RTL Klub Online

Szarvas hátszín

Milyen a mustárral és áfonyalekvárral kenegetett, vörösborral és narancslével locsolgatott vadhusi? Kóstold meg és megtudod!

Hozzávalók:


4 szelet hátszín10 dkg vajszerecsendió levélbabérlevélborókabogyóvörösboráfonyalekvármustárolajsóborsmix vegyes mirelit zöldségszezámmagnarancslé


A fűszereket összemorzsoljuk, a mix-szel bedörzsöljük a hátszínt. Egyik felét megkenjük mustárral, és ezt a felét kezdjük el sütni egy serpenyőben. A szeletek másik felét is megkenjük mustárral, és megfordítjuk a húst, tovább sütjük, miközben megkenjük áfonyalekvárral is.


Ha megpirult mindkét oldala, vörösbort és egy kevés narancslét öntünk alá. Amikor megpárolódtak a hússzeleteket, kivesszük őket, félretesszük és melegen tartjuk. A serpenyőben maradt lében megpároljuk a vegyes zöldségeket.


A hússzeleteket a párolt zöldséggel tálaljuk, megszórjuk szezámmaggal.


Jó étvágyat!

A mentalista
Miután a Red John elleni utolsó akciójuk kudarcba fu...
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi tö...
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrisse...
Éjjel-Nappal Budapest
Ma történik: Mikor reggel Hanna és Áron titokban fe...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter