MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Fiatalok, szépek és övék a jövő. Vagy a jelen? Némelyikük alig múlt 20 éves, és már a lábai előtt hever a világ.
VV Cristofel ezúttal vesztes pozícióba került. Bár ismét őt kapta el a harci kedv, megfenyegette volt barátnőjét és a lány lakásából sem akart kiköltözni. Vivien segítséget kért. Cristofel pedig szembe találta magát egy férfival.
Egy mindenkiért, mindenki a cicimért! Ez a mottója Kárpáti Andreának, a 43 éves kétgyermekes édesanyának, aki nagy felháborodást keltett, amikor egy közösségi oldalon pénzt kezdett gyűjteni a hőn áhított szilikon mellekre.
Egy férfi eltűnt, egy másik meghalt, állítólag mindkettejüknek volt köze a titokzatos üzletemberhez. A Fókusz bejutott a házba, ahol Welsz irodáját feltörték, a lakók csak úgy mondták a magukét.
Peti legénybúcsúján a Barátok közt stábja egy valódi sztriptízbárba látogatott el. A szereplők természetesen nem úszták meg a pikáns jeleneteket, még Vili bácsi sem.
Ennek a szerelemnek is vége! Cristofel legutóbbi barátnője is megelégelte a fiú agresszív viselkelkedését, és azt, hogy ő tartja el, ezért kiadta az útját. A kubai csődör azonban nem akart menni.
A Reflektor stábja ezúttal is ott volt a színfalak mögött, hogy azt is megmutathassuk önöknek, amit a tévé képernyőjén keresztül nem láthattak.
A színésznő néhány év kihagyás után újra hódol nagy szenvedélyének, a fotózásnak. Hogy van hozzá tehetsége, arról mi magunk is megbizonyosodhattunk.
Vannak nők, akik mindent megtettek azért, hogy saját gyermekük legyen, de a sors másképp döntött felettük. Vannak, akik karrierjük miatt szaladtak ki az időből, és bármennyire is hihetetlen, olyanok is, akik soha, egy pillanatig nem vágytak az anyaságra, és partnert is eszerint választottak maguk mellé.
Elcsattant az első csók, és ezzel a Szombat Esti Láz legpikánsabb adásán vagyunk túl. Szabó Győző pofonnal zárta le a jelenetet, amelyben párja, Rezes Judit szájon csókolta táncpartnerét.
Macskájuk mentette meg egy család életét Budapesten. Egy várandós kismama és férje kedd hajnalban a cirmos rosszullétére lettek figyelmesek, majd a tüneteket magukon is észrevették.
Gábor Zsazsa magyar szépségkirálynőként indult, de gyorsan ráérzett arra, hogyan lehet a legkevesebb energiabefektetéssel a legtöbb pénzt keresni.
1/12
19:30
Négyen négy ellen - A családi játszma
Az RTL Klub új vetélkedője, a Négyen négy ellen - A...