MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
A Celeb vagyok, ments ki innen! egykori sztárja, Szabó Patrícia másfél hónappal ezelőtt adott életet kislányának, Rozinak, akit elsőként a Reflektor nézőinek mutat meg.
A két közkedvelt színész, Mucsi Zoltán és Scherer Péter immár húsz éve elválaszthatatlan jó barátok, és ennek a barátságnak jó néhány felejthetetlen színpadi darabot és filmet köszönhetünk.
Az Éjjel-Nappal Budapestet külföldön is nézik. Ennek híre eljutott az Éjjel-Nappal Budapest stábjához is és egyik külföldi rajongójukat meghívták Magyarországra.
A lányok festegetik a piros tojásokat, a fiúk tanulgatják remélhetőleg a szebbnél szebb locsoló verseket: a húsvét színes hagyományait sokan sokféleképpen őrzik. Nem csoda, ha sokan sokfélét gondolnak, tudnak, vagy nem tudnak a húsvétról.
Hogyan nézhetett ki Jézus? Nem is volt hosszú, szőkés haja, és kék szeme?
Oláh Gergő, Danics Dóra és Krasznai Tünde minden kreativitására és türelmére szükség van azóta, hogy villalakókkal foglalkoznak.
A legújabb információk szerint már tizenhárom halálos áldozata van a péntek reggeli lavinának. Ez volt a Mount Everest hegymászó történelmének legpusztítóbb, legtöbb emberéletet követelő lavinája.
Az életüket kockáztatták, de azt mondják ma is ugyanígy cselekednének.
Bár Moór Iván már régóta Los Angelesben él, mégis a sok amerikai sorozat helyett éppen egy magyart választott kedvencének. Iván és barátai szenvedélyes Éjjel-Nappal Budapest függők, egy részt sem hagynak ki a sorozatból. Iván olyannyira fanatikus rajongó, hogy még egy ÉNBP szereplőválogatásra is jelentkezett, sőt, a csütörtöki részben még egy jelenetben is szerepet kapott.
Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő olyasmire vállalkozott, amire valószínűleg egész életében emlékezni fog: a három X-Faktoros ugyanis Aureliót, Vikit, Krisztiánt és a többi villalakót tanítja énekelni.
Az 50 éves színész, úgy tűnik, fülig szerelmes a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardbe, a hírek szerint ugyanis már az esküvőt és a gyermekáldást tervezgetik.
Hajnalban gázrobbanás történt egy négyemeletes ház földszintjén Nyíregyháza belvárosában.
1/12
03:15
A szív útjai
Lamia megtudja, hogy Cemil magához tért, de a szigorú...