MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
A fellépés előtt a banda frontemberével, a magyar származású Ville Valóval beszélgettünk.
Enikő és párja, Péter eddig is élték szerelmes napjaikat, de mindketten válófélben voltak, ezért szerették volna kapcsolatukat megóvni a nyilvánosságtól.
Kérjük azokat, akik hosszú évek óta harcban állnak szomszédjukkal, és úgy érzik, ezen már képtelenek saját erejükből változtatni, írják meg történetüket a fokusz@rtlklub.hu email címre!
A közös meccsnézés közben még ők sem gondolták, hogy utána egy párt fognak alkotni, legalábbis a bulvársajtó szerint.
Egy taxisofőr verte meg az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet. A mai napig nem egyértelmű, hogy ki kezdte a dulakodást.
A Herkulest alakító színésznek pedig olyan jól esett a 3 nálunk töltött hónap, hogy külön üzenetben üdvözölte „második” hazáját.
Ada és Éjjel-Nappal Kristóf csupán haverok. Kristóf soha nem próbálta felszedni a Reflektor csinos műsorvezetőjét.
A színésznő és kedvese nem terveznek előre, inkább megpróbálják megélni a pillanatot és annyi időt együtt tölteni, amennyit lehetséges.
Szöllösy Kati a helyszínen volt aznap éjjel, megpróbálta szétválasztani a verekedő feleket, azonban majdnem ő maga is megsérült.
A ValóVilág 6 egykori játékosa, Gyúrós Józsi napjai továbbra is a „KSZ”, azaz a kondi-szoli jegyében zajlanak, a békéscsabai srác feltett szándéka ugyanis, hogy övé legyen a legszebb férfitest a világon – vagy legalábbis Békés megyében.
A Szombat Esti Láz táncosnője nem tagadja, az utóbbi időben egyre többet gondol a családalapításra, sőt már a leendő apuka is megvan tervhez egy görög lovag személyében, egyelőre azonban úgy gondolja, néhány évet még várhat a dolog.
Negyven évesen nősül újra Bradley Cooper. A Másnaposok sztárjának első házassága mindössze négy hónapig tartott, úgyhogy a 22 éves brit modellnek, Suki Waterhouse-nak minden esélye megvan, hogy megdöntse Bradley eddigi rekordját.
1/12
02:45
4ütem
4ütem - az RTL Klub autósmagazinja, amely hétről hétre...