EPIZÓDOK
1. évad
Riválisok - 142/2. befejező rész
Jose Miguel és Valentina esküvője rémálomba torkollik, amikor váratlanul megjelenik az összeégett, sérült Rosendo, aki túlélte a robbantást, és végezni akar az ifjú párral.
Riválisok - 142/1. rész
Leonor felkeresi Valentinát, és elmondja neki, hogy megbánta mindazt, amit ellene elkövetett, és ezek után semmi nem állhat a boldogságuk útjába.
Riválisok - 141/1. rész
A bánya felrobbanása után mindenki azt hiszi, Rosendo öngyilkos lett, mert érezte, hogy nem menekülhet az igazságszolgáltatás elől.
Riválisok - 141/2. rész
Ivana tudja, hogy ezúttal nem úszhatja meg, hogy börtönbe kerüljön.
Riválisok - 138/2. rész
Chuy szeretné kiszabadítani Valentinát, ezért Teresitával kölcsönkérik Ventura atya szamarát, és felmennek a hegyekbe. Észreveszik, hogy Evelio egy szekeret hagy elrejtve a fák között, és elviszik.
Riválisok - 139/1. rész
Rosendo, aki nem találja a szekeret a megbeszélt helyen, azt hiszi, Evelio elárulta, és épp meglepi, amint a házában kutat pénz után.
Riválisok - 137/2. rész
Rosendo a szabadulás reményétől is megfosztja Valentinát, amikor azt mondja neki, hogy megölte Jose Migurelt és Alonsót.
Riválisok - 138/1. rész
Rosendo beoson a Cascabelesre, és Ivana odaadja neki Valentina útlevelét. Cserébe pénzt kér, hogy elmehessen egy termékenységi klinikára, mert megszállottan teherbe akar esni, hogy elvetesse magát Jose Miguellel.
Riválisok - 137/1. rész
Rosendo észreveszi, hogy Alonso és Jose Miguel túl közel kerültek a rejtekhelyéhez, és rájuk omlasztja az alagutat.
Riválisok - 136/1. rész
Rosendót körözik az egész államban. Librado biztos abban, hogy nem tud megszökni Valentinával, de arra nem számítanak, hogy van egy cinkosa, aki mindenben segíti őt.
Riválisok - 136/2. rész
Ivana azzal fenyegeti Leonort, hogy elmondja Jose Miguelnek, hogy az anyja Rosendo szeretője volt.
Riválisok - 135/2. rész
A Valentina keresésére toborzott és a rendőrfőnök irányítása alatt nyomozó önkéntesek Filadelfo javaslata alapján a hegyekbe indulnak.
Riválisok - 135/1. rész
Alonso talál rá a Valentina autója mögött eszméletlenül fekvő Gabrielára.
Riválisok - 134/1. rész
Jose Miguel úgy dönt, elutazik a faluból, mert számára kínszenvedés Valentina közelében lenni úgy, hogy tudja, nem lehet az övé.
Riválisok - 134/2. rész
Jose Miguel a falut maga mögött hagyva a fővárosba utazott. Librado értesíti Valentinát, hogy a bizonyítékok Rosendo ellen szólnak, már csak elfogatóparancsot kell szereznie ellene.
Riválisok - 133/2. rész
Alonso figyelmezteti Jose Miguelt, hogy továbbra is harcolni fog Valentina szerelméért. Rosendo arra készül, hogy elrabolja Valentinát és elrejtőzik vele egy elhagyatott bányában.
Riválisok - 131. rész
Sandra és Felipe esküvője után Jose Miguel nem hajlandó visszatérni a birtokra anyjával, Leonor hiába veti a szemére, hogy folyton ürügyet keres, hogy Valentina mellett legyen.
Riválisok - 132/1. rész
Amikor Valentina felkeresi, hogy beszámoljon neki Benita haláláról, Ivana együtt siratja el vele az idős asszonyt, akit valójában ő lökött át az erkély korlátján. Amikor Rosendo megjelenik Benita virrasztásán, Valentina távozásra szólítja fel...
Riválisok - 130. rész
Jose Miguel felkeresi Sabinót, hogy tanácsot kérjen tőle, de az öreg intéző nem tudja, hogy lehetne hatékonyan orvosolni a vízhiányt.
Riválisok - 124. rész
Rosendo rá akarja kényszeríteni Valentinát arra, hogy kapcsolatban álljon vele a tejszállítás kapcsán. Luis Miguel és Alonso óva intik, de Valentina mindenáron szemtől szembe akar beszélni egykori intézőjével.
Riválisok - 125. rész
Valentina kellemetlen meglepetést készít elő Rosendónak, aki a szerződéskötést feltételekhez szabja. Ivanának nincs nehéz dolga Toledo nyomozóval, a férfit nagyon könnyen elcsábítja.
Riválisok - 126. rész
Ivana nagyon mérges Toledo nyomozóra, amiért felkereste őt a Montesinos birtokon, mert sejti, hogy Leonor gyanút fogott.
Riválisok - 123. rész
Rosendo megjelenik Valentinánál, és felajánlja a szolgálatait. Valentina a szemébe mondja, hogy csak azért áll szóba vele, mert megvenné tőle a lagúna területét, ám a férfi nemet mond.
Riválisok - 122. rész
Ivana meglátogatja anyját a börtönben, és azt állítja, szégyenkezik, hogy anyja gyilkos. Isabelnek meggyőződése, hogy lánya kezdi elveszíteni a józan eszét.
Riválisok - 119. rész
Noha Leonor folyton megalázza, Isabel mégis úgy érzi, támogatnia kell lányát, és fel szeretné keresni a Montesinos birtokon.
Riválisok - 120. rész
Isabel, miután rájön, hogy Ivana ölte meg Oscart, tudja, hogy előbb-utóbb kiderülne, épp ezért bemegy a rendőrségre és vallomást tesz, miszerint ő maga gyilkolta meg Oscart.
Riválisok - 121. rész
Isabel bevallja Ventura atyának, hogy Ivana ölte meg Oscart, és ő azért vállalta magára a gyilkosságot, hogy lánya ne a börtönben szülje meg gyermekét.
Riválisok - 116. rész
Jose Miguel megdöbben, amikor tudomására jut, hogy a titokzatos vevő, aki megvette a földterületet tőle, valójában Rosendo Gavilan.
Riválisok - 117. rész
Valentina elképedve értesül arról, hogy Rosendo Gavilan a Montesinos birtok egy részének új tulajdonosa.
Riválisok - 118. rész
Rosendo hatalmas csokrokat küld Valentinának, és figyelmezteti, hogy nem adja fel, mert szerelme elutasítása csak még jobban feltüzeli vágyát.
Riválisok - 115. rész
Toledo parancsnok felkeresi Nardát, és elmondja neki, hogy immár Valentinára gyanakszik, mert a faluban azt beszélik, agresszív természete van.
Riválisok - 114. rész
Ivana látomásai és zaklatottsága arra engedik következtetni Rosendót, hogy a lány meggyilkolt valakit.
Riválisok - 112. rész
Alonso megígéri Brenda anyjának, hogy gondoskodni fog Santiaguitóról. Jose Miguel belefáradt abba, hogy Valentina mindig másnak hisz, és neki kell folyton igazolnia magát.
Riválisok - 113. rész
Toledo hadnagy megjelenik a Cascabelesen és Valentinát keresi.
Riválisok - 109. rész
Valentina közli Jose Miguellel, hogy bármennyire is szereti, a családja az első, ezért átengedi őt Ivanának, mert nem hiszi el, hogy nem történt köztük semmi.
Riválisok - 110. rész
Ivana megkörnyékezi Rosendót, mert szeretne teherbe esni valakitől. Leonor véletlenül meglátja Rosendóval csókolózni, és dühbe gurul.
Riválisok - 111. rész
Chuy állapota még mindig változatlan. Amparo figyelmezteti Felipét, hogy másnap jön az anyakönyvvezető a faluba, és ha nem veszi el Sandrát, egy hónapig kell várniuk.
Riválisok - 108. rész
Horacio meglepődik, amikor Ivana megjelenik a lakásán. Mivel randevúja van Gabyval, ő is megérkezik, és félreérti a helyzetet.
Riválisok - 107. rész
Amikor Leonor ki akarja rúgni Ivanát a birtokról, ő megmutatja a terhességéről szóló orvosi igazolását.
Riválisok - 106. rész
Sabino elfogadja a felajánlott intézői állást Valentinától. Chuy állapota nem javul, de Jose Miguel és Valentina továbbra is sok időt töltenek az ágya mellett.
Riválisok - 103. rész
Filadelfo bevallja Valentinának, hogy ő alkalmatlan az intézői állásra. Valentina álma megvalósul, megnyílik az iskola a tanulni vágyó felnőtteknek és gyerekeknek.
Riválisok - 104. rész
Isabel azt javasolja Valentinának, hogy fogadja fel Sabinót intézőnek.
Riválisok - 105. rész
Sabino Jose Miguelnek is bevallja, hogy tévedett Valentinával kapcsolatosan. Valentina elmondja Gabynak, hogy pánikba esett, amikor Rosendo közeledett hozzá az istállóban.
Riválisok - 102. rész
Iluminadát kétségbe ejti, hogy anyja adott még egy esélyt Rosendónak, de elhallgatja előle, hogy megerőszakolta őt.
Riválisok - 101. rész
Valentina aggódik a kómába esett Chuy miatt. Felipe megkéri, hogy értesítse Jose Miguelt.
Riválisok - 100. rész
Arcelia elmondja Jose Miguelnek, hogy anyja fizetett neki a sok hazugságért, de Ivanától is kapott érte pénzt és egy órát.
Riválisok - 98. rész
Jose Miguel Arceliát keresi a fővárosban, hogy tisztázza vele a közelmúltban történteket. A váratlanul megjelenő Ivanát magára hagyja, nem engedi, hogy manipulálja.
Riválisok - 99. rész
Jose Miguel felkeresi Arceliát, hogy megtudja, ki vette rá arra, hogy megjelenjen a Cascabelesen egy kisfiúval.
Riválisok - 97. rész
Sabino megmutatja Dona Leonornak a jelentést, miszerint Rosendo ciánnal mérgezte meg az állatokat, de az asszony összetépi, és megtiltja, hogy Jose Miguel tudomására hozzák.
Riválisok - 96. rész
Jose Miguel úgy dönt, a fővárosba utazik. Ivana bosszankodik, mert Leonor nincs otthon, hogy negállítsa. Leonor azt tanácsolja Enriquetának, tegyen úgy, mintha elfogadná Sandra vőlegényét.
Riválisok - 94. rész
Ivana el akarja hitetni Jose Miguellel, hogy Valentina egyetlen szerelme Alonso, de a fiúnak nehezére esik elhinni.
Riválisok - 95. rész
Valentina Felipétől tudja meg, hogy Jose Miguel és Ivana össze akarnak házasodni. Noha azt állítja, hogy nem érdekli, nagyon fáj neki.
Riválisok - 93. rész
Ivana beoson a Cascabelesre, amikor tudja, hogy senki nincs otthon, hogy pénzt szerezzen, amivel megvásárolhatja Arcelia hallgatását.
Riválisok - 90. rész
Valentina megalázva érzi magát, amikor a szerenád után Jose Miguel nem jelenik meg, csak Ivana, és közli, hogy szerelme nem kíváncsi rá.
Riválisok - 91. rész
Leonor örül, hogy úgy tűnik, Ivanának sikerült elcsábítania a fiát, és próbálja rábeszélni, hogy most már kötelessége vele maradni, de Jose Miguel hallani sem akar róla.
Riválisok - 92. rész
Az összevert Alonsót Ivana szobájában szállásolják el a birtokon, és Babyt elküldik Felipeért. Jose Miguel közli anyjával, hogy ne avatkozzon az életébe, és eszében sincs feleségül venni Ivanát.
Riválisok - 87. rész
Jose Miguelt nagyon bántja, hogy szakított Valentinával, és épp a Cascabelesen ólálkodik, amikor megérkezik Alonso egy mariachi zenekarral, hogy szerenádot adjon Valentinának.
Riválisok - 88. rész
Valentina dühös, amiért Rosendo nem romboltatta le az iskolát, de az intézője azzal védekezik, hogy Don Ernesto megakadályozta.
Riválisok - 89. rész
Alonso felkeresi Ivanát a Montesinos birtokon, és Chuy látja őket csókolózni. Jose Miguel bevallja Sabinónak, hogy mág mindig szereti Valentinát.
Riválisok - 85. rész
Valentina úgy érzi, nincs esély arra, hogy Jose Miguellel tisztázzák a félreértéseket, de tudja, hogy élete végéig szeretni fogja.
Riválisok - 86. rész
Leonor Juan lelkére köti, hogy a fia nem tudhat arról, hogy ő Rosendónál járt.
Riválisok - 84. rész
Iluminada meggyőzi anyját, hogy vigyék el Rosendo véres ingét a rendőrfőnökhöz, ám amikor összefutnak Rosendóval, Crisastának inába száll a bátorsága.
Riválisok - 83. rész
Moises nem hajlandó tovább elviselni Enriqueta mesterkedéseit, és Sandrával beköltöznek a városka szállodájába.
Riválisok - 81. rész
Ivana hiába próbálja elhitetni Leonorral, hogy Valentina okozta a tüzet Sabino házában, Leonor jól tudja, hogy egyetlen ember gyűlölte csak a férjét, és az Rosendo Gavilan.
Riválisok - 82. rész
Jose Miguerl rettenetesen érzi magát, amikor a bankban Moisestől megtudja, hogy anyja kölcsönkért Valentinától.
Riválisok - 79. rész
Valentina sír, mert Jose Miguel hallani sem akar róla, mióta eljátszotta, hogy Rosendo a kedvese. Enriqueta mindent elkövet, hogy távol tartsa Felipét Sandrától.
Riválisok - 80. rész
A leégett házban Sabino megtalálja a gyűrűt, amivel Jose Miguel eljegyezte Valentinát, és hangot ad gyanújának, miszerint a Cascabeles úrnője gyújtotta rá a házat gazdájára.
Riválisok - 76. rész
Jose Miguelt zavarja, hogy nem tud kapcsolatba lépni Valentinával, ezért váratlanul hazautazik.
Riválisok - 77. rész
Filadelfo, amikor Isabelt elviszi a Montesinos birtokra, megfigyeli Sabino házát, és elmondja Rosendónak, hogy nem volna nehéz megszerezni onnan az állatok mérgezéséről szóló jelentést.
Riválisok - 78. rész
Rosendo nem tudja, hogy Federico Sabino házában lakik, így amikor felforgatja a házat az iratokért, régi gazdája észreveszi.
Riválisok - 75. rész
Leonor felháborodik, amikor Isabelt férje szobájában találja, és óriási botrányt rendez.
Riválisok - 73. rész
Horacio felkeresi Ivanát, és a szemére veti, hogy viszonya volt Alonsóval és Felipével is, de a lány mindent tagad.
Riválisok - 74. rész
A faluban mindenki arról beszél, hogy a Viperának csúfolt Valentina felgyújtotta a házikót. Leonor szeretné feljelenteni Valentinát gyújtogatásért, de Federico nem engedi.
Riválisok - 70. rész
Rosendo kiveri a Valentinát kigúnyoló férfiakból, hogy Ivana fizette le őket, és mivel szerelmes az úrnőjébe, éktelen haragra gerjed.
Riválisok - 71. rész
Ivana ráveszi Rosendót, hogy terjessze el a faluban, Jose Miguel fizetett azért, hogy a mulatságon kigúnyolják Valentinát.
Riválisok - 72. rész
Alonso megígéri Jose Miguelnek, hogy mindent elkövet a ház gyors eladásáért. Valentina felkeresi Teresát, hogy szóljon az iskola megnyitásáról.
Riválisok - 69. rész
Az ünnepség botrányba fullad, mert Ivana lefizet néhány helybélit, hogy egy bábuval kicsúfolják Valentinát.
Riválisok - 66. rész
Leonor elhiteti Valentinával, hogy megváltozott róla a véleménye, és immár boldog, hogy a fia feleségül veszi, de azért utal arra, hogy Jose Miguel életében volt még valaki.
Riválisok - 67. rész
Valentina elmondja Gabrielának, hogy Jose Miguel egy barátja is elkíséri őket a falusi mulatságba, így négyesben mennének.
Riválisok - 68. rész
Jose Miguel bemutatja Gabrielának Horaciót. A lány akkor döbben rá, hogy ez az a faragatlan alak, akivel összeveszett korábban a faluban, de végül beleegyezik, hogy négyesben menjenek a falusi ünnepségre.
Riválisok - 65. rész
Valentina elújságolja nagynénjének, hogy estére vacsoravendégeket vár, ugyanis Jose Miguelt elkísérik szülei is, hogy megkérje a kezét.
Riválisok - 64. rész
Gabriela hiába állítja, hogy látta Ivanát Rosendóval csókolózni, a lány mindent tagad.
Riválisok - 61. rész
Leonor felkeresi Ivanát és arra kéri, ne mondja el senkinek, amit Jose Miguel botrányos kapcsolatáról hallott, Jose Miguel és Valentina azonban már tisztázták ezt a kínos emléket.
Riválisok - 62. rész
Ivana megkaparintja Alonso Valentinának küldött levelét, és eltünteti, még mielőtt unokanővére elolvasná, ugyanis egykori szeretője levelében leleplezi őt.
Riválisok - 63. rész
Valentina elmondja Ivanának, hogy Jose Miguel megkérte a kezét. Federico örül, hogy fia épp egykori barátjának lányát veszi feleségül.
Riválisok - 59. rész
Ivana, aki Enriquetából kiszedi, milyen botrányba keveredett Luis Miguel, elmeséli Valentinának, hogy a férfi papnak készült, de rajtakapták egy prostituálttal, ezért kirúgták a papneveldéből.
Riválisok - 60. rész
Valentina felkeresi Crisantát, aki a szemére veti, hogy elszerette tőle a barátját, Rosendót. Isabel segít kor szerint összeírni a munkások gyerekeit, hogy Valentina beindíthassa az iskolát.
Riválisok - 57. rész
Federico kidobja Rosendót a házukból, még Leonort is meglepi férje erélyes viselkedése.
Riválisok - 58. rész
Sandra elmondja apjának, hogy igazságtalan volt Valentinával, nert azt hitte, le akarja csapni a kezéről Horaciót.
Riválisok - 56. rész
Sabino és Juan elmondják Jose Miguelnek, hogy a laboratóriumi vizsgálat nem mutatott ki mérgező növényt, tehát az elpusztult állatokat szándékosan mérgezték meg.
Riválisok - 52. rész
Jose Miguel akkor lép a szobába, amikor apja azt mondja, hogy joga lenne tudni az igazat. Leonor nem hajlandó elmondani, hogy miről esett szó.
Riválisok - 53. rész
Felipe egyre gyakrabban beszélget Sandróval, és felveti neki, hogy esetleg gondolhatna a továbbtanulásra.
Riválisok - 54. rész
Alonso telefonál a birtokra, de Ivana veszi fel a kagylót, és leteszi, azt hazudva Valentinának, hogy téves hívás volt.
Riválisok - 55. rész
Jose Miguel elmonja Horaciónak, hogy Ivana azért szakított vele, mert belé szerelmes. Horaciót megviseli a hír.
Riválisok - 51. rész
Jose Miguelnek elege van Valentina szeszélyeiből. Rátör a birtok fürdőszobájában, és a szeme láttára összetépi az iskola terveit, mivel Valentina nem akarja, hogy részt vegyen a projekt megvalósításában.
Riválisok - 49. rész
Valentina közli Don Ernestóval, hogy egyáltalán nem hajlandó találkozni Alonsóval, ezért egyetlen tárgyalásra sem megy el.
Riválisok - 50. rész
Ivana megbotránkozik azon, hogy anyjának kapcsolata volt annak idején Federico Montesinossal, noha neki már volt menyasszonya.
Riválisok - 46. rész
Don Ernesto szóvá teszi Isabelnek, hogy látja, mennyire odavannak egymásért Federicóval, majd sértődötten faképnél hagyja.
Riválisok - 47. rész
Rosendo a sötét udvaron elkapja Iluminadát, s bevonszolja az istállóba. Leonort zavarja, hogy Sabino tudja a titkát, és az öreg intéző az egyetlen, akit nem tud befolyásolni.
Riválisok - 48. rész
Jose Miguelt megdöbbenti, hogy anyja jelzálogot vett fel a birtokra, és kérdőre vonja. Leonor azzal védekezik, hogy Federico kezeléséhez pénzre volt szüksége.
Tuti gimi
Quinn magához tér, és úgy tűnik, hamar fel fog épüln...
Jó reggelt, skacok!
Benne: . Chima legendái . Kungfu panda - A rendkív...
RTL Híradó - Reggel
Az RTL II hírműsora Rábai Balázzsal. A klasszikus h...
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Jose Miguel és Valentina esküvője rémálomba torkollik, amikor váratlanul megjelenik az összeégett, sérült Rosendo, aki túlélte a robbantást, és végezni akar az ifjú párral.