MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Stohl Buci az Őrült nők ketrece című darab kedvéért esténként nővé alakul, és mint kiderült, ez az átalakulás nem csak külsőleg megy végbe.
A színésznő a férjével és két gyermekével három éve költözött Budapestről a Balaton partjára, ahol teljesen új életet kezdett. Kittyt balatonfüredi otthonában látogattuk meg.
Hatalmas tánckar, monumentális díszletek és szellemes ötletek, Kodály Zoltán világszerte népszerű daljátéka újjáéled a héten a szegedi Dóm téren.
A 45 éves hölgy élete 2013 óta fenekestől felfordult – akarata ellenére. A Fókuszban most elmeséli iszonyú kálváriáját, amely majdnem az életébe került egy rutinműtétnek számító mellnagyobbító műtét miatt.
Az RTL Klub két legvagányabb műsorvezetőjét csábítottuk a Dunára, egy nyári vízi sport tesztre.
A legprofibb betörők falbontással, teljesen észrevétlenül. A legbénábbak pedig kéménybe szorulva, a helyszínen elbóbiskolva, vagy éppen fejvesztve menekülve fejezik be az akciójukat. A Polgár Galéria betörői úgy tűnik profik voltak.
Istenes Bence és a Reflektor műsorvezetője Ada igazán bevállalósak, ha vízi sportról van szó. Egyikük se az a parton napozós típus, így nem tartott sokáig rávenni őket egy kis őrültködésre a Dunán.
Az X-Faktor felfedezettje, Muri Enikő három hónapja alkot egy párt a szerelmével, Károllyal, akivel az Operettszínházban ismerkedett meg.
A Beatrice 68 éves énekese nem csak a színpadon adta át tapasztalatait kisebbik fiának, Hunornak, de abban is kiokosította, hogyan kell levenni egy nőt a lábáról. Hunor egy éve alkot egy párt a szerelmével, Dorinával, aki szerencsére Feró tetszését is elnyerte.
Soha nem látott izgalom, monumentális látványelemek, teljesen új felfogás, és egy világsztár színesíti a Háry János című előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
Egy gazdátlan, megtömött pénztárca igen csábító tud lenni. Arra vagyunk kíváncsiak, mihez kezd valaki egy ilyen bukszával.
Átment rajtuk a vonat, mégis karcolásokkal megúszták a balesetet. Hajmeresztő mutatványt hajtott végre két nő Indianában, amikor egy 150 méter hosszú hídon akartak átkelni.
1/12
15:50
Az örökség
Rodrigo és Antonia szenvedélyes szerelmi viszonyt...