AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát.
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Megtartják Aurora és Mariano esküvőjét. Teresa titokban végignézi az esküvőt, s mindenkit boldognak lát.
Szomorú eseményen csaptak le a paparazzik Mexikó legnépszerűbb szerelmespárjára. Kollégájuk temetésén lesték őket a fotósok.
A színész újdonsült barátnőjével csókolózott már színpadon, így nem feltételezzük, hogy szégyellős lenne. A strandon sem az. Mindezt megrendelésre tenné?
A minden hajszínnel szexi színésznő tudja, hogyan őrizze meg a szeretett férfinak legintimebb testrészeit, miközben majdnem mindent megmutat.
Még romantikus vacsoráikba is bepillantást engedett a friss szerelmespár a nagy példányszámú Hola! magazinban. Kapcsolatuk születéséről is meséltek.
Rulli Cecilia Gallianótól való válása után Aracely Arambulával kezdett intim viszonyt és a pletykák szerint már össze is házasodtak.
A helyszínen jelen volt Christina Ricci is, 30 ezer láb magasan dúlt a kaland, a szenvedély és a kémkedés.
Február 20-ától két új, külföldön nagy sikerrel futó sorozat kerül az RTL Klub képernyőjére. Aki lemaradna kedvenc hősnője kalandjairól, az újra átélheti az egyes epizódok izgalmait az RTL Moston.
Rubí, az elbűvölő szörnyeteg visszatér, ezúttal a szépséges Teresa bőrében, hogy délutánonként meghódítsa a dúsgazdag Arturo szívét.
1/8