AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
A telihold fénye alatt megkezdődik a szertartás, amely felszabadítja Klaus vérfarkas énjét.
A KÖVETKEZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL
Damon bocsánatot kér Elenától, amiért vámpírrá akarta változtatni, de a lány egyelőre képtelen erre.
Hol falakhoz, kövekhez, ajtókhoz vagy egyéb kemény dolgokhoz dobálják a Vámpírnaplók színészeit, azonban senki sem gondolná, hogy ők maguk követelik a feladatokat, hiszen imádják a kemény szituációkat…
Időről időre felpezsdül a karakterek vére, előtörnek a hormonok, a fiatalabb szereplők szülei pedig gyomorgörccsel kapcsolják be a tévét: „Már megint a gyerek van az ágyban!”
A Vámpírnaplók „barbija” egyetlen dolog miatt utazott Hollywood-ba, hogy énekesnő lehessen, a nyaktépés csak később jött.
A Vámpírnaplók szívszerelmes vámpírja sem volt mindig nagy mestere a csókoknak, valahol neki is el kellett kezdenie, habár eléggé extrém módját választotta a cuppantásnak.
A vérfarkas test immár (majdnem) teljesen fedetlenül domborított a kamera előtt.
Noha a karaktereknek mindig fejlődniük kell, Ian Somerhalder szívesen nemet mondana az erkölcsi növekedésnek, és örökre nagydumás rosszfiú maradna.
Az énekesnő tudja, hogyan kell a veszélyes szépfiúkat bevonzani az életébe. Egy klipforgatás alatt Taylor Kinney-vel, a Vámpírnaplók sztárjával élt át forró pillanatokat képernyőn és azon kívül is.
A Salvatore testvérek harcairól szóló sorozatot nemcsak a rajongók imádják, a magyar szinkron is remek hangulatban készül.
1/8
VIDEÓK

Így készül a Vámpírnaplók szinkronja!

Stefan Salvatore magyar hangja, Varga Gábor megmutatta, mi történik a szinkronstúdióban a Vámpírnaplók felvétele alatt.

Vámpírnaplók - Klaus

Miután Elena kihúzta a tőrt Elijah testéből, ő ismét életre kel. Elmeséli, hogyan ismerte meg Katherine-t, és sok mindent elárul...

Vámpírnaplók - Az utolsó tánc

Matt a seriff nyomására eljátssza, hogy mindent elfelejtett arról, amit Caroline mesélt neki a vámpírokról. Az iskolai táncest nem várt...