egy öt évvel ezelőtti párhuzam jutott eszembe.Megválasztása után a számára kijelölt rezidenciára mondta hogy méltatlan körülmények közé kerülne és nem fogadja el. Sajtóhírek 670 millió ft-ról szóltak amivel "méltóvá" tették a körülményeket.
balogjan | 2010-05-03 16:08:12
Boldog Születésnapot Kívánok Hajós Andrásnak! Ő számomra a legszebb férfi a Földön!!! Nagyon imádom! :) Karolina Veszprémből
Karolina | 2010-05-02 23:40:44
Az én országom a te országod, s a te országod az én országom is. Miért beszélsz úgy mintha nem itt élnél, s nem egy lenne célunk? Miért?
Image | 2010-05-02 22:57:43
Mármint úgy értelmetlen hogy megvalósíthatatlan.
Robi | 2010-05-02 22:28:41
Az a viccese hogy megint a FIDESZ van terítéken, kérdem én az MSZP értelmetlen ígéretéről miért nem esik szó? (Azaz hogy ingyenesé tennék a BKV-t :)))
Robi | 2010-05-02 22:26:49
Tisztelt Farkasházy úr! Vettem LÓKOLBÁSZT ..... ne haragudjon... de tényleg ne... Finom volt!! Ja! Nem Overdose-ból volt! (AZ kúúúrva drága lenne a pénztárcámnak!!) bocsánat!!
albee | 2010-05-02 21:58:50
Hát ZSU: Tovább mint hinnéd.
Máté | 2010-05-02 21:06:17
Kedves FIDESZISTA honfitársaink! Nem kéne ott szenvednetek a 7i7-es alatt a képernyő előtt....elég lenne, ha Buktor basi házi oltára elé le letennétek egy szál virágot, hálaadó imát mormolnátok oszt'jónapot! Mi meg élvezzük a 7-esek humorát...:O)))
pvcpadlo | 2010-05-02 16:43:43
Kedves hetihetes HAJRÁ!!!!!
lol | 2010-04-30 16:58:46
Én biztos valami csúnyát írhattam, mert nem hajlandóak publikálni. (Vagy kényes a dolog?)
Zozy | 2010-04-30 16:43:15
Vajon meddig lesz heti hetes?
ZSU | 2010-04-29 18:34:30
Szintén nagy tisztelője vagyok Kern Andrásnak, nagyon nagyra tartom, de mikor elkezdte olvasni az elfogott levelét sajnos kénytelen voltam kikapcsolni a TV-t. Tisztelettel: Tom
Tom | 2010-04-27 18:13:44
Mi a hetihetes email címe?
SuSy: | 2010-04-26 17:04:42
a heti hetes átalakult atv-vé
gron | 2010-04-26 14:05:02
nemered beadni mi?:D
gron | 2010-04-26 12:15:26
Tisztelt Heti Hetes! Kedvelem műsorukat, amikor tudom meg is nézem feleségemmel együtt. Kern András megszólalásai illetve "magánszámai" során azonban gyakran kell elkapcsolnunk. Hiába az elkésett sípolás a "poénok" közepette, egyáltalán nem élvezhető, sőőőt mint a mai műsorba sem illik bele! Szerintünk. Ettől eltekintve örülök és köszönöm hogy vannak vasárnap esténként! További sok sikert! Tisztelettel: István
H. István | 2010-04-25 22:54:16
Tisztelet Hajós úr! Elnézést szeretnék kérni a feleségétől hogy beszóltam neki a parkban.
Fox | 2010-04-25 22:11:34
Sziasztok!Vajon a politikusok hetente fognak még sajtotájékoztato tartani.Mert már nagyon unom!Le maradok a mosopor reklámokrol :)Üdv zotya
zotya | 2010-04-25 21:15:16
Bár elég ritkán nézem a müsort, most láttam az első félidőt. Hajós Andrist értékellem legjobban***** 'de a polgármestert ha kirugják, visszamegyen CNC marósnak' idézetet kicsit vegyes érzésekkel fogadtam, tudniillik én az lennék...de nem hiszem hogy sok polgármester tudja,hogy mifán terem a CNC forgácsolás. Most akkor ezt mire véljem, Andris? Félanalfabéta polgárm.ek fognak programot irni -műszakirajz szerint!- 4-5tengelyes Szám.Gép.Vezérlésü marógépekre?? (CNC= computer numerical control) Minden jóindulatom mellett, ez, szerintem, javitásra, vagy hogy szakszerü legyek :korekciózásra szorul... Die Arbeit Organizationen muss Verbessen Werden!!! Viel Erfolg. szatmárnémeti
szekus | 2010-04-19 18:48:22
A tükör az torzít az biztos,de sajnos a tisztelt művész urak, hölgyek szenvednek. Ha ők húzzák meg a színvonalat, akkor az tragikus részükről, ha csak a munkájukat végzik azzal az előadásmóddal amit képviselnek, akkor lényegében a médiavilág prostituáltjai.
tano | 2010-04-19 15:33:27
Tisztelt `` Heti hetes`` stab! Mar regota kovetem az Onok musorat es nagyon varom a vasarnap estet. Nagyon jok voltak a ma esti poenok, de kulonosen tetszett az amikor Bajor ur elmeselte, hogy mi tortent vele a szaunaban. Imre Zsolt, Kikinda-Szerbia
Imre Zsolt | 2010-04-18 23:06:37
kösz de nem jóóó hagyni engem adni
reba | 2010-04-17 20:05:49
Tisztelt Heti Hetes! köszönöm, hogy felolvasták a levelemet. Sajnos anyám nem nézte a műsort, egyébként Andreának hívják és ő 40 éves én viszont csak 13 vagyok. De most itt ül, nézi a műsort úgyhogy ismételten kérném önöket, hogy szólítsák fel a műsor megtekintésének engedélyezésére. Köszönettel:Ádám Utóirat.:A haverom azt írta. hogy ő a legnagyobb rajongójuk, ez nem igaz mert én vagyok!
Horváth Ádám | 2010-04-14 13:53:32
Tisztelt Heti Hetes.Én is imádom a műsorukat, de engem se hagynak végignézni a szüleim. Egyébként Ádám akinek az előző műsorukban olvasták fel a levelét, az osztálytársam, és még csak 13évesek vagyunk. Is ha nem gond én is megkérném önöket, hogy szólítsák fel a szüleimet hogy engedjék végignézni a műsorukat mert szüleimmel abban egyeztünk meg hogy ha ezt felolvassák (amit egyébként nagyon szeretnék) onnantól kezdve mindig végignézhetem önöket és a jó kis poénjaikat. Köszönettel a legnagyobb rajongójuk : Bokor Gergely
Bokor Gergely | 2010-04-12 21:51:00
Tisztelt Heti Hetes! Már rég óta nézem a műsorukat,persze ha nem alszom el az hosszú unalmas reklámokon. Remélem most, hogy választások voltak nem csak ezzel foglalkoznának, hanem például azzal is, hogy miért pont Győzike músoraval zavarják meg a nyugodtnak tűnő hétfö estéket. Szerintem a fiatalok nagyon is szerették nézni a Dollhouse című sorozatot ami csak úgy hirtelen Győzike végedt nem adnak. Van aki Győzikét is szereti,de ne pont a fő műsoridőben adják. Már tobb ilyen jó sorozatot megszüntettek a közepén pl:Chuck című sorozatnak is csak úgy nyoma veszett. (Szlovákiai néző)
Klaudia | 2010-04-12 20:27:07
Tisztelt Heti Hetes!van egy aggodalmam a választásokkal kapcsolatban : magyarok csak ezután fognak rádöbenni,hogy milyen marhaságot csináltak! diktatúrára szavaztak!nagyon veszélyes.attól félek ,hogy Orbán Viktor nagyon is beavatkozik majd a szlovákiai magyarok életébe és ennek megintcsak mi isszuk meg a levét.nincs szükségünk Orbán Viktorra ,mi itt jol megvagyunk ,hagyjanak bennünket békén.Mária Dunaszerdahelyröl.
mária | 2010-04-12 12:55:55
Szia Maya ! Egyszer gyere el a forgatásra is benne leszel a valódi jó hangulatba és a szókimondásba. Akik ott szerepelnek a műsorban azoknak mindig van a szünetben a nézőkhöz pl. 1-2 jószava ill. poénja és nagyon közvetlenek. Nem játszák a " nagy sztárok " szerepét. Egyébként az élőadásban vannak poénok és szókimondások szépszámmal. A vasárnap esti leadottban már ezek nem mindig szerepelnek hiszen nem lehet 2 és fél órát belesűríteni. Ha van kedved élőadásban résztvenni gyere el. :) puszi : Szami
Szami | 2010-04-09 12:02:40
Nem értem a politikusokat. Ha én a munkahelyemen elrontok valamit és ezzel veszteséget okozok, akkor azt megfizettetik velem. Ha a politikusok nem tudnak megegyezni a határon túl szavazó honfitársaink internetes szavazási rendzserének körülményeiről (mert ugye miért is tudnának)és ezért egy rakás pénzt feleslegesen elszórnak, azt is én és a többi adófizető fizetjük meg. Ha én fizetek a hibámért, akkor minimum, hogy azok az emberek is fizessenek érte, akiknek példát kéne statuálniuk a nemzetnek, azaz ez esetben a kétféle szavazási rendszer közötti különbséget nem az adófizetőknek, hanem a bénázó politikusainknak kéne fizetniük.
A kánaán ott van, ahol mi nem vagyunk. | 2010-04-08 20:26:02
és hát amikor mégis szóbakerül egy s más... hamar és zavartan lendülnek túl rajta. elodázva. mintha szentségtörés volna a heti hetesben komoly dolgokról hosszabban beszélni... bezzeg egykor nem így festett a műsorstruktúra... kár.
maya | 2010-04-08 10:45:41
csak úgy eszembe jutott, a legutóbbi műsor kapcsán. azt állította iott valaki, hogy a heti hetes igazából arra van, hogy megnevettessen, s hogy elfeledtessen olyan dolgokat, mint például a dohány utcai történet... hernádi emljtette ezt, ha jól emlékszem. megdöbbentő változás, hogy feledtetni akar, hogy pusztán nevettetni akar egykor, mikor elindult ez a műsor, a lényege nem más volt, mint KIMONDANI azokat a dolgokat, amiket nem merünk... vagy amiket nem szabad... mamár ezzel kevéssé foglalkozik a műsor szerkesztősége, a szereplők. megváltozott a műsor stílusa. elment egy olyan irányba, hogy bármilyen hülyeséggel twelerakják az estét. a fő cél ugyanis mamár nem a szókimondás, a dolgok bátor megvitatása, hanem felülműlni bagi-nacsát és efféléket... talán ez belefér, de nem a szókimondás, a dolgok megvitatása helyett! sajnálom, mert én régen ezért szerettem a heti hetest. bátor, okos és szókimondó volt. mára főként csak viccmesélések sorozata...
maya | 2010-04-08 10:37:57
Kedves Heti Hetes. Állandó nézője vagyok a műsoruknak és megtisztelő figyelemmel nézem Önnöket.Nagyon tetszik a műsoruk,főleg Hajós úrnak vannak jó meglátásai.Humoros és odaillő minden témához.Most pedig kritikus leszek.Nem tetszik,hogy a Hajdú úr amikor bejelentenek valami témát és valaki fejtegetni kezdi Ő mindenbe belebeszél nem is a témához,azért,hogy fitoktasa magát.Sokszor aztán az a témakör be is van fejezve és nem tudunk meg róla semmit.Ez bizony nagyon sokszor megtörténik,hagya már ezt abba Hajdú úr.Egy inteligens emberhez ez nem méltó.A többiekkel meg vagyok elégedve. Maradok tisztelettel egy felvidéki állandó nézőjük.
Róbert | 2010-04-07 20:11:45
kedves "NÉv" milyen hülyeség? a választási rendszer automatikusan besorolja a maga le nem adott szavazatát a többi párthoz. szétosztja és igen. mind kapnak az önéből, azok is, akiket a legjobban utál egyébként meg a győztesnek használ ez a legtöbbet... nemszavazásával támogató szavazat formájában landol náluk az ön elégedetlensége
maya | 2010-04-06 19:37:08
kedves minona, maga egy t...ó Bajor Imre pedig komoly beteg volt.. lábadozik nem illik elfelejteni a teljesítményét valakinek, csak mert éppen visszarázódni készül a csapatba én például Farkasházyt nélkülözném olykor. és Hajóst. bár mindkettőjükben akad olyasmi, amiérté néha érdemes megszólalniuk.NÉHA. többnyire unalmasak újabban. túl sok e Hernádival nem értettem egyet ami Zuschlagot illeti. nem nagyon bírta megérteni, hogy miről is van szó. nem a két véglet közt kellene gondolkodnia. nem arról volt ugyanis szó, hogy felmenteni, vagy életfogytigot adni valakinek, hanem az arányos büntetés fogalmát kellet volna körüljárni. sikertelen volt ez a kollégák részéről, így nem csoda, ha hernádiban sem gyúlt fel a fény. (igen, újabban elkezdtem intenzívebben nézni az adást, valahogy azóta kevesebb káromkodást és kisípolt "poént" hallok... örömömre szolgál ez a változás.) egyébiránt főként Gálvölgyi és Hernádi gondolatmenetével tudok általában egyetérteni. s ide sorolom még Bajort is
maya | 2010-04-06 19:34:18
Farkasházi szerint ha nem megyek szavazni akkor a legrosszab pártra adom a voksomat.Na most kedves Farkasházi úr arra nem gondol hogy azért nem megyek szavazni mert ma nem létezik olyan párt aki meggyőzött volna engem?Milyen hülyeség már ez ha nem szavazok akkor a legrosszabb mellett adom le a voksomat?
Név | 2010-04-05 11:31:00
Bajor Imre már évek óta felesleges foglalja a Heti Hetesben a széket. A hírekből nem készül, jószerivel azt se tudja, mi történik körülötte. Az egyetlen "poén", amit adásonként 1-2 alkalommal elsüt, csak hogy ő is megszólaljon, hogy szereti a piát. Esetleg elkezdni zavarni a többieket a (csak) szerinte humoros folytonos közbeszólásával. Idegesítő. Állítólag ebbe a műsorba nagyon sokan szeretnének bekerülni, hosszú a várólista és igen csak kell kapaszkodni a résztvevőknek, hogy megfeleljenek az elvárásoknak és ne cseréljék le őket. Vajon Bajor miféle elvárásnak felel meg? Láthatóan nem képes megújulni, elbutult, elfásult, kiégett. Sokkal szívesebben látnék a helyén értelmes embert, pl.Kéri Lászlót.
minona | 2010-04-04 16:34:17
Tisztelt Steve! A ki a magyar gondolkodásában pontosan annyi esze van mint a kedves négyéves unoka húgának!
pops | 2010-04-03 15:45:33
s ismét csak az állítólagos civilek... egyedül a fidesz és a civil mozgalom nem képviseltette magát a kampányfőnökök kupaktanácsában... jó lenne ha Farkasházy uraság is rádöbbenne, kiket nevez civileknek. mert a civil szó szép ugyan, de bárki magára húzhatja... nem ártana körvonalazni tehát, hogy azon belül kikre is gondolt (egyébként nekem az lmp is ugyanez a kategória= kreált, leendő ellenzék)
maya | 2010-04-02 10:15:55
Tisztelt Steev! Hétről-hétre kiábrándulok magából, és ennek nem más az oka, mithogy a nemlétező japántudását hangoztatja. Ilyen sok baromságot már rég hallottam és szeretném, hogyha megkímélné a kollégáit és a nézőket mindenféle téves információtól. A színházban (/televízióban) hallott hanghordozás sem egyezik meg a hétköznapokban használttal. Nem sértésnek szántam, és ezúttal is köszönöm, M.
M | 2010-04-01 21:45:37
Köszönöm a válaszukat és köszönöm,hogy megjelentették a hozzászólásomat!!!Ennyire sértő volt? Nem hiszem!
doki | 2010-04-01 18:09:01
ezek az állítólagos civilek... hát igen, a fidesz annakidején megmondta, hogy felépjti saját ellenzékét úgy aztán nagyon könnyű lesz főleg, hogy Farkasházy is mindig mindent elhisz önmagának. további kellemes megdicsőülést saját tükre előtt, kedves Farkasházy úr...
maya | 2010-04-01 13:52:13
Tisztelt cim Érdeklödnék a felől mint egy régi nézőjük hogy mikor lesz téma a munkanélküliség önöknél ugyanis ez az ország nem szol másrol mint a BKV a JOBBIK meg satobbi engem az érdekelne hogy a bármejik kormány mikor segitenne rajtunk akik 28500Ft vagyunk kénytelenek vegetálni.Szeretnék cserélni azzal a parlamenti képviselövel aki egyet ért azzal hogy ennyi pénz elég éljen belöle egy hónapig.Családomnak bevétele havi szinten 40 ezer forin ezt bárkinek igazolom és itt a lakástörlesztö viz villany szégyen hogy ma magyarországon mikor milliokat tesznek ell föbb vezetök a nép éhezik. 28500fornt mire elég?Ehez kell tudomány hogy csak létezzünk valahogy. Nagyon megtanitanak a pártok tulélni.De mikor segitenek mikor jön el az idö mikor mindenkinek lesz munkája és ne töbett csak a minimál bért kapják meg(60000)ez már nagyon nagy segitség lenne nekünk akik 28500 rendelkezésre állo támogatást kapunk.Ha csak 5 percre is szoba kerül önoknél akkor nem irtam hiába .Köszönöm Plecskó IstvánKisbajom
Tisztelt hetihetes | 2010-03-30 14:54:35
KEVES LACI, KÉRLEK MOND MEG A FARKASHÁZINAK HOGY LEGKÖZELEBB AGATA KRISZTI KŐNYVEIT HÁTUROL KEZDJE OLVASNI IGY MINDJÁRT MEGTUDNI HOGY KI A GYILKOS, HA PEDIG NEM TUDJA ÉLVEZNI A KŐNYVET MINEK OLVASSA, NEKEM AMI NEM TETSZIK NEM OLVASOM. SZERINTEM SOKKAL TŐBB HŰJESÉGET OLVASOT MÁR.TISZTELETTEL EGY HŰ HALGATOJUK VAJDASÁGBOL-SZABADKÁRÓL HLÉNA
Heléna | 2010-03-30 14:01:29
Mi lenne az a Modertálsá után jelenik meg? Wki eltudja magyarázni h iylenkor mi is történik? Elolvassák és ha csúnya szavakat is tartalmaz akk nem jelnik meg? :| remélem ez Modertálás után megjelenik
Heloka | 2010-03-29 20:48:46
Tisztelt Farkasházy úr! Régi nézőjük vagyok és az utóbbi időben megakadt a fülem néhány mondatán, amiért „klaviatúrát” ragadtam . A múlt hétvégi, és az azelőtti adásban is többször említette a Civilek, a Civil szervezetek fontosságát a közéletben. Én, a Seres Mária vezetésű Civil Mozgalom egyik képviselőjelöltje vagyok és ezúton is köszönöm, köszönjük, az időnkénti politikai kirohanását. Úgy gondolom, sajnos valóban óriási szükség van ránk, azokra, akiknek eszük ágában sem volt idáig politizálni, de mégis kénytelenek vagyunk ezt tenni. Tesszük ezt, mert már családunkat, baráti környezetünket szennyezi az a cinikus politika, ami inkább egy nem kívánt színpadi komédiára hasonlít, semmint értelmes emberek ország építő tevékenységére. Nekünk, kívülálló Civileknek döbbenetes napi szinten tapasztalni, azt a torz értékrendet, amit a jelenlegi, hatalmi mámorban szenvedő jobb/bal elit, illetve néhány feltörekvő párt képvisel. Civil emberként 20 éve tehetetlenül nézzük azt, ahogy súlyos adóterheink magánvagyonokba vándorolnak és hitetik el velünk, hogy majd változik valami, hogy talán a „politicus virus” mégsem éli fel gazdaszervezetét. Hihetetlen látni azt, hogy az ország felkent vezetése a legfontosabb vezetői erénynek, a példamutatásnak és önmérsékletnek semmilyen formáját sem gyakorolja, és hogy nincsenek valós pártok, csakis jobb és bal zsebek. És végül hihetetlen, hogy önámítóan elhitetik saját magukkal, hogy a „birka” Civilek mindezt nem észlelik. Igaza van Farkasházy úr! Sajnos egyre inkább rákényszerülünk, hogy mi, a milliós létszámú Civilek menjünk ki az utcára. Nem gyújtogatni, vagy fosztogatni, de trónfosztani. Üdvözlettel, Rajnai Henrik Civil Mozgalom Képviselőjelölt
Frenk | 2010-03-29 17:33:00
Tisztelt Hölgyek és Urak... azt hiszem, hogy Schobert Norbi piercinget rakott a makkjába...
Counter | 2010-03-26 14:38:06
kedves er! mit írtam? ezt: "A kezdetekkor lelkes nézőjük voltam. A fent említettek okán azonban már évek óta nem." kezdetekkor lelkes voltam, de mamár évek óta nem vagyok lelkes nézőjük. (nem azt írtam hogy nem nézem. egyszerűen szomorúan nézem, s ritkábban, emiatt)így érthető? mindig elszomorodom, ha belenézek... mi megy ott... nézem időnként. csak egykor lelkesen, mamár nem oly lelkesen. az előzőekben említettek okán :( egyébként nem inkább arról kéne tárgyalnunk, hogy mennyire szabad elmenni a trágárság irányába, ahelyett hogy élből az elején megpróbálod a konstruktív kritikát megfogalmazó vitapartnert kiiktatni?
maya | 2010-03-24 11:06:46
sonny néha egy kicsit elgondolkodhatnál a konstruktív kritika mibenlétén is... végtelenül sajnálom, hogy süllyed a heti hetes színvonala. igen, a mónika show-k és egyebek szintjére...amit én magam messze elkerülök. s ahová te meleg szeretettel irányítod azokat, akik kifogásolják, hogy mónikaszintre süllyed a heti hetes. veszni látszik az intelligens humor, az alpári sötétség javára. szeretném, ha nem így volna.
maya | 2010-03-23 22:08:04
kedves maya! ha évek óta nem nézi a műsort,akkor honnan tudja,hogy kik a jelenlegi résztvevői és mennyit szinvonaltalankodik,trágákodik benne???
er | 2010-03-23 21:03:27
Elképzelésem szerint, azon műsorok kíváló kikapcsolódást nyújtanak az egyszerűbb gondolkodású és viselkedésű nézőközönségnek. Akiknek ennél magasabb igényeik vannak, azoknak etalonként a heti hetes szolgál... Hogy miért gondolom így? Mert intelligens emberek alkotják ezt a csapatot, akiket nem sorolnék a celebek közé, hiszen ezzel őket sérteném meg. Közéleti dolgokról, társadalmunkat közvetlenül érintő kérdésekről beszélnek ÉRTELMESEN.
Sonny | 2010-03-23 18:31:01
"Akik pedig leszólják ezt a társaságot inkább maradjanak a jóöreg kibeszélő és valóság-show típusú műsoroknál!" kedves sonny! miért?
maya | 2010-03-23 13:38:07
Tisztelt Főszerkesztő Úr/Hölgy ! Engedje meg a Hajós A. védelmére: kell, hogy az ember kimondja amit gondol,legfeljebb nem kötelező egyet érteni. A baj azlenne, ha ez másként lenne /sajn. volt benne részünk/.
Kaus Ikarus | 2010-03-23 13:21:15
Ezt a levelet a Kincses Veronika operaénekes küldte a Bánfalvi Verának. FÁBRI BELÉPŐJE Egy barátnőmtől kaptam:   Elmesélek neked egy igaz történetet a mai magyar valóságról. Tegnapelőtt (14.-én) este volt a MÜPA 5 éves gálaestje, ahová engem is meghívtak. Telt ház, sötét öltönyös urak, kifodrászolt hölgyek - művészek, turisztikai szakemberek, közéleti személyiségek, politikusok (ők a legkevesebben), kifejezetten elegáns és kellemes társaság. Ott volt Érdi Tamás is, nem láttam, kivel. A programot előre megírták a jegy hátoldalán. Az első két számot Hiller követte, kitüntetéseket adott át, majd megint zene. Mi a földszinten, a legutolsó sorban ültünk, jobb oldalon. Körülöttem ismerősök, turizmus. A mi sorunkba az 1-2-es székre egyszer csak megérkezett Fábri Sándor és egy színtelen-szagtalan vékony, alacsony, ifjú hölgy. Fábri gumitalpú sportcipőben, össze-vissza nadrág-ing-dzseki, semmi nyakkendő, semmi színharmónia. Lába keresztbe, cipője beleért volna az előtte ülő fejébe, de üres volt a szék. Hiller felmegy a színpadra, intelligensen, gördülékenyen arról beszélt, hogy minden épületnek van egy titka, amitől azt megszeretjük, amitől az működik. Majd a kultúra összehozó szerepéről szólva folytatja: Mindenkit emlékeztetek rá, hogy ezt az Orbán kormány álmodta meg és kezdte el, a Medgyessy kormány folytatta és a Gyurcsány kormány adta át. Erre hirtelen ordítás a csöndbe: Meg az anyád pi...t! Fábri belezengett a terembe. Nekem hangosan kiszaladt a számon: Nyelvében él a nemzet... Mint utólag kiderült, elöl csak valami zajt hallottak, mert Zobóki olyan zseniálisan tervezte a termet, hogy mindent hallani a színpadról, de alig-alig a nézőtérről. Én a gyomromban görccsel ültem végig a továbbiakat, hogy mikor fog megint és mit ordítani. Nem utasította ki őt senki, nem vezették el (ki tette volna?), nem vágta senki szájon. Budapest, 2010 márciusának idusa. Ha nem vagyok ott, talán el sem hiszem.
Név | 2010-03-22 22:54:33
A 10-03-21 vasárnapi műsorban megdöbbenve hallottam azt a kijekentést, mely szerint azért vagyunk magyarok, mert Magyarországon élünk. Mi legyen akkor a külföldön élő magyarokkal???? Elég mondhatni buta definició....ha definiciónak nevezhetjük.
meglepő | 2010-03-22 17:42:46
Egyetemre járok, mellette pedig dolgozom. Igény ugyan lenne rá, de a tv semmiféle kikapcsolódást nem nyújt sajnos, kivéve a vasárnap estéket. Néha az az érzésem, hogy a médiában és egyáltalán Magyarországon mindössze 7 tájékozott, széles látókörű és értelmes ember létezik. Köszönöm Önöknek!!! Akik pedig leszólják ezt a társaságot inkább maradjanak a jóöreg kibeszélő és valóság-show típusú műsoroknál!
Sonny | 2010-03-22 14:53:38
"Kár, hogy politizálnak és néha botrányosan beszélnek." néhaa??? Szörnyen beszélnek. Nem ritkán, hanem egyfolytában! azt hiszik, - s heherészve maguk közt konstatálják is - ez a sikk... Én ezt szánalmasnak tartom. A kezdetekkor lelkes nézőjük voltam. A fent említettek okán azonban már évek óta nem. "Hát sajnos úgy néz ki, hogy Hajósból egyre többször borul ki a tudatlanság és annak is az elfogult egoista változata... Pont olyan, mint ami ellen fenhangon tiltakozik!" Ezzel pedig messzemenően egyetértek. Magabiztos tájékozatlansággal előadott büszke kinyilatkoztatásai csak továbbrontják az amúgy is régóta zuhanó színvonalat...
maya | 2010-03-22 13:11:52
Csá Mindenkinek ! Észrevétel: Kedves jó "öreg" Farkasházi! Nefájlald, amikor Gyurcsi neve nem nyalá- si szándékkal kerül szóba, hisz annál Ő sokkal többet ártott már Honfi- társainak, minthogy bármilyen dicshimnuszt is kiérdemelne. Üdv egy tisztánlátó.
Kaus Ikarus | 2010-03-22 11:24:26
Hát sajnos úgy néz ki, hogy Hajósból egyre többször borul ki a tudatlanság és annak is az elfogult egoista változata... Pont olyan, mint ami ellen fenhangon tiltakozik!
Csónakos | 2010-03-22 07:26:38
HetiHetes.MertMeggérdemlem.BögrétKistesómnakSarkadra.
bowiie | 2010-03-22 02:43:21
esküszöm, nem vagytok noooormálisak.
bowiie | 2010-03-22 02:40:21
Tisztelt Stáb! Ha megengednek egy személyes véleményt... Szerintem akkor a legjobb a műsor amikor: Hernádi, Bajor , Hajdú Steve, Kern, Hajós, Farkasházy, Jáksó, illetve Gálvölgyi szerepelnek a műsorban! Üdv.: Egy rendszeres nézőjük.
Heti7es FAN | 2010-03-22 00:30:37
MAGYAR vagyok.Képzelje el,pedig Szlovákiában élek.Ezt most hogyan fogja elmagyarázni az unokahúgának? Nagyon sajnálatos, hogy Önök csak 1O millióban gondolkodnak, igaz be is bizonyították a szavazáson ezt.Az Ön álláspontja szerint, nem nagyon dicsekedhetnének a csonka magyarok nagyon sok nóbel díjassal.Nézzenek utána a történelemben,hogy hol volt a szülöföldjük nagyon neves müvészeknek, zenészeknek, színészeknek, íróknak, politikusoknak stb.,de Önök csak akkor büszkék a külhoni magyrokra, ha nemzetközi hírnevet szereznek.Különben mi le se vagyunk ...., de nem szeretnék goromba lenni,csak nagyon el tudok szomorodni, ha az Önök müsorát nézem és közben Szlovákiában azért verne minket mivel magyarok vagyunk.Ezzel a mondattal igazat adott a szlovákoknak, hogy mi szlovákok vagyunk, csak az a baj, hogy még azt is hozzáteszik, hogy nem egyenrangúak a szlovákokkal.Le szeretném szögezni,hogy ezt nem a politikusok szítják.Ök csak azt mondják amit az emberek hallani szeretnének.Tisztel.Adrianna
Tisztelt Hajdú Steve, | 2010-03-21 23:42:33
Kedves Heti Hetes! A 2010.március 21-én látható adásban hibásan olvastak fel egy hírt, melyet egy picit szeretnék mosat helyesbíteni. Csak azért teszem, mert úgy gondolom, a hír szereplői megérdemlik, hogy a 3 éves felkészülés után tett sikeres rekord-döntés okán helyesen jegyezzük meg a nevüket. Mónus JÓZSEF és Grózer CSABA volt a két íjász, akik megdöntötték Esunkhei íjász 1226-os rekordját. A vessző, melyet Grózer Csaba készített 508,74 m-t repült és kb 5 mp alatt ért célba. Vagyis gyorsabb volt, mint egy 60km/h-val haladó gépkocsi. Mónus József készítette az íjat és ő volt a lövő is. Az íj 82 font húzóerővel bírt, nem kis teljesítmény egy ilyet kihúzni. A rekord 6m-el haladta meg a 784 éves eddigi legjobb teljesítményt. A Kaposvár közelében élő lovasíjász is megérdemli, hogy eszünkbe jusson a teljes neve: ő Kassai Lajos. Köszönöm ha ismét szót szentelnek ennek a hírnek! Tisztelettel egy hobbi-íjász: Anita
Z. Anita | 2010-03-21 23:36:29
A gusztustalan hajdú sztívet felejtsük már el!!!!!!!!
emese | 2010-03-21 23:32:29
Sziasztok Ezt a Hajdú Pistát aki magyarországon nem tudott magának még feleséget sem szerezni? miért fizetjük?Miért nem az angolokkal foglalkozik.....?szerintem sokkaljobb pasikat is meg lehetne szólaltatni ebben a műsörban!!!
mse | 2010-03-21 23:20:16
Steve tévedett, a japán nyelvben 'l' betű nincs, nem 'r'. :)
N-drew | 2010-03-21 23:02:30
CSÁ ! Mindenkinek emlékeztetőül ! Nincs ok, okozat nélkül ! A történelem előbb utóbb ismétli önmagát ! Mi volt ez a pofátlan berepülés és hogyan repülnek a felelősök ? Aki tudja az igazi választ, ossza meg velünk. ez lehet a HETI HETES is. KÖSSSSZ.
Kaus Ikarus | 2010-03-21 13:46:13
Jó képességű emberek rossz (Főleg politikai) célok érdekében, egyoldalúan vélekednek. Joguk van hozzá. Ha belemerülnek a hülyeségbe és nem a művészi képességeiket adják, akkor átváltok más adóra. Kár, hogy politizálnak és néha botrányosan beszélnek.
Név | 2010-03-19 11:14:39
ELADNÁM SZEGÉNYSÉGEM A HETI HETES SZEREPLŐINEK,DE BÁRKI PÁLYÁZHAT RÁ MÉG A KÖZÖNSÉGBŐL IS.LITOGRÁFIAI NYOMATBA ÁT TUDOM ADNI ÖNÖKNEK KERETTEL EGYÜTT.SZEGÉNYSÉGEM ELADÁSA UTÁN KITUDNÁM FIZETNI A REZSIM ÉS VISSZA KAPCSOLNÁK A GÁZOMAT.ÖRÖKÖS NÉZŐJÜK! VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉK ESETÉN A HÍVJANAK
LACIBÁ VÁCRÓL | 2010-03-19 10:39:43
T heti7es. Nem lehetne , hogy esetleg talán néha a Hajós helyett mondjuk felváltva a Novák Péter legyen sokra tartom mindkettőt ,de már egy kicsit túl sok a Hajósból üdv
topis | 2010-03-16 16:53:45
Valaki legyen kedveys segíteni, hogyan tudok beküldeni idióta reklámot? Köszi!
Gyöngyi | 2010-03-15 20:53:15
Tisztelt Heti Hetes! Március 14-i adásukban Hajós András úgy viselkedett, mint egy elszabadult hajóágyú. Gyomorfogató és közönséges volt. Mi sem természtesebb ezek után, hogy az általam alapított (M)oral insanity közönség-díjat – melyet eddig Fábry Sándornak tartogattam – ezennel, megosztva neki adományozom! Üdvözlettel: „Nagyérdemű”
Nagyérdemű | 2010-03-15 00:49:30
Azért kíváncsi lennék, hogy állítólag "művelt emberek" hogyan tudnak ennyi ostobaságot összehordani és ráadásul még a tényeket is elferdíteni? Ezt moderálják ki!
Molnár László | 2010-03-14 23:25:44
Hernádi Kern Gávölgyi Jáksó Farkasházi Hajós Hajdu
Salom | 2010-03-14 23:20:17
Hajós úr az utóbbi időben egyre jobban csak saját magát adja.Saját gyerek koráról,családjáról "sziporkázik",egy kicsit már túl sok! Egyre feltűnőbben és durvábban beszól Hajdu Steve-nek!Azért,mert valaki nem Budapesten született,nem kell komolyan szivatni!Mindazonáltal rajta kívül mindenki végzett szakember!/szinészek,ujságírók ,írók stb/.Hajós úr mit tud felmutatni?Csak az énekét és a gitárját NE!!!
doki | 2010-03-14 18:45:13
Jáksó-féle vicc :D --> - Mama, engem a gólya hozott? - Igen, Pistike. - A papát is ő hozta? - Persze, kisfiam. - És a nagypapát? - Őt is! - Nem értem, ebben a családban senki sem szeret dugni?
kati007 | 2010-03-13 22:45:48
Tisztelt:Jáksó László.Egyre többet panaszkodik, hogy nem tud közelebbi kapcsolatot kiépíteni a nőkkel.Javaslat:A bankszámla kivonatát nagyíttassa ki és a következő adásban fogja maga elé,mutasson rá és csak ennyit mondjon:"NE A FÉRFIT NÉZZE! A SZÁMOKAT." Ezután nem győz majd randira járni.Ha japánul is elmondja, az álmai asszonya is jelentkezni fog. Remélem bejön.Üdv:Tóth Zoltán
tozo61 | 2010-03-13 03:06:03
Kevésbé jól szituált ember felszáll a buszra leül egy idősebb néni mellé, nem sokra rá egy hatalmasat pukizik. Erre a néni: -Ezt kikérem magamnak! Emberünk válasza: -Nem kell kérni ingyen van. Majd nemsokára rá ismét elereszt egyet, a néni erélyesen szól embernek: -Hát ez hallatlan..... A válasz sem késett: -Igen, de szaga az van... :D
Imica Szeged | 2010-03-12 18:41:49
Szeretnél bögrét :( ti vagytok a legjobbak :D Puszi Címem nem tom hogy kell :S de email: tbf.wanda@freemail.hu
Lányka | 2010-03-12 14:10:58
A testvérem Vicc könyvében ezt a Viccet olvastam: -Tudod hogy kistesód lesz?-Kérdezi a szomszéd néni ÉVIT aki boldogan hazaszalad és kérdezi: -Anya hol a kistesóm? -A hasamban.-válaszolja az anyja. Erre EDINA szomorúan meséli a szomszédnak: -A kistesóm anya megette. Az érdekelne hogy mi történt ÉVIVEL ha EDINA megy vissza a szomszéd nénihez? Talán ˝megette az annyja˝? Üdvözlettel: egy néző
Egy néző | 2010-03-11 17:35:53
Heti Hetes!Mindig megnézem az adásukat.Kedvencem a Hajós no meg Farkasházi Tivadar.Úgy gondolom szemétség hogy szegény Teddy mondókájába szinte mindig beleszól valaki.Engem érdekel mit szeretne mondani.
Leányzó | 2010-03-11 17:30:50
Tisztelt Heti Hetes! Üdvözlöm, és úgy szeretem az egész csapatot és műsort ahogy van.Szeretném, ha kitalálnák, kire gondoltam, s pár szóval kommentálnák. A 60-as években elkápráztatta tehetségével a magyar közönséget,de nem sokáig becsülte a szeretetüket,saját önzésből,a jó létér külföldre ment. Ott élte életét, dolgoznia nem kellett soha,felnevelt 4 gyermeket, ami a világ leghálásabb feladata. Aztán gondolt egyet és haza jött. továbbra is egy aranyakban dúskáló úri ember szárnyai alatt éli világát, de ez sem elég neki. Szüksége van a magyar közönségre, hogy elmondhassa mikor hány éves pasival él, vagy élne. Reklámfilmben szerepel, hogy drága fogait is megmutathassa.Hol volt addig, míg mi itthon véres verejtékkel dolgoztunk, neveltük gyermekeinket? Kikapcsolódásainkat szerencsére számos jobbnál jobb művészek Lásd e Csapatot, biztosították és biztosítják. Az ő jelenléte még a politikánál is jobban irritál. Sajnálom, de nem tudom tisztelni és nem értem, miért sztárolja a média? Kicsoda ő
Marika Csornáról | 2010-03-11 15:10:10
Bajor Imre nem a régi Bajor Imre. Hozzászólásai gyengék, humora csak önmagára terelődik, olyan, mintha tájékozatlan lenne a "világ" dolgaiban, vagy meg sem érti, hogy miről beszélnek. Kapja össze magát, vagy ne ott üljön.
drukker | 2010-03-11 11:07:56
Tisztelt Heti hetes! Orbán Viktor miért nem a születési nevét tartja meg talán szégyelli az Orsos nevet!!
Egy nézö | 2010-03-11 09:09:04
Az első pun háború a gazdag Szicília birtoklásáért folyt, amely háború Kr. e. 264-ben kezdődött. A rómaiak sikeres hadműveleteket folytattak a szárazföldön és elfoglalták a szicíliai Messana városát (Kr. e. 264), majd szövetségre léptek Siracusaval és Kr. e. 262-ben birtokukba vették Karthágó szicíliai birtokainak jelentős részét. Tisztelt Heti hetes! Farkasházy Tivadar az első pun háború idejéről beszélt az elmúlt adásban. Ezt szeretném kijavítani:pun háború Karthágó tengeri fölényének ellensúlyozására a rómaiak létrehozták hajóhadukat, amely fényes győzelmet aratott Mylaenál (Kr. e. 260) és Economosnál (Kr. e. 256). A rómaiak partra szálltak Észak-Afrikában, de Kr. e. 255-ben a karthágói zsoldos sereg megsemmisítő csapást mért rájuk. Tévedni emberi dolog és jó tudni, hogy ő is ember:D Üdvözlettel: Saxoboy
Saxoboy | 2010-03-10 10:52:19
Tisztelt Farkasházy Úr! Ha Ramszesz ma élne, csak olyan szobrot készítene, amelyiken a felesége a nagyobb, vagy csak a feleségéről készítene, magáról nem. De ma már nem érdemes szobrokat készíteni, a bálványok ideje Mózes óta lejáróban van. És szerintem Ramszesznek is az a kedvenc fáraója, mint a fiának. Egyébként mindig is nagy tisztelője voltam Önnek, és maradok ezután is. Üdvözlettel: R.
Üzenet Farkasházy Úrnak | 2010-03-09 20:01:42
Tisztelt Heti Hetes ! A humoros hírek és képen megjelenítésekor illendő egy főhajtással megemelékezni Peterdi Pálról, e műfaj atyjáról, a szépemlékű Lúdas Matyi "Tücsök és Bogár" szerkesztőjéről. Annak a rovatnak egy olyan, valamikor úgy 70 táján megjelenő legelső közlemény volt az alapja / akkor még a rovat el sem indult / amelyet véletlenül magam is láttam egy József körúti hentesüzlet kirakatában. Igy hangzott: " ÉLŐHAL SZELETELVE IS KAPHATÓ" Üdvözlettel: Dr. Hudy Zoltán
Dr Hudy Zoltán | 2010-03-07 23:32:25
Tisztelt szerkeztöség! Hiradóból mindenki tudja megemelték a Margit hidat 40cm , de megkérdezte e valaki ,hogy minek ? A Lánchid alat nem férnek át azok akik mostantól áthaladnak a magas jármüvekkel a Margit híd alat . Biztosan majd átugorják!! Üdv. Kaffka
kaffka | 2010-03-07 22:35:08
Szeretnék egy képet küdeni, de nem tom, hogy köllene
brokkoli | 2010-03-07 19:12:06
Heti Hetesek! Már 3 hete magambafojtom ezt a szörnyű érzést. Minden vasárnap este tűkön ülve várom, hogy elkezdődjön a műsör. Mikor végre elkezdődik az első 5 percet nagyon élvezem. Aztán jön, hogy aki itt van velünk Bajor Imre, Hernádi Judit, stb, stb.Egyik kedvenc szereplőm a műsorban Hajós András (igen van többis, rajta kivül számszerint 6), és mikor Jáksó ott jár a bemutatásban, hogy Hajós András, megkérném a művészurat, hogy MOTYOGJON!! A "Jó estét kivánok!" annyira illúzióromboló az Ön szájából.. :D Remélem célba ér a kérésem, Tisztelettel Kiss Erika, Debrecenből( Igen Steve,Debrecenből, és igázzuk le a gödöllőieket :D) U.I.: Hisztys a rabolónő, valami megunhatatlan!
Kiss Erika, Debrecen | 2010-03-06 12:36:45
Sziasztok hogy tudok képet küldeni a müsorba?
Krisz | 2010-03-05 19:40:54
Mi itt Nyíregyházán örömmel tapasztaltuk Hajdú Steve jelenlétét, nem tudjuk h miért így hívják, de ennyi öregedő és kopaszpdó úriember között jo végre látni egy fiatal HajdúS tevét! És igen, nem vagyunk normálisak :D
nyiregyi fősulisok | 2010-03-04 14:24:02
Kobra:Nem értem, miért baj, ha valakinek saját véleménye van a politikusokról. Azért mert valaki nem szereti Orbán Viktort,nem kell az illetőt leoltani.Személy szerint én sem kedvelem Orbánt,de nem csak őt, hanem az összes többit is, aki lopja a pénzünket.Az MSZP, SZDSZ, Jobbik, Fidesz stb. mind ugyanaz csak más a csomagolása.Tök midegy ki nyeri a választásokat, valószínűleg ugyanaz a lopás fog menni, mint eddig (remélem nincs igazam). Egyébként, nem tudom, miért kéne pont Orbánra szavazni, az elmúlt 8 évben kb semmit nem csinált. Akármit mondott a kormány, biztos ellene beszélt, de alternatívát a megoldásra nem adott. Egyedül azt szajkózta, hogy adócsökkentés, de azt nem tudta megmondani, hogy az így is deficittel működő országnak az adócsökkentés miatt kieső bevételeit miből lehetne pótolni.Bármibe lefogadom, hogy amint Orbán hatalomra kerül az lesz az első reakció, hogy ők nem tudták, hogy az ország ekkora bajba van.Persze azt nem mondom, hogy az MSZP jó lenne, egyik kutya másik eb.
KobraevőSas | 2010-02-23 17:34:20
Szégyen
kobra | 2010-02-21 22:55:36
nem tetszik a vélemény akkor mi van
kobra | 2010-02-21 22:55:03
ez Hajos miröl beszél a mostani müsórba nem szégyeli magát aViktort szapulja süket és vak nem látja mi van az országban egy senkiházi.
Kobra | 2010-02-21 22:53:47
ja, és egyébként igen bírom a műsort. Hajós András rulez.
m1kka | 2010-02-21 21:15:16
lehetne, hogy Kern úr inkább vicces SMS-eket csípjen el?
m1kka | 2010-02-21 21:14:04
Szép Estét! Most hogy Bajor művész úr újra szerepel, megint nézem majd a Heti Hetest! Eddig sztrájkoltam!Nélküle nem Heti Hetes a Heti Hetes!
Noémi | 2010-02-13 21:13:01
Tisztelt Heti Hetes Szereplői! Valószínűnek tartom hogy a Amerikában elindított MÁV pert szóba fogják hozni.Előre szeretném leszögezni hogy semmilyen rasszista elvvel nem értek egyet de azért mindennek van határa!! A MÁV szeretném ha kifizetné / ha tudná / a követelt összeget ! De Magyarország mit fog kapni a európai államoktól a ellenünk elkövetett hibákért és sérelmekért! Mennyit fizet Franciaország Trianonért? Mennyit szándékozni Románia Szlovákia az ott élő magyarok üldözéséért? Sajnos a mostani helyzetet sem tudják kezelni az Uniós üléseken!!! Nem tudnak eltörölni egy olyan törvényt ami a szólásszabadságot és szabadságot sérti olyan embereknek akik a saját szülőföldjükön élnek más akaratából másik országban!! Szánalmas amit az uniós képviselőink tettek ennek a törvénynek az eltörléséért! Miért van ez??? Nekünk minden el kell tűrni?? Egyszer ettől a kis országtól is valaki bocsánatot kérhetne !!
Füles | 2010-02-11 22:59:45
Ön nem tud számolni? 23 milliárd/60 millió az nem egészen 400 azaz 400 eur jutna minden egyes lakosra nem pedig 104 millió
gábor | 2010-02-09 01:04:27
Várjuk Önöket Gödöllőn
Gödöllőiek | 2010-02-08 19:19:12
Jah igen! Ezt be is olvashatjátok, had tudja meg Gémesi Polgármester, hogy nem csak nyugdíjasok vannak a városban akiknek a szavazataival polgármester már amióta csak az eszem tudom
Gödöllői | 2010-02-08 18:48:46
Srácok! Én mint gödöllői polgár nem érzem magam megsértve azért, mert Hajdu István szeretné leigázni Gödöllőt, sőt ... Jót röhögtem az egészen és próbáltam elképzelni ahogy megpróbálja. Amit a polgármesterünk írt nektek ne vegyétek komolyan. Humoros ember ő csak nagyon szereti a városát. Akárcsak én. De azért Hajdu István mint Gödöllő polgármestere ... lehet akkor nem költöznék el. :D Szóval úgy veszem mintha nem kértetek volna bocsánatot és így tovább. Nincs miért bocsánatot kérni. Vicc az egész világ. ;)
Gödöllői | 2010-02-08 18:40:31
Üdv nektek, és köszönet, hogy vagytok. Évek óta fix pont az életemben a műsor. Sajnálatos dolog miatt kell írnom. A legutóbbi adásban említettétek a képviselők vagyonnyilatkozataival kapcsolatos dolgokat, Amit a Gálvölgyi Úr mondott, csak karcolja a valóság felszínét.. ettől sokkal undorítóbb kutyakomédia az egész. ÁLLAMILAG, ORSZÁGGYŰLÉSILEG jóváhagyott "parasztvakítás" az egész. A lényege, hogy ezek a szemetek, VALÓBAN AZ IGAZAT ÍRJÁK ODA. Merthogy a kérdés úgy hangzik, hogy a SZEMÉLYES vagyona gyarapodásáról nyilatkozzon. A sok tetű, bt-ket és kft-ket hoz létre, a vagyonát oda dugdossa, és nyugodt szívvel sunyi pofával írja le a vagyonnyilatkozatába, hogy csak egy csoffadt 26 éves taligája van.. NEKI, .de a cégének milliárdos autói. Na ezt kellene kissé megpiszkálni....Ne csak a személyes vagyonról nyilatkozzanak, hanem azokról a cégekről is, amelyiknek tagjai.. itt érdekes dolgok jönnének ki.. Bajor Imrének mielőbbi gyógyulást kívánok! Krampusz.. az egyetlen és igazi
Krampusz | 2010-02-08 12:29:31
Nem kaphatnék egy bögrét??,csak úgy!!Mert gyűjtöm.Meg is venném,de hol?
Filep Gyula | 2010-02-07 21:43:43
mély felháborodással töltött el a váncsa okkifejtése a huszárok nemi élete a lovával.az én nagyapam huszár volt.vitézi rangot kapott a hősiességéért.5 évig volt fogságban.mindenki nevében kérem,hogy a váncsa nyilvánosan kérjen bocsánatot a huszárok leszármatottaitól.
tabar jolan | 2010-02-03 13:38:01
Tisztelt Szereplők! A műsoruk" görbetükröt állít az élet számos területéről" állítja a Heti-Hetes bemutató cikke. A legutolsó (jan.31-i)adásban Önökről készűlt a görbetükör? Nem hiszem,hogy nem tudják,hogy hol van Pécs,hol van a Tubes?Vagy mégsem?Óriási szarvashiba a Tubest összemosni a Bánáti bazsrózsával,mivel ez a növény a Zengő védett növénye.Ha Önök annyira okosak akkor ekkorát nem bakiznak.Lehet jópofáskodni,de ha az Önök közvetlen környezetében épülne egy ilyen objektum,akkor is ilyen véleménnyel lennének a környezetükben élő emberekről.Védjük a növényeket,állatokat és az embereket ki védi? Poénkodni lehet,de ne az itt élő emerek kárára.Mi nem vagyunk rosszabak Önöknél.Kicsit úgy tűnik mintha Önök nem közöttünk,a Mi pénzünkből élnének.
Én is pécsi lakos vagyok. | 2010-02-02 15:46:53
Tisztelt Heti Hetes! A zöld színről amennyiben többet szeretne tudni Önök közül valaki, mondjuk Hajós úr (miután nem ért a színekhez), (és van cca. 3 és fél órája), - figyelmükbe ajánlom Lukács Béla fizikusunk alábbi előadását, melyben mellékesen pont a zöld szín két árnyalatáról is beszél, nevezetesen a lomb-zöldről és a kerítés-zöldről. Ne hagyják ki, roppant élvezetes előadás. Lukács Béla előadásai Előadások a Magyar Csillagászati Egyesület rendezésében Hogyan működnek a nők? 20080306 Üdvözlettel
Almási Jánosné | 2010-02-01 00:13:06
A Tubes alatt nem lakik senki???? Csak 155.000 ember, a lakhelyüket úgy jelölik a térképen: Pécs Minden pécsi nevében kikérem a "szakértő" Váncsa hozászolását! Gálvölgyi "művészúr pedig szintén nem örülne ha a budai villája mellé egy radart építenének. Az a baj hogy amikor népszavazás volt az nem volt hír hogy a szavazók 99%-a nemmel szavazott. Ja hogy több tízezer ember nemje az nem számít? Made in Hungary...
Pécsi lakos | 2010-01-31 22:47:40
Tivada- ú-nak üzenem, hogy én az Európa térkép tévesztéséről írtam, mert az Antarktiszt mutatták fel. Ebbe jobb nem, belemagyarázni semmit. A tévedés bármilyen monológ mellett is tévedés marad.
Váradi József | 2010-01-31 22:20:02
Engem azért érdekelne, hogy hogyan lehet taníttani a matekot.
Anonymus | 2010-01-28 09:41:53
Az utolsó adásban /2010. jan. 24./ a Jáksó László azt mondta,hogy az Ausztrália térképét tartja a kezében. Gyenge lehet földrajzból, mert az éppen az Antarktisz. De hát a Lónak is négy lába van mégis megbotlik. Tisztelettel, állandó nézőjük, Deyna !!!
Deyna | 2010-01-27 11:04:07
Nagyon gyenge volt a heti hetes január 24-én, unalmas. Se Bajor művész ur, se Farkasházy Ur nem volt, Kéri Ur nem egy szórakoztató ember. Tessék már egy kicsit feldobni, ne unatkozzunk. Üdvözlettel, Erzsike
Erzsike | 2010-01-26 19:50:03
Imádom a heti hetest.jók vagytok!!
ATI | 2010-01-25 21:01:54
A vetélkedőnél felmutatott ellenőrkép nem Ausztrália térképe volt, persze hogy nem Európa, nem Izland, de az Antarktisz. Nem szép ezen szórakozni, ha elcsúsznak rajta...Tessenek Jáksónak is csuprot adni, térképpel borítva...
Váradi József | 2010-01-25 20:16:14
Igen, az ATV tévedésére Jáksó úr rátett még egy lapáttal, mert a szóbanforgó térkép valóban az Antarktisz (nem Európa és végképp nem Izland).De miért kell ehhez ilyen alpári stílusban írni, mint azt a "Név" tette a legutóbbi hozzászólásban?
wurzenberger | 2010-01-25 14:57:30
2010. január 24 22 óra 21 perc T. Jáksó L.! Te fa szekér hajtó földmunkás, aki hírlik,a földgömböt csupán ugatja (ja, az a hold!) nembaj, egykutya. Amikor a legkisebb földrészről szóltál Hajdú Steve kapcsán és epésen megjegyezted, hogy a felirat ugyan Európa, viszont a bal sarokban Ausztrália látható. Igen, valóban, csak a valóságtól kurv@(jó)messze van... A kép bal sarkában az Antarktisz sziluettje látható, amelytől néhány, sokezer kilométerre van Ausztrália és egészen másként néz ki a térképeken, mint a képen volt látható. Ez olyan, mint: A veréb olyan mint a gólya, csak egészen más és nem is hasonlít hozzá. Ennyi!!
Név | 2010-01-24 22:44:48
Nagyon tuti a műsor, szinte mindig nézem, ha barátnőm nincs itthon mert Ő nem annyira szeret titeket:D Hajós András dalait egy videócsokorba leadhatnátok, vagy valami DVD-n kiadni mert nagyon nagyon jók. Mind zeneileg mind szövegbe. Még többet... További sok sikert és sok nézőt!
Egy 7i7es FUN | 2010-01-24 22:36:41
Tisztelt Heti Hetes! Jáksó Laci által közölt kép, amelyen Hajdú Steve és Párja a Széf c. műsorban szerepel, hibás! Laci ugyan szintén ezt mondta, ám úgy javította ki, hogy az "Európa" válasz mellett, illusztrációként nem egy Európáról készült ábrát mutat, hanem egy, az Ausztrál kontinenséről készültet. Jelentem, nézzék meg jobban, hisz ha jól láttam, ama ábrán nem Ausztrália volt, hanem Izland szigete! :)
Z.Zoltán | 2010-01-24 22:29:04
T. Gálvölgyi.Önnek fogalma sincs,hogy miért sztrájkoltak a BKV dolgozói!A több év alatt megszerzett juttatások, jogossan elvárt elismerések, ami kolektív sz.vaskos kötetében van meghatározva, a vezetőség semmissé akarta nyilvánítani;minek eredménye több munkáért jóval kevesebb bér! S nem csak a három-három százalék és a pulykapénz!Ön oríásít tévedett mikor tájékozatlanul ostoba kijelentéseket tett,vegye figyelembe,hogy egy buszv. apró hibája végzetes anyagi és ember élet veszteséggel járhat!Ön egyszer nyílatkozta,hogy a családja nem nézí a műsorait,gondolom mert annyira minősíthetetlen érdemen aluli!Egy buszvezető mellé bemer ülni a családja!Ennek ellenére én értékelem a művészetét és kívánom, hogy háromszor annyí pénzből keljen megélnie mint egy buszsőfőrnek!S ezt kívánom a vezetőknek is, nekik ötször annyit szánnék mint egy becsületes dolgozó embernek!UI:Ha az ország kevésbé jó helyzetbe van akkor ne sok ezer ember mondjon le a ruhárol, ételről, fűtésről hanem a gazdrét. a szính-ról.
Körte | 2010-01-21 16:30:48
Elöször is tök jó a müsor 80%-ban nézzem, és mindig szét röhögöm az agyam :) nagyon jók vagytok, gratulálok. A mostani müsorban volt szó a sötét szinü autók ról és arról jutott eszembe a "Golyózápor"címü film amiben megkérdezte a srác hogy "mi a külömbség a luxus autó és a fa közt?... ????? ....a luxus autóban több a GYÖKÉR!!!" és ez igaz is mert azt a kis kart nem igazán tudják használni mondjuk én teher autóval dolgozok és a pofátlanokat nem engedem be csak aki indexel ez a minimum ha már pofátlan, nekem egy betétlap neki meg jobbik esetben pár száz ezer. Szóval ennyi lenne további jó szórakoztatás jók vagytok :) Gyuri
Gyuri | 2010-01-18 12:57:35
Tisztel Heti Hetes! A tegnapi adásban szó volt a BKV sztrájkról, ennek kapcsán szeretnék néhány gondolatot megosztani Önökkel. A műsorban szereplő milliomos hirességek könnyen gúnyolódnak azokon az embereken, akiknek a 45.000 Forintos "pulykapénz" is számít. Ezek az emberek nem hajnal 4-kor kelnek, hanem 2-kor és beülnek a jéghideg buszba és indulnak utasokat szállítani. Naponta 8-10 órán keresztül viszik vásárra a bőrüket, küzdenek a forgalommal es nagyon sok esetben az utasokkal is. Karácsonykor, Szilveszter éjszaka vagy bármelyik ünnepen is tiszteségesen helytállnak. Elmondanám, hogy nem csupán a "pulykapénz"-ről szólt a sztrájk, hanem összeségében évente mintegy 200.000 Forintot akart elvenni a dolgozóktól a BKV vezetősége. Valószínű, hogy Önöknek ez az összeg is csak zsebpénz, de a dolgozók (beleértve engem is) ennyi pénzért másfél hónapot dolgoznak keményen. Kérem a Tisztelt Szereplőket, hogy mielőtt a nyilvánosság előtt nyilatkoznak, előtte tájékozódjanak a valóságról!
Buszsoför | 2010-01-18 10:16:11
Üdv mindenki! Lehet, hogy nem sokan olvassák majd ezt a "PÁR" :) sort, gondolom a 7-ek közül pedig egyáltalán senki. Vagy ki tudja. Sokféle gondolat kavarog most a fejemben, hirtelen nem is tudom melyik oldalról kezdjem a mondandómat. Ha egyáltalán lesz valami mondani valója amiket most írni fogok. "Kicsit" elkeseredett, hitetlen, becsapott és bosszús vagyok mint sokan mások ebben a pici országban. "Kicsi az ország, nagy a Bánat. (Republic)" Úgy gondoltam kiírom magamból picit. Mert szeretne az ember tenni a "túlbonyolított, KÁOSZnak tűnő, kicsit korrupt, neked szar, nekem meg jó így, mit hőbörögsz, legyél csendbe, én meg úgy is beleszarok" világ ellen, de azt is tudom, hogy porszemként nem fogom átalakítani a sivatagot. Akkor meg mi értelme? "Talán most páran biztosan mosolyognak majd rajtam" Nagyon szeretem az Önök műsorát, de az elmúlt időkben inkább átkapcsolom vagy nem nézem. "Ez gondolom nem fogja a szerkesztőséget és a műsorvezetőket felzaklatni. 8D" Viszont nagyon sajnálom, ho
Zsolt | 2010-01-18 01:53:12
Kedves Heti Hetes! Az elmúlt adásban nem sikerült Hajós művészúrnak befejezni a történetét ezért ha nem nem haragszik, talán a Jáksó úrra jobban figyelnek (a nézők) elmondanám én. Na nem vagyok gondaolatolvasó de legalább annyira a társadalomtudományok kedvelője és a matemetikáé kevésbé, mint Ön. Egy alkalomal onnan ahonnan a madár sem jár elindultam Budapestre egy már előzőleg írásbeli vizsgán megszerzett egy-ketteddel az indexemben az ELTE-szociológia szakára, hogy szóban egy fél jegyet kerekítek rajta. Arra biztosan Hajós művészúr is emlékszik, hogy matemetikából ott egy fél kettes már akár menyországot is jelenthette. És akkor eljött a pillanat, hogy bionyíthassak. Előadtam a kombinációimat azonban hamar félbeszakított a tanárúr, hogy nem ártana ezen még egy kicsit variálnom majd később valószínűsítette, hogy jobb lenne ha megajánlana nekem egy jegyet az egykettedre. (Helyes!) Ez számomra megfelelő lenne.-én Az elégtelenre gondoltam.-ő
Vlasics Szilvia | 2010-01-12 20:17:46
Az Istenért, mondja meg már valaki a Bajor Imre Művész úrnak, hogy már nem vicces, állandóan a Farkasházy raccsolását utánozni. Hajdu művészúr, meg ha már a műsor elején haza akar menni, kár volt egyáltalán bejönnie./ezt a poént, egyébként Kern művészúr is elsütötte többszőr, és neki se állt jól./
Kajakos | 2010-01-12 15:08:56
Hol tudom felvenni a kapcsolatot Farkasházy Tivadarral a görög témával kapcsolatban? Mert velem is megtörtént. Ha érdekes, írjanak ide. Megadom majd a címem.
hufi | 2010-01-11 23:30:35
Ha optimista vagyok, akkor már most megvan az év szemtelensége: A BKV sztrájk kapcsán az az Ikvai Szabó kéri az autósokat a pesti "kényszer-stopposok" szállítására, aki ki akarja tiltani az autókat a belvárosból. köszönjük szépen.
Nádas György Tibor | 2010-01-11 20:28:18
lemaradtam :D hová kell levelet küldeni? szeretnék hozzászólni valamihez de sajnos nem vágom h milyen címre tudnék írni :) köszi a segítséget
zola | 2010-01-10 23:23:21
Helló sziasztok ugy gondoltunk a spanokkal, hogy néztunk már pár adást de eddig ez volt a legszarabb szerintunk amugy jok vagyok kösz heló
husi maci | 2010-01-10 22:43:05
A Szlovák repuloteri botrannyal kapcsolatban... viccnek tunik, de nalunk nagyon sok ilyen groteszk helyzet van. Vicc az egesz eletunk. :-) Kaptam ma par groteszk aprohirdetest, amibol a ket legjobbat mellékelem. "A szlovák rendorség pályázatot ír ki robbanóanyag futár állás betoltésére kulfoldi repuloterekre. Erdeklodok jelentkezzenek a rendorseg telefonszaman. Jelige: konnyu munka. Śzinte észre sem veszi hogy végzi." A szlovák rendorség Dublinba kuldott faxa: Hello, Dublin, here big police boss Slovakia. Sorry error, explosive in batozsina. Send zurück to Felvidék, sofort! Es egy párbeszéd a dublini reptéren: "Uram! Mi van a borondjében? Honnan a fenébol tudjam?! Aháá! Szóval az úr Szlovákiából érkezett!"
Czuczor Zsolt | 2010-01-10 22:15:17
Szeretem a műsort, nem is a felvetett témák, mint inkább a hozzászólások és az igen jó hangulat miatt. Az az igazság, hogy a téma felvetése szerintem elsősorban a beszélgetés megindítására szolgál, mert legtöbbször elkalandoznak. És ez az ami tetszik. Most Hajdú Steve-nek szeretnék boldog születésnapot kívánni, kérem adják át neki! Emőke
Kalocsay Enmőke | 2010-01-07 16:38:09
Kedves mindannyitok,nagyon szerettem nezni a heti hetest itt Becsben de mar nem müködik a magyar TV mivel kabelen vagyunk.Probalom online on megnezni de csak perces müsort latok,a rtl.hu heti hetesen hol keressem ,hogy vegig nezzem?szeretem a humorukat es az egesz tarsasagot!!! minden jot 2010 ben is.
marianna neuberger | 2010-01-04 08:14:42
Nagyon jo a müsor,Gálvölgyi müvészur a legnagyobb,de Hajos is állat..:)) Hajos dalain szakadok mindig nagyon jol rögtönöz...de aza legjobb benne,hogy a többiek mindig beégetik azzal mielött még énekelne,hogy elöre betanulta a szöveget.Ebben pedig Bajorur a király...Boldog Karit mindenkinek...csakígy tovább Hetihetes
gutai benzinkutas | 2009-12-27 03:41:10
Tisztelt Muveszno es Muveszurak, HetiHetes Mivel en hetfon dolgozok, es mas idozonaban lakok, ritkan sikerul vegignezni a musort. De az elejet gyakran nezem. Amit Onok mutatnak-bemutatnak, az egy nezopont. Eddig edesnek es erdekesnek veltem, de tegnap Hajos Ur kiabrandito volt. Szanalmasnak talatam ahogy kis gunydalt irt a velemenyet elmondo nezo "tiszteleter", ez ezzel becsmerelte mindazikat akik legalabb igy Unnepek tajan probalnak kicsit jobbak lenni. Onok ott, a kepernyon, nagy mertekben velemenyformalok. Nem gondoljak hogy tehetnenek valamit epp a Hajos ur altal oly mesterin felvazolt helyzet enyhitesere? Tisztelettel Noncsi Szatmarnemeti
Noncsi | 2009-12-21 12:05:21
Nekem is furcsa,hogy azok akiktől humort, és "felüdülést" várunk miért ártják bele magukat mélyen a politikába! Van humor-ok de nem lenne szabad politizálniuk, mert higgyék el így Ők is megosztják a Társadalmat!!! Gálvölgyi művészúr pl. nem egyszer illette bántóan a tisztességes békés demonstrálókat! Esetleg ha neki kellenne 70 ezret fizetni a távhőért és a feleségével együtt 200-at sem keresne, menyire védené a T. kormányt??? Akik békésen tüntetenek nem szórakozásból teszik!!! Nem, nekik nem szabad ebbe belefolyni! Nem sajnálom, Isten az atyám, tőlük a jövedelmüket, de nekik 70 e anyi mint nekem 70 forint. Könnyü nézni a meleg szobából, kint hogyan esik a hó. Ki kell jönni kevés ruhába és rögtön mást érzékel az ember!!!
Laca70 | 2009-12-17 13:37:24
Tisztelt Szerkesztőség, Olvasók és Hetihetes rajongók! Hétről hétre örömmel várom és nézem a műsort, ezért úgy gondoltam, rokonoknak vásárolnék jegyet valamelyik felvételre, s azt adnám karácsonyra. Ezért felhívtam a nyitó oldalon található telefonszámot s tisztességes bemutatkozás után előadtam, mit szeretnék. Bár tényszerűen választ kaptam a kérdéseimre, de a stílus, a 70-es évek hivatalnokéra hasonlított. Egyszavas válaszok, találjam ki, hogy mi van mögötte. Ha rákérdeztem, hogyan juthatok hozzá a jegyhez konkrétan, kioktatásban részesültem: "nem hallja uram, most mondtam el, az előadás előtt lehet átvenni". No nem igazán ajándék az, melyet a megajándékozott fizet. Az meg mégis furán mutat, ha a fa mellett átadok 3 db Mátyáskirályos bankót. No e problémára megoldást nem javasolt a telefon végén ülő hölgy, a hangból ítélve felvetésem szentségtörésnek számított. Természetesen elnézést kérek ezért, ígérem többet nem teszem. Tisztelettel Baranyai László
Baranyai László | 2009-12-17 13:13:27
Tudom, hogy már nem aktuális téma a Mikulás, de a mai napig nem hagy nyugodni ami velünk történt.A mi falunkban minden évben végigjárja a falut az Önkormányzat Mikulása. Kislányom izgalommal leste az ablakból mikor ér mihozzánk. Aztán megérkezett. Bement a szembe szomszéd roma családhoz, majd továbbállt. Kitört a sírás. (megjegyzem én is kiakadtam) Majd újabb autó érkezett , kiszállt egy másik Mikulás, bement ugyanoda és Ő bejött hozzánk is. Kiderült, az első Mikulás bácsi a Kisebbségi Önkormányzat képviseletében csak a roma gyerekeket kereste fel..Ki mit javasolna, mivel magyarázzam ezt a négy éves lányomnak?
Snettuska | 2009-12-16 17:29:28
Jól hallottam, hogy mivel annyira nincs már igény az igazi értékekre, színvonalas "kultúrtermékekre", hogy a közszolgálati tv-n új műsor indul "Benkó eleséget keres" címmel? ; /Kedves Hozzászóló Másik Emberek! A fenti állítás nem valós információkon alapszik, csupán némi keserű iróniát tartalmazó "gondolat-szösszenet"!/
JKaresz | 2009-12-15 15:32:57
very very gagyisztik!!!!
jucikakiller | 2009-12-15 11:15:48
ez a heti hetes nevezetű valami egy lyukas zoknit sem ér!!! Borzalmasan visszataszító, bántóan egyoldalú, vérlázítóan romboló hatású, gusztustalan förmedvény. A benne szereplő "celebek" pedig nemzetünk hanyatlásának zászlóvivői. Szégyen, gyalázat!
Hungaricum | 2009-12-15 11:05:14
http://bkvfigyelo.blog.hu/2009/12/14/a_tomegkozlekedes_haromszor_tobbe_kerul_mint_az_urutazas ajánlom figyelmetekbe :-))
jimbo | 2009-12-14 21:40:06
A 2009. 12. 13-i adáshoz szeretném a véleményemet vagy bátran mondhatom, hogy sokak véleményét, akik közeli ismerősei hosszú évek óta Kocsi György plébánosnak, aki Hajós András kifigurázott. Magát minősíti, mert ő sem emberileg, sem tudásban messze nem ér fel az atya szintjére, s hol jön ő ahhoz, hogy magát a papi hivatást lejárassa pontosan olyan személlyel, aki talán a legtökéletesebb papok közé tartozik. A tudásának pedig bátran utánanézhet, aztán eláshatja magát jó mélyre a föld alá!!! Valószínűleg pont olyanok háborogtak a betlehem miatt, akiknek az egész csak egy kirakati dolog és nem pedig a vallásról szól. A Hajós Andrásnak pedig utána kellene néznie a dolgoknak két pohár ital között.
Szandra | 2009-12-14 18:16:34
Szerintem egész ok műsor!
Endy | 2009-12-14 15:29:29
Bizony ez a műsor is - mint a többi,néha jó, néha rossz, ahogy sikerül és amilyen passzban vannak a szereplők. Nékem Gálvölgyi nagyon tetszik, de a Hajós is bejön a jó rögtönzéseivel. Ezeket a sziporkákat akár tanitani is lehetne.
Egy Nézö | 2009-12-14 15:20:55
Kedves média! Jól látom, hogy ma nem halt meg senki H1N1 ben???? Létezik ez? Biztos figyeltek rendesen?? Olyan nincs hogy egy napig ne írjatok róla... Annyi más érdekes halálos betegség is van amiről írhatnátok vagy a rák már unalmas?? Szánalmas a magyar média ahogy próbálja a nézettséget növelni ezekkel a hírekkel minden egyes nap... Szép világ az ahol halál a legkeresettebb hír.
Dracula | 2009-12-13 16:20:59
nagyon imádom a műsort!!! fényt és sok nevetést varázsoltok a vasárnap estéimbe:) ui.:szerintem nagyon szép frizurákat kap a Juci!
aries | 2009-12-12 21:08:45
Nagyon kérem tisztelettel, valaki mondja már meg Jucinak -akit nagyon tisztelek és kedvelem a műsorait, szerepeit és mint nő is tetszik-, hogy iszonyat frizurákat csináltak neki a Csillag Születik műsoraiban. És gondolom azok már felvételről mennek, változtatni nem lehet rajtuk, de többet ne menjen bele ilyenbe, mert rémes, bohócot csinál magából. Úgy néz ki mint az amerikai rajzfilmekben amikor a macska bedugja a fejét a sütűbe, az egér meg rárobbantja. Szabálytalan szénaboglya. Juci még a mai napig csinos nő, nem kellene elcsúfitani. Köszönöm ha átadják neki :-).
Jacques | 2009-12-11 07:43:49
Évek óta nézzük férjemmel a műsort. Mi szeretjük, persze nem mindig egyformán jó, de ez belefér. Problémám Hajós úrral van egy ideje, aki nem szereti köszönteni a nézőket, csak makog. Én úgy gondolom, hogy mi megtiszteljük a szereplőket azzal, hogy nézzük őket. Nekünk nézőknek jól esik az a rövid köszöntés "jó estét". Kérem szíveskedjenek megkérni Hajós úrat ne sajnálja a nézőktől ezt a két szót - alapvető udvariasság -. Ezt úgy néz ki rajta kívül mindenki tudja a részvevők közül. Köszönettel.
evike49 | 2009-12-07 19:15:16
Tisztelt Heti Hetes ! Végre vettem a fáradságot és idekanyarodtam az oldalra. Ha egy módom van, (és el nem alszom) nézem a műsort és élvezem a humort.Akkor is ha nagyon jó és akkor is ha kevésbé... Korábbi adásidőt érdemelne a műsoruk. Bár amilyen színvonalú műsorok vannak főidőben, megértem, hogy nem akarnak közéjük keveredni... Most, hogy egy kicsit beleolvastam a hozzászólásokba, volna egy javaslatom. A műsoridőben szánjanak néhány percet a magyar nyelv helyesírásának szabályaira, néhány levél írója bizony belenézhetne abba a bizonyos tükörbe, mielőtt írásra adja a fejét. Sajnos sokszor a gondolatok is olyan slamposak mint a helyesírás... Kívánok Önöknek ( és magamnak is ) jó egészséget, hogy még sokáig élvezhessem a műsorukat. Papa Az új vendégek nem mindig "jönnek be", de azért közben csak előkerülnek újabb " Hajós Andrások "
Papa | 2009-12-06 22:06:52
A műsor színvonalát mutatja, hogy Hajós András nem tud mással dicsekedni, mint az italozásával.Ő mindíg a gusztustalan részegségéről beszél. Vannak gyermekei, felesége. Nem gondolja, hogy egy idő után szégyenkeznek az italozó apa és férj miatt.
Babcsi | 2009-12-06 20:44:33
kedves Hajós András! Én akkor is szeretlek!(kedd este rétegek rétege egyik tagja)
anna | 2009-12-02 19:51:16
Le vehetnék már a képernyőröl,mert nagyon uncsi!Az emberek hócipője tele van velük!
mami | 2009-12-01 14:54:59
Már uncsik vagytok! Na ez kézfogás duma, elképesztő a hócipős susztertől. Gálvölgyi /régen kedvencem volt/ korpa közé keveredett! Az egész műsor felett már eljárt az idő. Ugylátszik, hogy a saját viccen nevetgélők klubjává alakult ez a herélt hetes!!
sanya | 2009-11-30 15:05:40
nagyon jo a mű sor
zoltán | 2009-11-29 15:53:13
mellékelem amit én találtam, hogy ne kelljen sokat keresgélni: "2.11.2.4. A Pályázati Felhívás 1. számú melléklete szerinti Jogosultság mősorszolgáltatási díjajánlatának elızı évi nettó árbevétel arányában kifejezett 2.11.2.2.2. pontja szerinti legalacsonyabb mértéke – a nevezett évi 200 000 000,- Ft. (azaz kettıszázmillió forint) +ÁFA rögzített összegen felül - a Mősorszolgáltató elızı évi nettó árbevételének 10 %-a, legmagasabb mértéke a Pályázó elızı évi nettó árbevételének 15 %-a. 2.11.2.7. Alakilag Érvénytelennek minısül annak a Pályázónak az ajánlata, amely az egyes jogosultságokra a 2.11.2.2. illetve a 2.11.2.3. szakaszokban megállapított minimális Mősorszolgáltatási Díjnál alacsonyabb, vagy a maximális Mősorszolgáltatás Díjnál magasabb összegő Díjra tesz ajánlatot, vagy nem tesz ajánlatot Mősorszolgáltatási Díj fizetésére." Nekem ez magyarul hangzik és még érthető is. Jelzem tanár vagyok, nem jogász és nem média szakember!
kata | 2009-11-28 15:40:55
Sajnálom a műsort, régen poénosak voltak, most már túlságosan belefolynak a politikába és túl sokat tesznek bele a saját zsidó nézetükből, ami manapság nem a legkedveltebb dolog az országban.
egy egyetemista | 2009-11-28 12:46:04
elnézést, de nem volt helyem, hogy kifejtsem alábbi levelemben, hogy én szeretm a heti hetest és nézem is ezért vettem a fáradságot, hogy megkérjem járjanak utánna a dolognak és ne sajnálják az időt én egy hete dolgozom rajta csak hogy senki ne vádolhasson azokkal a jelzőkkel amik a médiában felröppennek, hogy mi tiltakozók barmok vagyunk és csak érzelmi alapon hadakozunk, nem, erre bizonyíték ia a petició amiben törvényességre és az ország érdekeinek szemmel tartására kérjük a tisztelt házat. Hátha megesik az, hogy ha egy nyereséges rádiónak adják a frekvenciát a bevátele pótolná azt, amit a többi állami tulajdonban lévő és pályázni nem kényszerűlő cég kivesz az államkasszából!!!! tisztelettel Kata a Sláger Fórumról
kata | 2009-11-28 12:20:11
Sajnos a műsor színvonala az elmúlt években az albán metró mélységébe süllyedt, ezért már nem nézem!
kerpityu | 2009-11-28 10:21:07
Drága Heti Hetes, a rádiók sorsáról tartott eszmecserétek teljesen kiborított, Előre kijelentem nem a radiók színvonala a vita tárgya. Szeretném ha hajós Úr utána olvasna a dolgoknak mielőtt beszél vagy állást foglal!!!! Pályázzunk, ok, nyerjen új rádió OK, de tisztességesen nyerjen Uraim! ha a tender azt írja ki és olvassák el kérem, mert én nem vagyok szakember de elolvastam...csak azért h ne foglaljak állást információ meg pletykák alapján, egyértelműen kimondja, hogy nem lehet sales houseba menteni a pénzt csak ha az a rádiót müködtető cég része, azaz aból is adózik és fizet nyereséget...akkor hogy lehet elfogadni olyan pályázatot akik egyerelműen belefoglalják a tenderbe, hogy külön sales house-al müködnek, aza eszük ágában sincs az államkasszába az összes bevétel 50% át befizetni. Uraim, el tudják képzelni, hogy az eddigi 2 rádió a 10% körüli licenc díjjal is megküzdött akkor az új rádiók akik technikailag és szakemberileg enyhén szólva rosszul állnak ki fogják ezt fizetni???
kata | 2009-11-28 09:41:02
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A MEGBONTHATATLAN -HETI HETES-(A LA BNCZ) EZEK A HIZZÁSZÓLÁSOK BORZALMASAK! HOGY BIJÁTOK? NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!!ÉN SOK ADÁST FELVETTEM DVD-RE.HA ROSSZ KEDVEM VAN ELÖKAPOKEGYET ÉS MÁRIS JÖHET AZ ÓLOMKRISTÁLYPOHÁR KRISTÁLYVÍZBÖL JÉG ÉS EGY WISKY.(KÉRDEZZÉTEK MEG AZ IMI URTÓL) EGY NAGYON HŰSÉGES NÉZÖTÖK. CSOKOL BENNETEKET MANO.
MANO | 2009-11-27 22:31:54
Tisztelt Hajdú Steve! Egy pillanatra felkaptam a vizet egy két héttel ezelőtti adásban tett megjegyzésén. Egy hírt említett és annak főszerelőjét "férfi-reflexből?" nővel helyettesítette. Véletlenül tudom hogy az a hír- amit frissnek próbált eladni- egy öt évvel ezelőtti Stella nagydíjas amerikai férfiról szólt.Idézem: "Mr. Grazinski vett egy vadiúj 32 láb hosszú Winnebago lakókocsit. Első útján hazafelé az autópályán beállította a sebességet 110 km/h-ra, majd elhagyta a vezetőülést és hátrament, hogy készítsen egy kávét. Mint az várható volt a lakókocsi letért az autópályáról, összetört és felborult. Mr. Grazinski beperelte a Winnebagot, mert nem jelezték a használati utasításban, hogy menetközben nem hagyhatja el a vezetőülést. Az esküdtszék 1,750,000 dollárt és egy új lakókocsit ítélt meg Mr.Grazinskinek." (A Stella név a 81 éves Stella Liebeck előtt tiszteleg, aki sikeresen perelte 2.9 millió dollárra a McDonald's éttermet mert ott magára öntötte a forró kávét)
cserter | 2009-11-27 17:21:05
Tisztelt Heti Hetes, Drága Jáksó Laci. Én még soha nem vetemedtem levélírásra most mégis megteszem, mert úgy érzem, nem mehetek el szótlanul a tegnap este történtek mellett. Ma csütörtök van és egész pontosan 11 órája, hogy véget ért egy szakasz az életemből véget ért egy álom. Most józanodom. Gyermekkorom óta halhattam a rádiót, amely tegnap este örökre elnémult. Még tiniként a barátnőmmel és az akkor hihetetlenül menőnek számító zsebrádióval ültünk esténként a parkban és azon vitáztunk melyiket halhassuk a Juventust vagy a Danubiust miközben egy fülhallgatón osztozva a felnőtt létről álmodtunk. Ő törzsgyökeres juvés én rendíthetetlen danus vagyok, voltam. Száz és száz vitánk volt emiatt, ezerszer húztuk egymást az „én rádióm jobb, mint a tied” mondatokkal és ehhez hasonló gyerekes dolgokkal. Ez az ember, aki csak akkor hallgatta a Danubiust, ha én nyertem a rádióválasztásban, tegnap este sírva hívott fel. Azt mondta a gyerekkorunk egy része veszik ma oda. Emlékek, álmok. Mi mind a ketten egy olyan társadalom gyermekei vagyunk, a magunk huszonhat évével, aki nem rab, nincs megkötve, aki a szólásszabadság mellett, demokráciában él. Én mindig úgy gondoltam és hittem az életben bármi elérhető, ha valaki igazán hisz benne. Most mégis érthetetlenül állok azon dolgok mellett, ami tegnap történt. Én és a barátnőm is ott voltunk este abban a több százas tömegben, aki a stúdió előtt gyűlt össze. Halottam az emberek véleményét épp, úgy ahogy az egyik kocsiban felhangosított rádión keresztül a műsorvezetők könnyeit. Álltam, halhattam, és nem értettem. Most hol az ORTT? Most miért nincs itt senki, hogy lássa ezt, hogy hallja? Ez nem számít? Miért nem látja senki, ahogy a konkurens rádió hallgató barátnőm, zokogva borul a nyakamba? Ahogy egy olyan ügy mellett áll ki, ami nem is az övé? Ahogy az itt lévő emberek a sötétben a hidegben állnak órák óta, hogy lélekben azokkal legyenek, akiket ennyire szeretnek. Ha egyszer ennyi ember hiszi, ha ennyi ember akarja, ha valóban demokrácia ahol élünk, akkor, hogy lehet ezt tenni? Nem értem. Sem a döntéshozókat sem ezt az országot. Nem értem, hogyan nyerhet az érdek az erkölcs fölött s mi birkák, mi emberek, hogy nézhetjük végig mindezt újra és újra szótlanul csendben meghunyászkodva. Miért nem mer tenni senki semmit? Ma reggelre rájöttem a válaszra. Mert félünk. Félünk hangosak és őszinték, lenni. Félünk valami mellet kiállni. Félünk, hogy ha megtennénk és megtapasztalnánk mivel is jár mindez, többé nem hazudhatnánk magunknak a szabadságot és a demokráciát. S talán a nyers igazság börtönéből kitekintve már nem volna olyan mesés a jövő. Hát én nem félek többé. Ha felolvassátok a levelem a műsorban köszönöm, ha nem az sem baj. Én nem leszek többé néma. Ez volt az első szó, de messze nem az utolsó. Ha másra nem is arra megtanított a tegnap este, hogy többé ne féljek, ne legyek néma, ne legyek birka, hogy merjek tenni és merjek őszinte lenni. Köszönettel: Mária Budapestről, Danubius az én rádióm is volt.
Rádió hallgató | 2009-11-19 11:00:03
szeretnem online mezni a musort,de csak szeptemberi musort talalok. tv-n nezni azert nem tudom,mert sajnos canadaban nem vetitik a tv-ben a heti hetes-t. hol talalhatok az oktoberi,illetve novemberi videok?
Név | 2009-11-17 02:08:33
mennyibe kerül egy jegy?
? | 2009-11-13 17:10:09
gyengye ez a műsor
XXXX | 2009-11-11 10:39:34
Szeretném online megnézni a műsort, de marha vacak, mert akadozik... Sajnos nincs tévém, elromlott, nappalis főiskolásként, aki mellesleg egyedül neveli csemetéjét, baromira nincs pénzem megcsináltatni, vagy újat venni. Miért nem lehet normálisan feltenni egy videofájlt? Bocsi, de az MTV online kiválóan bejön. De nem akarom mindig azt nézni.... Ja! Hajós Andrásnak monoki ügylettel kapcsolatban nincs igaza! Nekem pl. készpénzes szociális támogatás sem jár önkormányzattól, viszont legalább ingyen eszik a gyerek az oviban. Még....
Micimackó | 2009-11-09 20:38:31
Mért van az az érzésem,hogy a Jáksón és Bajoron kivül az összes többi a Bal oldal szekerét tolja minduntalan...Talán azért mert kenyéradó gazdi is azt a szekeret tolja ? Megjegyzés:nem vagyok fidesz párti,ha esetleg erre gondolnátok !!!
gyuri | 2009-11-09 00:09:39
Szégyen a műsor! A NapKeltével Kéne párosítani!
Péter | 2009-11-08 23:13:35
Hetente tizenöt-húsz hírt beszélnek meg a szereplők,- ehhez egy interpretálható (free (c)), egy sajátos hangjátékot küldenék pdf fájlban.kihez?
lafu roboroselfmedia@gmail.com | 2009-11-08 06:41:19
Az előző kommentet sajnos név nélkül küldtem - itt pótolóm!
Brain Storming | 2009-11-07 02:54:22
Tisztelt Hetihetes! Tisztelt Jáksó úr! Sajnálom,hogy a poen gyártásban csak ritkán engedik meg szereplő társai az igazi részvételt mert Önnek legalább van önnálló véleményezett világlátása és főleg humor görbe tükre! De ez csak a bevezető, majd a többiek ezt olvasva már imitálják a nyalást mint tevékenységet, de ne törődjön Velük! A fő dolog amiért irok Önnek a következő: Kb 25 éve lakok lakótelepi lakásban ( saját), most egy házban ahol 45 lakás van ehhez 7-8 parkoló, ez hozza, hogy néha bizony egy kicsit szabájtalanul állunk meg autóval. Ennek egyenes következménye , mert jogszerű, hogy megbírságoltak 30000 ft-re természetesen fellebbezésnek nics helye. Tudom aki közlekedik az potenciális bűnözö, de hát mégis volna hozzáfűzni valóm. Néhány hete ellopák a munkahelyemről az irodábol a mob telefonunkat, 2 éve kétszer törték fel a kocsimat, testvéremnek 2 autóját lopták el,a kuka mellé teszik a nagy csomó szemetet állandóan, valaki lopja a vizet a házunkban,STB erre mi a válasz?
B. Laci | 2009-11-05 08:39:38
Jáksónak nincs igaza. A rádió komoly eszköz az emberek tudatának befolyásolására.Télen olyan műsort hallgattam távolsági buszon, mely halkan, trágár szavak nélküli bicska nyitogató gyűlölet beszéd volt,- riportba burkolva.Gratulálok a Fidesz kommunikációs szakembereinek.Olyan tömeg pszichozist tudnak létrehozni,mely által az okosnak mondott emberek is elfelejtenek önállóan gondolkodni.Ez nem a demokrácia útja.Az MSzP. Kommunikációjára szerintem a "maga alatt vágja a fát"eredményesség jellemző.(S nem biztos,hogy mindenki alá az esetleg ígért -védő- hálót tart majd hatalomra jutása esetén az ellenzék)
Név | 2009-11-03 08:46:53
Dr.Farkasházy Úr! A Fidesz kormány alatt megjelent saját kiadványukban olvastam:első dolgunk volt lenyúlni a bankokat, s a médiát.A banki párt finanszírozást érezzük.Ezen kiadások egyikében a bosszúról olvasva az a kép jelent meg előttem, amely a szomszédokig kihat,s már nem csak az számít,hogy valaki nem narancssárga,hanem bármibe belelehet kötni.
Név | 2009-11-03 08:13:14
Valaki megtudná mondani mennyibe kerül a jegy a Heti7es-re ?
Krisztián | 2009-11-01 23:27:21
Tisztelt hetihetes! Javaslom minden adás kezdetén és végén felálva énekeljétek el az internacionálét! A krumplileves az legyen krumplileves,mást nem érdemeltek!
Netuddki | 2009-11-01 20:36:52
Tisztelt Hajós Úr! Szeretném javasolni, töltsön néhány hetet egy kicsi faluban, ahol a lakosság fele "kissebbség". Nézze végig, hogy az általunk befizetett adók mennek a kocsmába, a kicsi gyerekek éheznek, nincs ruhájuk, rendes cipőjük, akkor talán megérti hogy ezekről a pénzekről nem dönthet a családfő. Én sem dönthetek a jövedelmem egy részéről, dönt helyettem a kormány,pedig dolgozom. Ők is azt a pénzt vigyék kocsmába, költsék cigarettára amiért megdolgoznak, ne azt amit a gyerekek kapnak.
vági | 2009-10-29 20:03:29
Mélyen Tisztelt Hajós Úr! A zsidó nagytőkések talán azért nem a Norvégiai olajmezőket vásárolják fel (holott megtehetnék ugyan), mert a Norvégoknak van annyi eszük, hogy nem adják el a nemzeti vagyont, ami az ország és az állampolgárok jólétét biztosítja. És nyilván az olyan olyan országot fogják kihasználni (igaz kisebb haszonnal) ahol a politikai helyzet ezt lehetővé teszi.
Rizs | 2009-10-29 08:27:22
Tisztelt Heti hetes! Én egy átlag 30 év közeli értelmiségi vagyok, aki küzd az életben, hogy családot alapíthasson. Én nem szülöm az éhes szájakat meggondolatlanul a világra, hogy aztán segélyért kelljen könyörögnöm. Természetesen én is kerülhetek átmenetileg olyan helyzetbe, hogy szükségem van rá, de hangsúlyozom ÁTMENETILEG. Ők miért nem küzdenek???? Miért nekünk kell eltartani azokat az embereket, akik a munkát még hírből sem ismerik és az általunk kitermelt segélyt elisszák, elherdáljál???Miért nekünk kell gondolkodni mások helyett??? Mi 30 évesen már amúgy is 3-4 gyerekkel le vagyunk maradva, mert mi ezalatt tanulunk, egzisztenciát próbálunk teremteni annak az 1-2 gyereknek, akit ÉSSZEL be merünk vállalni. Ezeknek az embereknek mi lesz a gyerekéből, ha ezt látják??? Hamarosan ők lesznek többségben, így képtelenség lesz eltartani őket. Ezért nem értem Hajós András ellenérzéseit a monoki intézkedésekkel szemben, valakinek végre meg kéne őket tanítani gondolkodni bár nehéz lesz. Üdv:
BERNA | 2009-10-27 20:51:48
mély tiszteletem aHeti Hetesnek,Bocs a zavarásért,de az én véleményem,hogy az az ember mondjon véleményt aki benne él ebbe a szituációban. Én biztonságiként dolgozom 400 órákat mégsem tudom eltartani 2 gyermekem és az élettársam.albérletben élünk, de ez nem látszik meg a gyerekek tanúlmányain, se neveltetésén.nem kéne egy kalap alá venni minden szegényt annak akinek nincsenek napi megélhetési gondjai.köszi hogy elolvasták.egy roma családapa
husky | 2009-10-27 15:52:55
Éljen a Kicsi Huszár, mint A jobbik reklámfilm egyik gonosza!
dd | 2009-10-27 15:50:07
Tisztelt Heti Hetes tudtommal sajnos a segélyből élők eggy részére igaz amit előzőleg írtam. Ellehet gondolkodni, hogy a segélyen élők közül ki veszi az ilyen intézkedést sértőnek és ki segítségnek. Gyerekkoromban a malmok és a cukorgyárak az átvett búzáért répáért lisztel cukorral fizettek az akkori TSZCS-knek.Ha ez akkor nem így történik valószínű többször éheztünk volna. Megjegyezni kívánom, hogy a régi rendszerből nem ezt sírom vissza. Tisztelettel
Grőb | 2009-10-26 10:12:36
Kedves Hajós András ! Örülök, hogy ilyen véleménye lehet mert ez azt mutatja, hogy sem Ön sem a családja nem olyan emberek közelében él, akik a cigit megveszik mert az " fontos " ,a dinnyét viszont nem mert " arra nincs pénz "! Szem- és fültanuja voltam ennek. Meg annak is hogy egy anya eljött hozzánk, hogy engedjük meg neki, hogy a lehullott gyümölcsöt felszedje a földről a gyerekeinek, mert a férje a játékgépbe szórta a pénzt. Higgye el, a polgármester tudja miről beszél! Egyébként nem vagyok monoki, de teljes mértékben támogatom őket. Ajánlom majd nézzen bele olyan gyerekek szemébe is akik elől az apjuk italra költi a pénzt
linkanover | 2009-10-26 10:03:16
Tisztelt Heti Hetes! 2009.10.25-én sugárzott adásban láttam-hallottam Hajós András "hozzászólását" a monoki polgármester szociális kártya intézkedéséhez... Nos,valóban!A szociológia egy szakma,de a szociológusok sem úgy készítenek jelentéseket,stb..hogy EGYETLEN NAPOT,vagy hetet eltöltenének azokkal a családokkal,akik a legjobban tiltakoznak ellene! Sajnálom,hogy ezt kellett írnom,de a tapasztalatom "mondatta" velem,ami a mindennapi viselkedési normáik láttán,hallatán alakult ki bennem.Üdv!
PP | 2009-10-25 23:18:45
Nem vagyok monoki és nem is jártam ott. A Hajós úrnak el kellene tölteni egy olyan faluban néhány hónapot ahol a gyerek éhezik az apa elviszi a segély a hittelezőnek,és újabb italt és cigarettát kér lehet, hogy már is hitelbe.
Grőb | 2009-10-25 23:15:54
Tisztelt Heti Hetes tagok! A Hajós szerintem azért nem hajlandó köszönni a nézöknek, mert egy bunkó. A Jucit, a Kern Andrást, a Farkasházyt a Mimivel együtt, a Gálvölgyi Jánost, a Bajor Imrét a Stevet és a Jáksót is üdvözlöm. Egy állandó pozsonyi nézöjük :-)))
Józsi | 2009-10-25 08:21:39
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor töltik fel az újabb Heti Hetes-részeket a Videótárba. Külföldi ismerőseim csupán ilyen módon tudják nézni a műsort, és bizony magam is szívesen vissza-visszanézegetem őket. :) Válaszukat - és a remélt hiánypótlást - előre is köszönöm!
Chico | 2009-10-17 22:35:43
Nagyon tiszteletlen dolognak tartom,hogy Hajós Andrásnak nehezére esik egy napszaknak megfelelő köszönést kiejteni a száján és még grimaszokat is vég! Van humora.Kétségtelen.De! feltétlenül ott kell lennie a müsorban,ha köszönésével nem hajlandó megtisztelni a nézőket? Tőle sokkal jelesebb emberek megtudják ezt tenni?
Kiss Mária | 2009-10-12 17:08:04
Tisztelt Heti Hetes, egy korábbi (talán 1 évvel ezelőtti) adásukban szó volt arról, hogy kinek milyen nyelvtani hiba bántja nagyon a fülét. Felmerült a "-ban, -ben" helytelen használata, stb. Szerettem volna megnézni az Önök arcát/reakcióját, amikor a szeptember 27-i adásukban Sztárek Andrea történetmesélés közben "NEM-E lehetne" kifejezést használta. Ez még egy "hétköznapi" ember esetében is súlyos és durva hiba.... nem beszélve egy kultúrát képviselő/továbbadó/terjesztő színészről. További sok-sok Heti Hetest kívánva, üdvözelettel, Bánszki Ágnes (Debrecen)
Név | 2009-10-05 08:59:02
Tisztelt Hajós Úr! Ezúton hívom fel szíves figyelmét, hogy a lakókörnyezetében van a Hélia szálloda melletti kutyafuttató. Az idejáró kutyatulajdonosok pont a mai napon (okt. 04-én, az Állatok Világnapján) végeztek a futiban nagytakarítást. Ezt csak azért írtam, mert ilyen kutyások is vannak. Ön időnként háborog az általánosítás ellen, és közben maga is azt teszi (ti. általánosít). Szeretném, ha tudná, hogy ez sértő! Kérem, látogassa meg honlapunkat: http://kutyafuti.blog.hu Üdvözlettel: Juhász Ilona
Klikkerboszi | 2009-10-04 22:45:10
Olvastam néhány hozzászólást és ledöbbentem hogy emberek milyen tévedhetetlennek hiszik magukat.Ahányan vagyunk annyi félék van amit szeretünk van amit nem. Ne más döntse el hogy nekem teszik-e a heti hetes vagy nem. A hozzászólás minősíti az íróját. Én szeretem a heti hetest de szívesebben látnám a Mónika című kisebbségi műsor adás idejében.A Hajós ha nem akar ne köszöntse a nézőket majd kibírjuk valahogy de amit csinál sértő a nézőkre nézve.
marika | 2009-09-28 16:09:24
TISZTELT HETIHETES!ELSO SORBAN GRATULALNI SZERETNEK ONOKNEK! NAGY IZGALOMMAL VAROM A VASARNAP ESTET ,HOGY UJRA TALALKOZHASSAK ONOKKEL.NEKEM IGAZI JO KIKAPCSOLODAS A MUSORUK DE A LEGNAGYOBB PROBLEMA HOGY KESON KEZDODIK ,ES GONDOLOM TUDJAK ITT ERDELYBEN 1 ORAVAL ELOBBRE VAGYUNK ...TEHET MIRE VEGE AZ ADASNAK MAR HETFO VAN ES NEM IGAZAN KEZDEM FRISSEN A HETET AMIKOR REGGEL FEL 6 KOR MAR FELKELL KELNEM.TEHAT NEM LEHETNE HAMARABB??? TOVABBI SOK SIKERT ES MINDJAJUKNAK MINDEN JOKAT!! NEM CSAK ITT SZUPERJOK DE A VACSORACSATABAN ITT 10-RE SZEREPELTEK! GRATULALOK ! TISZTELETTEL EGY HUSEGES NEZOJUK.
ENIKO | 2009-09-21 18:49:09
Tisztelt Heti Hetes! Csak röviden szeretnénk egy pár sort írni.Azt hiszem megtaláltam a megoldást a munkanélküliségre és a válságra.Annyit kell tennünk csak,hogy felvesszük a munkát egy pár napra a Bkvnál utána pedig sorba lelépünk a végkielégítésekkel.Ezt addig csináljuk még van munkanélküli ember az országban.Az okos embereknek akik meg döntenek a sorsunkról csak annyit,hogy éljenek ők havi 59000ft-ból vagy még annál is kevesebből.Akkor majd megnézném őket,hogy döntenének mások felett.
Anikó | 2009-09-17 20:27:12
Meg kell, hogy mondjam, a múlt heti adás nagyon jó volt. Azt hiszem, Kern András szerepelt benne a legjobban. Ráadásul pont fel tudtam még venni a műsort videóra. Gondolom, senki sem bánja, ha felveszem a műsorokat. Biztosan állíthatom, hogy ez egy nagyon különleges műsor. Az tetszik benne, hogy annyira bátran fejez ki gonolatokat. Remélem, továbbra is ilyen marad a műsor. El kell azt mondanom, hogy nekem hiányzik belőle Verebes Pista. Senki nem felejti azt sem, amikor még Havas Úr is ott volt. Rendkívül jó műsorok voltak, és remélem, továbbra is lesznek. Amit javaslok, hogy csak így tovább, így a legjobb a műsor. Ilyen műsorból sajnos kevés van Magyarországon. Legyenek továbbra is ilyenek!
Gabriel | 2009-09-15 20:20:54
T.Hetihetes, a minap elküldtem egy versikét Magyarország helyzetéről...Elfelejtettem megkérni Önöket, hogy amennyiben adásba kerülne, kérem értesitsenek, mert fel szeretném venni! Köszönettel: Tamás Sopronból
Tarsoly Beke Tamás | 2009-09-14 09:00:02
Mi külömbözteti meg az ázsiai elefántot az afrikaitól??? Ami akarja!
2009-09-12 22:44:25
Hali!:D Egy viccet küldenék! Egy lakatlan szigeten, ahol a madár se jár... A járókelőkre fekete rigók támadnak :D
2009-09-12 22:39:48
Műsoruk eljutott a mélyponthoz.Belterjes, öncélú. Bemondásaik a nézők jó részének élvezhetetlenek. A legutolsó adás két szélén ülő közreműködő egy poént sem tudott elsütni a bő egy óra adásidő alatt. A továbbiakban változást és sikeres műsort kívánok Üdvözlettel
2009-09-08 14:08:51
Kegves Heti Hetes! Kár az agyukat erőltetni! Hihetetlen lapos viccek et produkálnak. Sajnos sok-sok pénzünkért. A szórakoztatásra ebben a formában nincs szükség!, nincs szükség, amiíg az embereknek nincs pénzük kenyérre. Ennyi.
krishar4 | 2009-09-06 23:06:23
Tisztelt Heti Hetes! A Magyar-Szlovák botrányt nyomon követése után a következő tényre jutottam: Idősebb vagyok mint a Szlovák köztársaság. Megdöbbentő de igaz...
Illés Tamás | 2009-09-06 22:34:08
Tisztelt Heti7Hetes stáb ! Tisztelt Kern András Úr! A minap néztem az RTL klubon a vacsora csata című műsort és láttam mikor bevásárolt az ABC -be. Egyetlen dolgot hiányoltam az egész műsor alatt hogy nem volt felírva a papírjára pritamin paprika, mint a " Csak semmi pánik " c. filmben. Ügyesen főzött szerény véleményem szerint jobban mint Hajós Andris:-) További sok sikert és isten éltesse a heti hetest!!! Tisztelettel: T Pasó Békésmegye
T Pasó | 2009-09-06 19:25:18
Elnézést az udvariatlanságomért,semmi üdvözlés,semmi bevezetés,tárgyalás,befejezés,semmi elköszönés...szóval bocsesz és "Kedves Heti Hetes!Önök szerint van összefüggés a komolyzene és a politika között?Az alábbi találós kérdés szerint van.(itt tudjuk mi jön...)Van benne valami.Üdv:jucee"
jucee | 2009-09-05 17:27:14
Mi az új magyar szimfonikus zenekar összetétele?????????????????????1 Gordonka és 10.000.000 bőgő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jucee | 2009-09-05 17:15:30
Kedves Heti Hetes! A Fókuszban megjelent riportjuk felháborított.Maguk nagyon jól tudják , hogy a politikai humornak ellenzékinek kell lennie. Ha nem akkor ezt már elfelejtették. A riportban Hofi Gézát tekintik példaképüknek, de ő mindig élesen bírálta a hatalmon lévőket.
Szeles Zoltán | 2009-08-31 23:16:43
Tisztelt Heti Hetes! A Nyugat-magyarországi Egyetem hallgatói egy újabb nagyszabású kezdeményezésbe fogtak. Három évvel ezelőtt egy saját maguk által faragott rönköt toltak Sopronból Selmecbányára, amiről akkor a média is beszámolt. Most ezt a bravúrt ismétlik meg, de ezúttal a végállomás Dunaújváros. A céljuk: a barátság és az összetartás megerősítése, fenntartása a két felsőoktatási intézmény között. Úgy gondoljuk, hogy ez a kezdeményezés mindenképpen megérdemli azt, hogy tudjanak róla. A rönktolók útvonala a következő: ma Fertőszentmiklós - Csorna. Holnaptól a következő helyeken állnak meg: Győr, Pér, Kisbér, Mór, Székesfehérvár, Szabadegyháza, Dunaújváros (ide várhatóan szeptember 7-én érkeznek meg). Tisztelettel: Lonsták Nóra!
Lonsták Nóra | 2009-08-31 13:17:16
Tisztelt Heti Hetes stáb! Jáksó Lászlónak szeretnénk egy viccet küldeni. Térdelj csak le kicsi tündér, kivánság az kivánság!
Péter | 2009-08-13 21:34:41
Mostmár, hogy 7 év alatt 1 hónap munkaviszonyom hivatalosan és független demokratikus fiatallá nevelet az egyetem nem csodálom, hogy elbocsátottak. Félek költő leszek.
4.20. Partanoid szihozis | 2009-06-29 17:41:49
Szerintem minden miniszterelnök vannak áldozatai, lehet nekem is lesznek. Bár mondták ne képzeljek sokat.
(Saját, G:23) | 2009-06-29 17:38:42
Közérthetőség okán az alábbi történetet adom elő. Szomszédom G. Joli a 30 m forint alatti ingatlanra kiszámolta a még el nem fogadott törvény 25 ezrelékét. Ez évi 30 ezer forint. Ennek az lett a következménye, ami most látható a hirportálon.
ingatlanadó | 2009-06-29 17:34:35
Nem illik halállal viccelődni, mert még ránk szakad egy temető. Igaz ennek is sok értelme van. Pláne ha kínairól lenne szó, az sok. Lehetőség. Egyébként nagyon tetszik a műsoruk! Fel a fejjel!
Kovács Gyöngyi | 2009-06-29 17:31:08
Üdvözlök mindenkit! Elöljáróban csak annyit hogy temetkezési vállakozó ismerösöm panaszolta nekem,nagy bánatára sajnos kínai halottat még nem kellett visszaszállítania Kínába,/jó biznisz lenne/ csak egyre többen vannak. Önök tudnak kínai temetöröl ebben az országban? Ha igen, hol található, ha nem, hova tünnek? Mert ugye Ök is halandók?! Még nagyon sok vidám percet mindannyiunknak. Szöllösi Ildikó
Szöllösi Ildikó | 2009-06-17 21:38:48
ALFÖLDIT!
Gabesz | 2009-06-13 10:40:21
Tisztelt Heti Hetes stáb! Jáksó Lászlónak szeretnénk egy viccet küldeni amit a következő adás alkalmával elsüthet. A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték, Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott: Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapó. További nagyon sok sikert!
T és N | 2009-05-31 15:18:40
Szerintem nem földalatti garázsok kellenének pesten, hanem az ország pest központúságát megszüntetni.
viktor | 2009-05-24 23:04:41
Tisztelt Heti Hetes! Nemigen hagytam még ki műsort, csak amikor nagyon későn kezdték. (vagy, ha a Hajós nem szerepel)Szeretném a figyelmüket felhívni valamire. Hol jobban, hol kevésbé látszik, de mindig ott van a Hajdú mőgött egy tömeggyilkos képe. Szeretném, ha erre figyelnének és eltünne onnan.Olyan sok ember lenne, aki erre érdemes , miért pont az Arafat aki minden vasárnap este megjelenik mint háttérkép. Köszönöm: Zimmermann Judit
krokiki | 2009-05-24 17:37:22
Napirenden van az ingatlanadó, amivel bizonyára Önök is foglalkoznak majd. A kormány jelenleg 30 millió forintnál húzta meg azt a határt, amely fölött az ingatlanok adózni fognak. Ha nekem egy 31 milliós ingatlanom van, a szomszédomnak meg egy 29 milliós, akkor én adózom egy évben kb. 100 ezer forintot, Ő meg nem fizet egy forintot sem. Ezért a 29 milliós ingatlan értéke kb. 31 millió lesz, míg az enyém értéke csökken, mondjuk 29 millióra. Így ha követem Bajnai Gordon javaslatát, hogy lehet kisebbe költözni, akkor 2 millió forint ráfizetéssel elcserélhetem az ingatlanomat a szomszéd olcsóbb ingatlanára, és akkor már nem kell adóznom. Jó ez így?
Smart | 2009-05-20 20:50:06
Ez speciel nem kapcsolódik a hozzászólásokhoz, de most találtam meg és szeretném megosztani Fejes Endre l995-ös utópiáját: (Jó estét nyár...) És majd Viktor jön és mesél nekünk, Ismeri a csodát És majd Viktor jön és álmod virrasztja Elűzi a halált És majd Viktor jön, tud ezer varázst Bíznod kell igazán És majd Viktor jön és tenyerében csillag Rád vigyáz ezután. És majd Viktor jön és szó a hatalma Az egyetlen csoda És majd Viktor és álmaid őrzi Szép varázs dala És majd Viktor jön, ő nagy varázsló Ismeri a csodát És majd Viktor jön és egyet mond S a halál odébb áll. Ó ÓÓ ÓÓÓ...
Éva | 2009-05-20 18:05:30
Tisztel Heti Hetes! a most vasárnapi műsorban: - Kern András helytelenül mondta a francia gyorsvonat nevét, ami helyesen TGV és nem TVG. - Gálvölgyi János pedig valószínűleg a valószínűség-számításra gondolt a valóságszámítás helyett... :)
Rob | 2009-05-18 22:47:05
Tisztel Heti Hetes! Most nézem épp a vasárnapi adást. Kedves Hajós András, ez a deviza hiteles téma nem olyan nagyon humoros, nem sírok és nem is fogok. Csinálom, hogy megoldjam. Az, meg, hogy nem lehet mindenkit megmenteni segélyből ezzel egyetértek. Viszont tovább fogalmaznám a mondatot. Nem lehet megmenteni mindenkit segéllyel, csak azt aki saját maga is tesz annak érdekében, hogy megmenthető legyen. Ja menteni nem lehet, de azt amit a politikusok csináltak azt lehet. Ja és még a kisnyugdíjasról a farháttal, ez sem olyan vicces. Ez nagyon komoly dolog. Kedvelem Önt , de ezt talán vissza kellene néznie, mit és hogyan mondta. Üdv. Bognárné Andrea
Bognár Sándrné | 2009-05-17 22:24:01
Helló!Ma jövök az asszonnyal,aztán poénhegyeket kérünk!Tibibá&Gombi
Tibibá | 2009-05-15 15:17:26
Tisztelt Heti Hetes! Van egy ötletem, ami a napokban jutott az eszembe! Lehetne egy 8. szék. Egy szék, ahova a közönség soraiból, castingot; próba olvasást követően kerülhetne be adásonként (de lehet hogy csak évadzárónként) egy-egy átlagember: jogász, pék, bankár, kőműves...olyan Márta néni féle, józan ember. Érdekes lenne a hétköznapi ember sorsán keresztűl értelmezni a híreket, politikai döntéseket; természetesen az Önök "arculati és humorügyi" elvárásainak megfelelően. Tisztelettel, V.Dávid
David | 2009-05-14 17:43:55
Tisztelt Heti Hetes nagyon tetszik a és nem tudodm mért szidják önöket biztosan irigyek hogy maguk elértek valamit az életben én pedig még csak 21 éves vagyok elötem az élet nagyon tisztelm önöket csak igy tovább.tiszteletel ...
2009-05-13 23:03:29
Van egy dolog, ami régóta foglalkoztat és csendben tűrtem. Ez pedig a politikai torzitott tükör azaz az agymosás. Szeretnék valamit tisztázni. Ma az EU Parlamentben többségben van a Fidesz az MSZP delegáltakkal szemben, ergo, ha kijelenti hogy "Elég" akkor azt, ha egy olyan országban élnénk, ahol a valóságról beszélünk és tisztán értelmezzük a definiciókat, akkor MINDENKI számára egyértelmű üzenetként lebegne országszerte, hogy a Fidesz a saját EU-ban végzett munkájáról jelentheti ki: ELÉG!. Fájdalmas, hogy senki nem szisszen fel. Hisz EU választások lesznek. Sajnálatos az egészben, hogy míg Önök egészséges formában torzítják kényszerszagú életünket, nevetéssé. Addig a Fidesz hatalmovágyból torzítja üzeneteivel a jelent félelemmé! Igen: Elég! Elég, hogy nyílvános fenyegetések vannak!Elég, hogy szemet hunyunk a fegyverkező szélősójobb felett és igen elég, hogy csak reménykedünk, hogy amit igérnek nem lesz igaz! Mi balgatag cselekvőképtelenségünket, meg remélem; gyerekeim megbocsájtják!
David | 2009-05-11 13:39:14
Tisztelt Hajós úr! Nagyon jó a műsor, szeretem a poénjait, a kedvencem mégis Farkasházi Tivadar, de nem is ez a lényeg (főleg most hogy a 400. részben kiderült, hogy ő sem szín jeles érettségivl végzett, így talán nekem is van egy kis reményem 3as átlaggal hogy még lesz belőlem valami... :D), hanem az, hogy ugyan én nem értek a politikához, de én is látom 19 éves fejjel, hogy az Ön által pártolt oldal (szándékosan nem neveztem a nevén, nem tudom szabad e, de így a tiszta, hisz aki nézi a műsort az már tudhatja is kire gondolok) is rengeteget hazudik, mint más politikusok a másik oldalról, és talán jobb lenne ha kicsit kevesebbet agitálna politikai téren, hiszen ha nem is sokan vannak, de akadnak elég könnyen befolyásolható személyiségek (sajnos személyes tapasztalat), akik az Ön hatására jobbnak mutatott (azonban ugyan olyan borzasztó reményeket ígérő) oldalt kezdte támogatni!
Dudás Viktor | 2009-05-11 00:01:45
Tisztelt Bajor Úr! Az SEMMI!!! Akik Önt szeretik még jobbulást is tudnak kívánni! Jobbulást Kedves Bajor Úr, mielőbbi jobbulást! Tisztelettel gXR(gikszer)
gXR | 2009-05-04 00:03:21
Tisztelt Heti Hetes!!!Nagyon jó a műsor,bár én nem rég óta nézem.De mivel minden este egyedül vagyok,így ráérek:)Párom,aki most külföldön van és remélem,hogy nézi a műsort,ő neki a kedvenc műsora:DSteve,imádom a beszólásaidat,na és persze Hajós is jó:-DDrága Laci:te pedig igazán tanulhatnál a többiektől:DHogy is mondjuk azt,hoGY AC MILAN???:D:DRemélem,most már megtanultad:D Üzenni szeretnék az én egyetlen drága kicsi férjemnek,légyszi engedjétek meg,hogy ezt itt megtegyem!!! Drága egyetlen kicsi szivem:Nagyon hiányzol,szeretlek,és mi megvárunk!!!Látod,mire vagyok képes???:-DÉn bárhonnan tudok neked üzenni:)IMádunk!!!!!! Na és egy vicc: Mi az összetétele a legújabb magyar szimfonikus zenekarnak? 1 Gordonka és 10.000.000 bőgő!!!! Csak így tovább!!!!!egy kedves kis hölgy egy kicsike faluból:) Remélem,hogy ez a mai nap beolvasásra kerül,mert páromnak ma szóltam,hogy nézze a műsort mindenféle képp!!!! puszi
Macuska | 2009-04-26 18:59:09
Tisztelt Heti Hetes Jó a müsor.Ritkán hagyuk ki,a legtöbbet a Hajóson szoktunk nevetni nagyon bírjuk.Jók a beszolásai,azért a Gálvölgyi és Bajor művészurak se semmik.A Hernádi művésznő nevetését nagyon szeretjük,főleg akkor,amikor nevetve próbál beszélni. A Frkasházi Tivadarral szerintünk még olyan nem volt,hogy unatkozott volna.Vele és a Mimivel mindig történik valami.A Hajdú Steve ritkán szólal meg,de az velős.Dehát a Hajós a legjobb fej,a haverok az szövegét osszák.Ha a Jáksó talán nem mondaná egyfolytában,hogy nincs csaja talán még össze is jönne neki.Igaz,hogy ciki,dehát senki sem tökéletes.Összefoglalva mi imádjuk müsórt a Hajós mindenképp maradjon.Remélem senkit nem bántottunk meg. Légyszi adjátok be!!!!!!!!!! Milló pusza:Kuci és Manó!!!!!
Kuci és Manó | 2009-04-26 13:14:42
Szervusz kedves Jáksó Laci! Aki legalább egyszer is látta a műsort, annak bizonyára feltűnt, hogy az olvasással imitt-amott gondjaid támadnak. Nyilván nem véletlenül baszogatnak a körülötted ülők. Éppen ezért ajánlanám számodra ezen kedves mondatocskát, ami akár személyedre szóló is lehetne: "A szerelem definiálhatóan amorfizálódott periférikus komplexum, ami a pszedoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a "dejóbaszni" érzést."
Zajostücsök | 2009-04-24 09:45:36
Kedves Tivadar ! Szó szerint nem emlékszem, de valami olyasmit mondtál legutóbb, hogy Te a legjobb vagy a szakmádban. Melyikben?! Mint humorista kifejezetten gyenge írásokkal "büszkélkedhetsz", mit mondjak, nem szoktam halálra röhögni magam. Mint szerkesztőt, joggal rúgtak ki a Rádiókabaréból, mert az a működésed vége felé már csak arról szólt, hogy a Madáchban remeklő, de a kabaréban mélyen maga alatt teljesítő Gálvölgyi hányszor tudja elmondani, hogy ő tud nyúlszájat csinálni. Nem a levegőbe beszélek, az elmúlt kb ötven évben legfeljebb néhány adást hagytam ki. Előtted és utánad is jobb a műsor. Szóval akkor milyen szakmában vagy Te a legjobb ?
Kovács Géza | 2009-04-23 11:50:54
Tisztelt Heti Hetes! Javasolnám, hogy müsorukban vendég-előadóként hivjanak meg elme-orvost, akinek nyilatkoznia kellene , hogy a Fidesz tagjai nem szenvednek e Paranoid szihozis betegségbe. Mert ma már tudjuk , hogy Sztálin, Hitler, Szállasi, Muszolini ilyen betegségbe szenvedtek. Az eredményt is ismerjük. És én félek. köszönöm janika
Nagy János | 2009-04-20 11:25:31
Tisztelt Heti Hetes! A Bajor művész úrnak üzenném, hogy ne csüggedjen a lába végett, hiszen a járókerettel együtt teljesen jól beleférne a Csillagok Háborúja új részébe, mint birodalmi lépegető. Ezúton kivánnék mielőbbi gyógyulást, és további sok sikert a munkáihoz, üdvözlettel, Atis
Tóth Attila | 2009-04-16 14:35:37
Tisztelt Heti Hetes! Úgy gondoltam megosztom veletek a locsolkodási élményemet.Persze, mint mindenki más, illetve normális ember, én is a szomszédokat locsolom meg először. Az egyik szomszédnál több haverom is volt, mert egy volt osztálytársam a lánya és mindenki őt ment meglocsolni. Gondoltam, hogy ha már szomszédom és ismerem, akkor már meglocsolom az édesanyját is. Odaállok elé, elkezdtem mondani a versemet és a felénél elfelejtettem. A verset nem fojtattam. Erre ott állok előtte, meglocsoltam és ezt mondtam: "Olyan jól nézel ki, hogy még a versemet is elfelejtettem!"
Rikk | 2009-04-13 14:35:30
Tisztelt Heti Hetes, mindenekelőtt Gálvölgyi Múvész úr! Amit a kutatók tudnak/sejtenek a húsvéti nyúl szokásának eredetéről: A húsvéti nyúl szimbolikája nehezen megmagyarázható. Ugyan a bizánci állatszimbolikában Krisztus jele volt, de valószínűbb, hogy Ostarával, a germán istennővel áll kapcsolatban. A monda szerint ugyanis a nyúl eredetileg madár volt, akire az istennő megharagudott, és ezért négylábú állattá változtatta. Az is előfordulhat, hogy egy félreértés kapcsán került a húsvéti ünnepkor jelképei közé. Egyes német területeken ugyanis gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak az emberek, annak tojásaival együtt. A gyöngytyúk német neve Haselhuhn, rövidebben Hasel. A nyúl németül pedig Hase. A húsvéti nyúl ma már mindenképpen népszerűvé vált, valószínűleg szaporasága és éjszakai állat mivolta miatt, a termékenységet szimbolizálja.
nyelvtanár | 2009-04-13 13:04:16
A húsvéti nyúl szimbolikája nehezen megmagyarázható. Ugyan a bizánci állatszimbolikában Krisztus jele volt, de valószínűbb, hogy Ostarával, a germán istennővel áll kapcsolatban. A monda szerint ugyanis a nyúl eredetileg madár volt, akire az istennő megharagudott, és ezért négylábú állattá változtatta. Az is előfordulhat, hogy egy félreértés kapcsán került a húsvéti ünnepkor jelképei közé. Egyes német területeken ugyanis gyöngytyúkot ajándékoztak egymásnak az emberek, annak tojásaival együtt. A gyöngytyúk német neve Haselhuhn, rövidebben Hasel. A nyúl németül pedig Hase. A húsvéti nyúl ma már mindenképpen népszerűvé vált, valószínűleg szaporasága és éjszakai állat mivolta miatt, a termékenységet szimbolizálja.
nyelvtanár | 2009-04-13 12:36:43
(folytatás) Tisztelt Farkasházy úr! Javaslom - ha szabad - a továbbiakban is inkább a lóversenyekre koncentráljon. Úgy tűnik, abban a témakörben kompetenciája lényegesen nagyobb, de legalábbis a rosszulinformáltsága nem derül ki ilyen könnyedén. Tisztelettel Somogyi György
Gyuri47 | 2009-04-13 12:21:28
A tegnapi műsorban Farkasházy úr ismét bemutatta, hogy a politikában igencsak járatlan, miközben véleménye igen határozott. Elmondta, hogy néhány ifjú kezében van az ország sorsa, akik senkit nem ismernek és akiket senki nem ismer. Mondta ezt annak kapcsán, hogy az SZDSZ Ügyvivői Testülete 7:5 arányban szavazott bizalmat az MSZP konstruktív bizalmatlansági indítványának, vagyis előzetesen Bajnai Gordon miniszterelnöki kinevezésének. Ezt is úgy, hogy állítólag 6:6 volt az arány, de aztán valakik valakiket meggyőztek. Tisztelt Farkasházy úr! Fel kell világosítanom, hogy az SZDSZ ÜT ezügyben nem volt és nincs döntési helyzetben. Akik döntési helyzetben vannak/lesznek, az a parlamenti frakció. Ott a szavazás 14:3 arányú volt, a konstruktív bizalmatlansági indítvány támogatása mellett. Ezen kívül bizonyos értelemben döntési pozícióban volt az SZDSZ Országos Tanácsa is, melyben 62:21 arányú volt a támogatás. (folyt. köv.)
Gyuri47 | 2009-04-13 12:19:13
Üdv a Heti Hetes Stábjának! A nyúl (kérem szépen Gálvölgyi művész úr legalább 1* mondja ki az "oroszos" akcentusával"! :-) a húsvéti ünnepek alkalmával a TERMÉKENYSÉGET jelképezi.....Pl szaporodik mint az üregi nyúl és hasonló hasonlatok :-) Sok sikert továbbra is! Üdv Ed
Fitzbauer Edgárd | 2009-04-13 10:50:29
Tisztelt Heti Hetes! A Húsvét vasárnap leadott műsorban említett nyuszi aki a 'tojásokat hozza' egy monda szerint csak egy rossz fordítás. Miszerint az ünnep külföldről érkezett ahol a gyöngytyúkot fordították nyúlnak. (Most már sem a Heti Hetes tagjai sem a nézők nem fognak hülyén meghalni.) Üdv.:Csenge Ui.: Jó napot kívánok Hajós művészúrnak!
Csenge | 2009-04-12 23:16:59
Kedves Heti Hetes! Köszönöm a heti rendszerességű pártatlan és objektív hozzászólásaikat! A "kommunizmus áldozatainak napja" mintájára április 14.-ét javaslom, hogy nevezzük ki a B. Gordon áldozatainak napjává (Hajdú Bét: 9-14 halott)Csak reménykedni tudunk, hogy a tevékenysége nyomán a károsultak száma nem fog jelentősen nőni! Persze, csak ha "ért hozzá".
Nagy Sándor | 2009-04-12 16:03:26
Eg tesztet nem tudom kitölteni, mert valótlan adatot kér. A m.bér netto 54.000,- Ft., de a teszt minimum 120.200-at kér. Bár így lenne. Ez a fiam adata lenna. A tulaj nem jelenti be. Ez Szegeden jellmző. Sajnálattal olvasoma, hogy a Munkaügyi Központ csak kifüggeszti az ajánlatokat, de nem közvetít. Úgy gondolom ez igen hamis képet mutat a munkaerőpiacáról. Amikor én magam is munkaügyi előadó voltam, 3 napon belöl jelenteni kelletta M.K.-nak a megüresedett munkakőrt. A hívatal kiközvetített. A munkát kereső ott medtudta milyem munkakörben, munkarendben és mennyi pénzért vállalta el munkát. A munkakör betöltése után, ismét jententeni kellett a hivatal felé, hogy a munkakőr betelt. Mejelölve a dolgozó neve, munkaköre, munka szerződés másolata /aláírva/ és az alapbér megjelőlésével. Nem volt Tb. csalás, kifizetetlen bér, ki nem adott és kinem fizetett szabadság. A számítógép csodákra képes ám! Mi adófizetők tartjuk el a hívatalt. Ugye?
A NEVEM NEM adom ÉLNI KELL! !!!! | 2009-04-11 10:33:43
Tisztelt Heti Hetes!Nagy Tisztelettel köszöntöm Önöket.Szeretnék pár elgondolkodtató gondolatot füzni a "válsághoz".Egy számolni tudó ember kiszámolta,hogy ha szétosztanák azt az összeget melyet a válság kezelésére vettek fel akkor nem lenne válság.Francia ország 23milliárd euró=60millió lakosra=104 millió euró/fő,szerintem ennél kevesebb is elég lenne hogy kivédjük azt hogy a "segítőkész"bankok elvigyék a nehezen megvásárolt házainkat. Szerintem ezt magyarországon is meg lehetett volna csinálni,nem pedig a egyből a bankokba folyatni a pénzt.Mindenképp oda kerül a pénz,csak akkor a hitelesek is nyugodtak lennének.Köszönöm! Tisztelettel Nagy István.További nagyon sok síkert kívánok Önöknek.
Nagy István | 2009-04-10 07:39:35