Kautzky Armand előétele

Juhturóval töltött gombafejek

Hozzávalók:
12-14 közepes gomba
25 dkg juhturó (vagy brindza)
1 ek tejföl
snidling
baconszalonna
néhány szem dió

Elkészítési mód:
A gombafejeket megpucoljuk, enyhén megfűszerezzük, a juhtúrót a tejföllel és a snidlinggel összekeverjük, majd a gombába töltjük. A bacon szeleteket a tepsibe fektetjük és rátesszük a gombafejeket, mindegyikbe egy fél hámozott dióbelet nyomunk.

Barátok közt
A héten történik: A dühöngő Marcell kezéből egy oly...
Szulejmán
Hürremet a háremben történt lázadás idején kis híján...
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal. A klasszikus h...
Reflektor
Sztárok, hírességek, celebek - reflektorfényben élne...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter