MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Az X-Faktor felfedezettje, Gyurcsík Tibi a szlovák tehetségkutató első és második helyezettjével közösen készített egy dalt, amely könnyen lehet, hogy az európai közönséget is meghódítja majd.
A ByTheWay 22 éves énekese nem titkolja, hogy megviselte a szakítás, és most minden idejét a csapat többi tagjával tölti, hogy könnyebben átvészelje ezt a fájdalmas időszakot. És Bencéék mindent meg is tesznek, hogy Ya Ou túltegye magát a bánatán.
Az Egyesült Államok kijevi nagykövetsége közzétette a fotót, mely minden kétséget kizáróan bizonyítja: orosz technikával az ukrán szakadárok irányítása alatt álló területről lőtték ki a rakétát, ami az utasszállító vesztét okozta.
Egy lélegzetelállítóan szép felhőképződmény Budapest felett. A gyorsított felvételen jól látszik, ahogy a formáját változtatja. Gomolyfelhők és zivatarfelhők is vannak benne, a délutáni nagy esőt ennek köszönhetjük.
A világ egyik legnagyobb bulija. 150 országból jönnek a partizók. Naponta 60 ezren lépnek be a Brüsszel melletti csodaországba, közülük 35 ezren laknak a fesztivál kempingjében.
Elképesztő látványtechnika, több százezer ember, fergeteges hangulat Egy elképesztő mesevilág, ahová perceken belül fogyott el az összes méregdrága belépő.
A színésznő, aki nemrégiben az „új haj, új élet” jegyében teljesen rövidre, mondhatni fiúsra vágatta a haját, nem tagadja: abban, hogy megszabadult hosszú hajától, többek között az is nagy szerepet játszott, hogy végleg lezárta magában a múltat.
Az olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Ildikó régóta készült a családalapításra, Sanyi mégis nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy januárban megszületik első gyermeke, akiről már az is kiderült, hogy kisfiú lesz.
A sziget, amely a legtöbb ember bakancslistáján szerepel. Ahol a plakátokon nem mosóporok, hanem világsztárok láthatóak. És ahová az emberek főleg legény- és lánybúcsúra érkeznek.
Egy most végzett európai kutatás szerint, a férfiak számára az egyik legizgalmasabb női ruhadarab a magassarkú! Köztudott az is, hogy a nők sem tudnak nemet mondani, ha egy új lábbeli megszerzéséről van szó.
A maláj gép fekete dobozát végre, 5 nap elteltével megkapták a maláj hatóságok. Cáfolja vagy erősíti-e ez az interneten és a világsajtóban keringő elméleteket arról, hogy mi is történt valójában a maláj utasszállítóval? Például, hogy volt-e ukrán vadászgép a levegőben?
Egy hete a Fókuszhoz szívszorító levél érkezett. Két ikertestvér tini írta. Anyukájukról szólt, akit féltenek. Azért írtak, mert anyjukat, aki egyedül nevelte fel őket, bizony többször látták betegnek, fáradtnak, szomorúnak, mint akarták volna.
1/12
16:50
A mentalista
Fél évvel azután, hogy Jane megvált az CBI-tól, újra...
«1/24»
07:37
Utánajártunk, miért van óriási különbség településenként...
07:01
A magyar Fertőrákos és az osztrák Fertőmegyes ég és föld,...
09:06
Egykor skinheadnek mondták, most országgyűlési képviselő....
02:12
Ünnepelt a stáb. Ez alkalomból készítettük a klipet!
08:02
A fideszes Földesi Gyulát és az LMP-s Kukorelly Endrét...
08:22
A 200. adásunkban az elmúlt időszak legfontosabb...
08:20
Biztonságot ígér a leendő gazdasági miniszter a szorult...
08:03
Egy eladó házban jártunk, Solymáron. 80 millió forintot...
08:37
Putri a lakás, rendszeres a bántalmazás. Ingyen...
07:08
A kereszténydemokraták ötlete szerint vasárnaponként...
07:55
Sokan kerülhetnek hasonló helyzetbe, mint az a...
07:02
Mivel jár, ha csak feleakkora állami pénzből...