Részlet a Showder Klub 2014. április 14-i adásából.
Részlet a Showder Klub 2014. április 7-i adásából.
A Showder Klub kulisszái mögé visszük el Önöket. Mindjárt megmutatjuk az öltözőt is, előtte azonban kukkantsunk be a felvétel helyszínére. A Showder Klub stábja a tavaszi évad első két adására készül.
A szezonfináléban lesz minden, ami eddig nem: a hadarós és a lassú beszédű egy műsorszámban, a backstage összes vicces pillanata egy csokorban, valamint a morbid dalok előadója is bemutatkozik.
Kovács András Péter és Dombóvári István már készülődik az ünnepre, és felelevenítették a korábbi meglepetéseket. Hadházi László tankmúzeumot keresett Londonban, Csenki Attila pedig madarakat próbált röptetni.
10 évesek lettek a Showder Klubosok. Minden a Godot kávéházból indult ki, akkor még senki sem gondolta volna, hogy ilyen népszerű és sikeres lesz ez a műfaj. A 10 év alatt megannyi vicces sztori, emlékezetes esemény történt a fellépőkkel. A stand-up nagyágyúi most nosztalgiáztak egy kicsit.
A magyar stand-up comedy nagyágyúi egy belvárosi kávéházban kezdték karrierjüket, akkor még nagyon kevés néző előtt, mostanra pedig milliók kedvenceivé váltak.
Kőhalmi Zoltán egész egyszerűen újra osztályozná az állatvilágot, Said Dániel a csimpánzokat figyeli nagy csodálattal, Benk Dénes a közlemény rovat hasznáról mereng. Aranyosi máltai kálváriájáról mesél.
A sok közös fellépés, az együtt töltött idő megtette a hatását: a két humorista úgy civódik, mintha 20 éve házasok lennének. Somogyi András az új őszi műsorokat üdvözölte, Felméri pedig az új lakótársait.
A nagy visszatérő, aki elárulja hogy miért is várja oly nagyon minden évben a szeptember 1-jét. Mogács Dániel a stylistok munkáját, Kőhalmi Zoltán pedig a jutalomkönyveit méltatja. Beliczai Balázs újragondolja a nagy előadók, nagy slágereit.
Kovács András Péter és Janklovics Péter sajátos zenei- és szöveg stílusban adják elő a paradicsom gengszterit. Aranyosi Péter a lehajtható tetejű kocsijával bajlódott, míg Belus István a paleo étrendjével.
Utazás a buszon, búcsúzkodás a vasútállomáson, kényelmetlen pillanatok az urológián és a bevásárló központ vécéjén. Mindez 4 stand up-ostól a Showder Klubban.
Csenki Attilát bár félti édesanyja a party-drogoktól, a humorista kevésbé tart tőlük, sőt! Lórán Barnabás kínai és pizzás haverjairól ismét újabb történetet tudhatunk meg. Benk Dénes a pornószínészek hétköznapjain mereng, Gajdos Zoltán pedig civil foglalkozásáról mesél.
Nemcsak Ördög Nórával és Balázsékkal találkozhatunk vasárnap este, hanem a Showder Klubos fiúkkal is, akik a való életben ugyanolyan lököttek, mint a színpadon. Riporterünknek legalábbis ez volt az első benyomása, amikor meglátogatta őket próba közben.
Valóra váltották a Dumaszínházasok egy súlyosan fogyatékos kisfiú családjának az álmát.
1/15
8:08 - Minden Reggel
Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:0...
Asztro-Show
Az Asztro-Show minden hétköznap dél körül jelentkezi...
Reflektor
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élne...
AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Gyors-gyors-lassú - egy színpadon!
A szezonfináléban lesz minden, ami eddig nem: a hadarós és a lassú beszédű egy műsorszámban, a backstage összes vicces pillanata egy csokorban, valamint a morbid dalok előadója is bemutatkozik.
TOVÁBB
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Showder Klub hétfő esténként 22 óra után az RTL Klubon!
VIDEÓK A MŰSORBÓL