AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Európában az oszmán sereg sorra foglalja el a várakat. Károly spanyol királynak nincs más választása, mint megküzdeni a szultán hadával, amit eddig bármi áron hajlandó lett volna elkerülni.
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Hürremet a háremben történt lázadás idején kis híján megölik. A szultána mindent részletesen megír a szultánnak, levele azonban Ibrahim pasához kerül.
A népszerű török származású színésznő hozzáment az üzletember, Levent Veziroğl-hoz. A ceremóniát meghitt hangulatban tartották, csupán hetven közeli ismerőst hívtak meg a nagy eseményre.
Hatrészes mini sorozat készül a törökök valaha volt leghíresebb és legkedveltebb uralkodójáról, Szulejmán szultánról és feleségéről Hürrem Szultánáról.
A Hatice Szultánát alakító színésznőt kifejezetten zavarja, ha sminkelnie kell, ezért szinte sosem festi magát. Csak akkor nyúl a sminkkészletéhez, ha a szakmája vagy szerepei úgy kívánják.
Még ebben hónapban elkészülhet a jelentés, amely a legnagyobb török szultán szívének kutatásáról szól. A kutató csoport pedig tovább boncolgatja, a kérdést, hogy miért is fontos, hogy hol temették el a szultán szívét.
Hamarosan új szereplővel bővül a RTL Klub közkedvelt sorozatának stábja.
Hirtelen távozása a stábot és a nézőket is egyaránt felkavarta. A valódi okról azonban csak most, négy hónap elteltével beszélt egy török újságírónőnek.
A törökök imádnak minket, és mi is őket. Minden történelmi viszontagság ellenére a két ország lakói kiválóan szót értenek és keresztbe kasul házasodnak egymással. Ennek okait kutattuk, miközben közelebb kerültünk a Szulejmán című sorozat főszereplőihez is.
1/7
VIDEÓK

Szulejmán - 91. rész

Hürremet a háremben történt lázadás idején kis híján megölik. A szultána mindent részletesen megír a szultánnak, levele azonban Ibrahim...

Szulejmán - 90. rész

Európában az oszmán sereg sorra foglalja el a várakat. Károly spanyol királynak nincs más választása, mint megküzdeni a szultán hadával,...

Szulejmán - 89. rész

Évek múltán a szultán és serege újabb hadjáratra készül Ferdinánd ellen. Mahidevran és a felnőtt Musztafa visszatérnek, a herceg, mint...

Szulejmán - 88. rész

Ferdinánd Buda ostromát tervezi, mire Szulejmán hadjáratra szólítja seregeit. A valide újabb tervet eszel ki Hürrem eltávolítására. Noha...

Szulejmán - 87. rész

Ibrahim és Malkocsolu kiderítik, hogy Behram pasa, a birodalom egykori beglerbégje tört Ibrahim életére az ünnepségen. Bosszúból, amiért...