Kautzky Armand előétele

Juhturóval töltött gombafejek

Hozzávalók:
12-14 közepes gomba
25 dkg juhturó (vagy brindza)
1 ek tejföl
snidling
baconszalonna
néhány szem dió

Elkészítési mód:
A gombafejeket megpucoljuk, enyhén megfűszerezzük, a juhtúrót a tejföllel és a snidlinggel összekeverjük, majd a gombába töltjük. A bacon szeleteket a tepsibe fektetjük és rátesszük a gombafejeket, mindegyikbe egy fél hámozott dióbelet nyomunk.

Fókusz
Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrisse...
RTL híradó - Esti kiadás
Az RTL Klubon mindennap többször is láthatjuk, mi tö...
Négyen négy ellen - A családi játszma
Az RTL Klub új vetélkedője, a Négyen négy ellen - A ...
Éjjel-Nappal Budapest
Ma történik: Fanni Zsolttal átbulizta az egész éjsz...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter