Modern húsvéti finomságok

A hagyományoktól eltérő húsvéti finomságokat készített szakácsunk. A főétel: báránygerinc zöldfűszerkéregben mandulás polentával és karamellizált fokhagymával. A desszert epres mascarponés pohárkrém lesz.

Báránygerinc: 1,2 kg báránygerinc, 20 dkg kukoricadara, 6 dl tej, 5 dkg vaj, 10 dkg szeletelt mandula, 6 dkg parmezán, 2 fej fokhagyma, 3 evőkanál dijoni mustár, 3 szelet toast kenyér, 1 ág rozmaring, 3 ág kakukkfű.

Pohárkrém: Az epres részhez: 5 ek. cukor, 1 ek. zselatin, 2 ek. balzsamecet, 25 dkg eper.

A mascarpones részhez: 25 dkg mascarpone, 1 csomag vaníliás cukor/vaníliarúd, 1 kis csipet só, fél citrom reszelt héja, 3 dl tejszín, 4 ek. porcukor.

A mentalista
A Santa Marta-i partoknál találnak egy fiatal szörfö...
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi tö...
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrisse...
Éjjel-Nappal Budapest
Ma történik: István, a táborvezető kíméletlenül fel...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter