AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Ferdinánd követeket küld a szultánhoz. Igényt tart az oszmán birodalom elfoglalt területeire, melyekről Szulejmán nem szándékozik lemondani.
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Amikor Hürrem lovát megölik, Szulejmán elrendeli, hogy kerítsék kézre a tettest. A vizsgálatot Malkocsólu vezeti, aki hamar rá is akad az elkövetőre, Nilüferre.
Hatrészes mini sorozat készül a törökök valaha volt leghíresebb és legkedveltebb uralkodójáról, Szulejmán szultánról és feleségéről Hürrem Szultánáról.
A Hatice Szultánát alakító színésznőt kifejezetten zavarja, ha sminkelnie kell, ezért szinte sosem festi magát. Csak akkor nyúl a sminkkészletéhez, ha a szakmája vagy szerepei úgy kívánják.
Még ebben hónapban elkészülhet a jelentés, amely a legnagyobb török szultán szívének kutatásáról szól. A kutató csoport pedig tovább boncolgatja, a kérdést, hogy miért is fontos, hogy hol temették el a szultán szívét.
Hamarosan új szereplővel bővül a RTL Klub közkedvelt sorozatának stábja.
Hirtelen távozása a stábot és a nézőket is egyaránt felkavarta. A valódi okról azonban csak most, négy hónap elteltével beszélt egy török újságírónőnek.
A törökök imádnak minket, és mi is őket. Minden történelmi viszontagság ellenére a két ország lakói kiválóan szót értenek és keresztbe kasul házasodnak egymással. Ennek okait kutattuk, miközben közelebb kerültünk a Szulejmán című sorozat főszereplőihez is.
A sorozatban használt korabeli ékszereket Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában mutatták be. A csecsebecsék nemcsak értékesek, de a sorozat sztárjai viselték őket a forgatás közben, így igazi ereklyének számítanak a nyilvánosság előtt.
1/7
VIDEÓK

Szulejmán - 78. rész

Szulejmán hadseregével eléri Bécset, megkezdődik a város ostroma. A hűvös idő és esőzések miatt a szultáni hadak rohamosan gyengülnek és...

Szulejmán - 77. rész

Szulejmán és serege újabb hadjáratra indul, a cél ezúttal Bécs. Szapolyai a törökökhöz fordul segítségért Ferdinánddal szemben. Szulejmán...

Szulejmán - 76. rész

Amikor Hürrem lovát megölik, Szulejmán elrendeli, hogy kerítsék kézre a tettest. A vizsgálatot Malkocsólu vezeti, aki hamar rá is akad az...

Szulejmán - 75. rész

Ferdinánd követeket küld a szultánhoz. Igényt tart az oszmán birodalom elfoglalt területeire, melyekről Szulejmán nem szándékozik...

Szulejmán - 74. rész

Károly és Ferdinánd megszerzik a magyar koronát, amellyel azt jelzik, hogy Szapolyait nem ismerik el királynak. A pápa nem helyesli ezt a...