Nick Árpi előétele

Haltojás piritóssal és narancsos ráksalátával

Hozzávalók:
kaviárok, piros, és fekete
2 csomag kenyér, pirítósnak
20 dkg vaj
1 kg citrom vegyesen, zöld, sárga
1 kg koktélrák
1 üveg olívaolaj
15 kg zúzott jég
majonéz
tejföl

Elkészítési mód:
Az előételhez a kaviárt a hajlított kanalakban tálaljuk, a rákot naranccsal, majonézzel és, tejföllel keverjük össze, és ezeket 3 nagy merőkanálba szedjük, amit szintén meghajlítunk előtte. Az összes hajlított kanalat egy nagy kaspóban tálaljuk, amit előtte teleszórunk jéggel. Narancsszeletekkel díszítsük a kaspót.

Fókusz
Hétköznaponként jelentkező riportmagazin a legfrisse...
Éjjel-Nappal Budapest
Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik ...
Tuti gimi
Julian ad még egy esélyt Alexnek, mert alapjában vév...
Az örökség
Max rettenetesen felháborodik, hogy anyja nem tiszte...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter