KAP megzenésítette a kampányt, Aranyosi a stadionok létjogosultságáról beszélt. Felméri a Conchita jelenséghez szólt hozzá, Szobácsi a különböző szakmákhoz. Tóth Edu pedig a frissen szerzett vezetői tapasztalatait osztotta meg.
Kőhalmi Zoltán fontolgatja, hogy karrier tanácsadásba kezd, Gajdos Zoltán újabb vasutas élményeit osztotta meg, Benk Dénest a pandapornó foglalkoztatta, míg Hajdú Balázst a vattacukor előállítása.
Trabarna az erdélyi pálinkatúrát nem bírta. Rekop Gyurin egy szekrény összeszerelése, Orosz Gyurin egy csomag tisztasági betét beszerzése fogott ki, míg Sallai Ervinen a gyerekei szabadszájúsága.
Megunhatatlan beszólások, roast-ok, poénok – a Showder Klub 100. adásában Kiss Ádámtól Kőhalmiig, Fábrytól Puzsérig hallhatunk és láthatunk felejthetetlen pillanatokat.
Badár Sándor önálló esttel készült a stand up comedy színpadjára, ám ehhez előbb el kellet valahogy jutnia a felvételre.
Részlet a Showder Klub 2014. április 28-i adásából.
Sulyok Péter perspektívái most rendkívül igéretesek. Humorára ugyanis felfigyeltek a Showder Klub készítői.
Részlet a Showder Klub 2014. április 14-i adásából.
Részlet a Showder Klub 2014. április 7-i adásából.
A Showder Klub kulisszái mögé visszük el Önöket. Mindjárt megmutatjuk az öltözőt is, előtte azonban kukkantsunk be a felvétel helyszínére. A Showder Klub stábja a tavaszi évad első két adására készül.
A szezonfináléban lesz minden, ami eddig nem: a hadarós és a lassú beszédű egy műsorszámban, a backstage összes vicces pillanata egy csokorban, valamint a morbid dalok előadója is bemutatkozik.
10 évesek lettek a Showder Klubosok. Minden a Godot kávéházból indult ki, akkor még senki sem gondolta volna, hogy ilyen népszerű és sikeres lesz ez a műfaj. A 10 év alatt megannyi vicces sztori, emlékezetes esemény történt a fellépőkkel. A stand-up nagyágyúi most nosztalgiáztak egy kicsit.
Nemcsak Ördög Nórával és Balázsékkal találkozhatunk vasárnap este, hanem a Showder Klubos fiúkkal is, akik a való életben ugyanolyan lököttek, mint a színpadon. Riporterünknek legalábbis ez volt az első benyomása, amikor meglátogatta őket próba közben.
1/13
Rémület
David Lamont (Marc Blucas), egy New York-i irodalmi ...
Az éden titkai
Ilias már bánja, hogy elárulta a titkát Rousos-nak, ...
Reflektor
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élne...
Barátok közt
A héten történik: László rájön, hogy sok problémája...
AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Szezonfinálé a Showderben
KAP megzenésítette a kampányt, Aranyosi a stadionok létjogosultságáról beszélt. Felméri a Conchita jelenséghez szólt hozzá, Szobácsi a különböző szakmákhoz. Tóth Edu pedig a frissen szerzett vezetői tapasztalatait osztotta meg.
TOVÁBB
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Showder Klub hamarosan az RTL Klubon!
VIDEÓK A MŰSORBÓL
R.I.P. SZÖLLŐSY-CSÁK GERGELY
2014-06-23 15:18:00
SZELLŐ VS BÁRDOS
2014-05-12