Csonka Pici el??sz??r f??z??tt vend??geknek a Vacsoracsat??ban

A Reggeli n??pszer?? m??sorvezet??je, a t??ncos l??b?? Ding-Dong kir??ly a Szombat esti l??z ut??n most a Vacsoracsat??ban is bizony?≠tott.

Csonka Pici im??d vend??geket fogadni, de f??zni m??r nem szeret, ??pp ez??rt a nap elej??n k??ts??gbeesetten ??lt a konyhapult el??tt, mert nem tudta, hogy kezdjen neki a f??z??snek. Kevesen tudj??k, de a m??sorvezet?? jelmondata: lista n??lk??l sehov??! Gyorsan pap?≠rra vetette, hogy mi sz??ks??ges a men??sor??hoz, aut??ba pattant ??s meg sem ??llt a legels?? bev??s??rl??k??zpontig.

Magabiztosan j??rk??lt a v??gel??thatatlan sorok k??z??tt, a hentespulthoz ??rve viszont elbizonytalanodott ??s telefonos seg?≠ts??get k??rt.

Tapasztalatlans??ga azt??n a men?? elk??sz?≠t??se sor??n mutatkozott meg igaz??n. Nem tudta, milyen k??ssel v??gja fel a sajtot, h??ny darab krumpli kell ??t f?? r??sz??re, ??s a s??t?? haszn??lata is probl??m??t okozott neki. ?Ļgy l??tszik, G??bornak megint igaza lett, ha valaki 10 ??vig nem sertepert??l a konyh??j??ban, az bizony megl??tszik majd az el??k??sz??letek sor??n is.

Pici azonban j??l viselte a megpr??b??ltat??sokat, ??s a c??lt??l semmi sem t??ntor?≠totta el. ??gyetlenked??seit pedig vend??gszeretet??vel ??s kedves gesztusokkal ellens??lyozta. Vacsoravend??geit a l??pcs??h??z ajtaj??n??l szem??lyre sz??l??, versik??ket tartalmaz?? plak??ttal v??rta, majd tort??b??l k??sz??lt portr??kkal kedveskedett nekik.

A kedd esti vacsora igaz??b??l Csonka Pici premierje volt: a h??zigazda ugyanis ??let??ben el??sz??r fogadott ??gy vend??geket, hogy ?? f??z??tt.

G??bor az ad??s v??g??n elmondta az est??re csak a sok v??rakoz??s nyomta r?? a b??lyeg??t. Annyit kellett v??rniuk a f????telre, hogy azalatt az id?? alatt v??gign??zt??k a lak??st, Pici f??nyk??peit, CD-gy??jtem??ny??t, a Ding-Dong maxit ??s m??g a zoknis fi??k ??tkutat??s??ra is volt idej??k.

Az est v??g??n Andr??s is bel??tta, az id??beoszt??sra jobban odafigyelhetett volna, de az??rt b?≠zik benne vend??gei j??l ??rzet??k magukat. Teljes?≠tm??ny??t Anett mind??ssze 6, Zoli ??s Marika m??r 8-8, G??bor pedig 9 pontra ??rt??kelte. ?ćgy ??sszesen 31 pontja van.

Barátok közt
A héten történik: Miklósnak nem tetszik az igazság,...
A gyan√ļ √°rny√©k√°ban
A mŇĪsor hŇĎsei h√©tk√∂znapi emberek. K√∂zt√ľnk √©lnek, szo...
Jó reggelt, skacok!
Benne: . Transformers Prime . SpongyaBob Kockanad...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moder√°l√°s ut√°n jelenik meg
0/1000 karakter
Csod??latos csapat!!:D Nagyon j?? volt! Hangulatot azt tudnak csin??lni!!!!:D
N??v | 2010-11-24 18:26:18
Gratul??lok Bandi!!!Aki tud,az tud!!!:)
N??v | 2010-11-24 17:48:57
Andr??s nagyon ??gyes volt!:)Nagyon tetszett az eg??sz m??sor!
N??v | 2010-11-23 20:37:15