Nick Árpi előétele

Haltojás piritóssal és narancsos ráksalátával

Hozzávalók:
kaviárok, piros, és fekete
2 csomag kenyér, pirítósnak
20 dkg vaj
1 kg citrom vegyesen, zöld, sárga
1 kg koktélrák
1 üveg olívaolaj
15 kg zúzott jég
majonéz
tejföl

Elkészítési mód:
Az előételhez a kaviárt a hajlított kanalakban tálaljuk, a rákot naranccsal, majonézzel és, tejföllel keverjük össze, és ezeket 3 nagy merőkanálba szedjük, amit szintén meghajlítunk előtte. Az összes hajlított kanalat egy nagy kaspóban tálaljuk, amit előtte teleszórunk jéggel. Narancsszeletekkel díszítsük a kaspót.

Szombat Esti Láz - A Nagy Félrelépés
Szombat esténként újra felragyognak a fények és kezd...
Derült égből szerelem
A megözvegyült Dr. Burke Ryan (Aaron Eckhart) a gyás...
A sors útjai
A szoknyavadász sportújságíró, Mike Gambril (Warren ...
Gálvölgyi-show
Gálvölgyi János nevét az 1968-as Ki mit tud? után mi...
KOMMENTEK
Új hozzászólás
moderálás után jelenik meg
0/1000 karakter