AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Mónika véres sérüléssel a fején találja meg lányát az iskolai mosdóban, ezért nyomozni kezd. Vajon mibe keveredett a tizenhat éves Anna?
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Jenőt azzal vádolják, hogy lelőtte a szomszéd párt egy erdőben. Mivel a férfinek már szinte mindenkivel volt konfliktusa a faluban, Jenő hiába állítja, hogy ellopták a fegyverét, az egész közösség ellene fordul.
Amikor Nóra egy reggel közli az anyjával, Csillával, hogy szerelmes, és van egy barátja, a túlsúlyos nő azonnal érzi, hogy valami nincs rendben.
Amikor Katalin megtudja, hogy a húga, Bianka eltűnt, kétség kívül azt gondolja, hogy, a felelős Bianka barátja, Ádám.
Neumann Nóra nagyon aggódik a 17 éves fia, Tamás miatt, mert a fiú bűnügyekbe keveredik. A fiút rajtakapják, amikor egy pénztárcát lopott el egy hölgytől, azért mert meg akart venni magának egy új nadrágot.
Karolina Budapesten él gyerekeivel, a 8 éves Dórával és a 6 éves Félixszel. A képzett titkárnő nyolc év házasság után vált el férjétől, Pétertől, a férfi egy hónapja van együtt új barátnőjével, Katával.
Petra fodrászként dolgozik Budapesten, együtt él férjével, Györggyel és két gyermekével, a 16 éves Erikával és öccsével, Ervinnel. Szemben velünk lakik a munkanélküli Zsolt édesanyjával, Renátával.
Bea élettársáról azt terjesztik, hogy fiatal lányokat molesztál, Imre azonban biztos benne, hogy csak egykori barátnője rosszindulata van a pletykák hátterében. Bea hisz élettársának, de egy idő után még neki is meginog a bizalma Imrében.
Dóra aggódik, hogy apja rossz nő karjaiba menekült a magány elől felesége halála után. A lány gyanúja később beigazolódik, ugyanis kiderül, hogy Ervin sok pénzt utalt át új barátnője számlájára.
1/7
VIDEÓK

212. rész - Nem válhatnak el a szüleim

Vera magán kívül van, mikor megtudja, hogy teljesen meglepő módon szülei válni készülnek. Férjével és lányával, a 10 éves Katival...

118. rész - A párom erőszakoskodott a lányommal

Az elvált Beáta barátjával, Mátyással és a gyerekeivel, a 17 éves Jankával és a 13 éves Henrikkel él együtt. A család gondtalan életet...

229. rész - A barátnőm megcsal engem

A fiatal pár, Szilvia és Marcell több év partnerkapcsolat után úgy döntenek, hogy itt lenne az ideje, hogy összeköltözzenek, mert eddig...

232. rész - A szüleim tönkreteszik az életemet

Sándor a feleségével, Verával és két gyermekükkel, Annával és Bencével él. A 15 éves Anna lassan kinő a gyereklétből, és egyre jobban...

209. rész - Egy idegen beköltözött a családunkba

Hellerék családja olyan, mint ahogy az a képeskönyvben szerepel: az apa, Róbert sok szorgalommal és kitartással virágzó generálkivitelező...