MŰSORAINK
1 PERC ÉS NYERSZ
A KÓD
BARÁTOK KÖZT
MÓNIKA SHOW
MŰSOROK
NEMZETI VÁGTA
PASIK
SOROZATOK
VACSORACSATA
KERESÉS
  Mit:
  Mettől: -tól
  Meddig: -ig
Soha nem látott izgalom, monumentális látványelemek, teljesen új felfogás, és egy világsztár színesíti a Háry János című előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
Egy gazdátlan, megtömött pénztárca igen csábító tud lenni. Arra vagyunk kíváncsiak, mihez kezd valaki egy ilyen bukszával.
Átment rajtuk a vonat, mégis karcolásokkal megúszták a balesetet. Hajmeresztő mutatványt hajtott végre két nő Indianában, amikor egy 150 méter hosszú hídon akartak átkelni.
10 fertőzöttből 9 meghal. Kezdetben láz, hányás, hasmenés, majd elkezdenek leállni a belső szervek. Ez az ebola. A rettegett kór, amely az elmúlt 40 év legsúlyosabb járványát okozza.
A legfiatalabb modell másfél, a legidősebb 9 éves. A világ legnagyobb gyermek divatbemutatójára látogatunk most el Firenzébe.
Homonnay Zsolték lázasan készülnek a Háry János bemutatójára Szegeden. Rendkívül komplex lesz a darab, renegteg színésszel. táncossal, hatalams díszletekkel, és egy világsztárral, Gerard Depardieu-vel a színpadon.
Béres Alexandra októberre várja második gyermekét, akiről a napokban derült ki, hogy kislány. Alexandra öröme ráadásul kettős, ugyanis a húga, Réka is várandós. A fitnesz világbajnok őszintén mesélt riporterünknek a babavárás örömeiről.
Az énekesnő kisebb családi összejövetelre számított, végül százfős buli lett az eljegyzési ceremóniából. Heni beavatott minket a családi rendezvény kulisszatitkaiba.
A hétvégi segítségnyújtásos baleset számos kérdést vet fel. Megálljunk, megállhatunk-e autópályán segítséget nyújtani? A reflexek és a szabályok csatája, megszólal a szakértő és hiteles forrásból ismerhetjük meg a baleset körülményeit.
Eddig Rubik Ernő világhírű találmánya volt a leghíresebb magyar kocka. Pedig a Kádárkocka sem marad el népszerűségben.
A sors kegyetlen fintora, hogy a 44 éves Barta Zsolt és édesapja mindketten ugyanúgy, tragikus hirtelenséggel, lábteniszezés közben haltak meg mindenféle egészségügyi probléma előjele nélkül, egyik pillanatról a másikra.
A hétvégi tragikus baleset több kérdést is felvet. Mit tegyünk, ha vaddal ütközünk, vagy ha éjszaka egy kivilágítatlan roncs hever az autópályán? Székely Gyula vezetéstechnikai oktató felelt a kérdéseinkre.
1/12
20:50
Barátok közt
A héten történik: A dühöngő Marcell kezéből egy olyan...
«1/24»
07:37
Utánajártunk, miért van óriási különbség településenként...
07:01
A magyar Fertőrákos és az osztrák Fertőmegyes ég és föld,...
09:06
Egykor skinheadnek mondták, most országgyűlési képviselő....
02:12
Ünnepelt a stáb. Ez alkalomból készítettük a klipet!
08:20
Biztonságot ígér a leendő gazdasági miniszter a szorult...
08:02
A fideszes Földesi Gyulát és az LMP-s Kukorelly Endrét...
08:22
A 200. adásunkban az elmúlt időszak legfontosabb...
08:03
Egy eladó házban jártunk, Solymáron. 80 millió forintot...
08:37
Putri a lakás, rendszeres a bántalmazás. Ingyen...
07:08
A kereszténydemokraták ötlete szerint vasárnaponként...
07:55
Sokan kerülhetnek hasonló helyzetbe, mint az a...
07:02
Mivel jár, ha csak feleakkora állami pénzből...